Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas se Crobex odbijao od otpora, ali bio po 3 dan iznad bollingera.
Sutra će biti još više pokazatelja za bear trend narednih 5 tjedana.

Pa kolega Lampandina, pa zar je to moguce da nisi primijetio da ti Teletrader danas potpuno krivo pokazuje vrijednosti, poečevši od Crobex-a pa tako i sve oscilatore koji su povezani s njim. Pa pogledaj si vrijednost Crobex-a koji ti kaže. Pa nije ti Crobex 1871,85 nego je 1826,67 a s pravim Crobexom dobiješ i potpuno puno bolje oscilatore.

Nije mi se dalo rezati i pastirati. Znam.
Oscilatori su bliži bear trendu.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Pa to je jasno, u bear trendu smo cijelu prošlu godinu od 5400 bodova na niže, međutim prije nego li počnemo padati prema donjoj liniji cjenovnog kanala, moramo dotaknuti gornju liniju, a do nje nas još dijeli dosta rasta.

Da bi pali ne trebamo dodirnuti gornju liniju kanala, a vjerovatno je niti nećemo dotaknuti već ćemo nastaviti tražiti DNO.

Imho

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

Pa to je jasno, u bear trendu smo cijelu prošlu godinu od 5400 bodova na niže, međutim prije nego li počnemo padati prema donjoj liniji cjenovnog kanala, moramo dotaknuti gornju liniju, a do nje nas još dijeli dosta rasta.

[/quote]

Samo se ti uzdaj u kanal, ja ću u svoje oscilatore.
Može ti se odbiti od sredine kanala vrlo lako. Oscilatori kao na vrhu kanala.
Pazi ovo.

Nitko ne kaze da se ne može odbiti od sredine kanala, ali isto tako se nakon toga pri ponovnom odbijanju od donjeg kanala, gotovo sigurno prolazimo do gornjeg kanala i nema gubitka. Osim toga malo je vjerovatno da se dva ili tri puta zaredom značajno odbijamo od sredine kanala. U primjerima koje si naveo, bili smo na putanji prema donjoj liniji cjenovnog kanala, a ne prema putanji prema gornjoj liniji, kao što smo sada. Osim toga sada su oscilatori daleko daleko manje pregrijani nego što su to bili u travnju prošle godine, a i sredina kanala ti nije tu gdje si nacrtao, nego je malo niže. Odboj od sredine kanala prema dolje se i očekivao, a to se upravo i danas malo s zakašnjenjem i dogodilo, ali to je kratkotrajan odboj. Kroz par dana vrlo vjerovatno bi znali ponovno krenuti u proboj, a tada su daleko veće šanse da ga probijemo. No, živi bili pa vidjeli.

Ako pogledaš Američki MACD on je u debeloj pozitivi, naš tjedni oscilator je u minusu, tj. ispod nule.
Meni to daje daljnju mogućnost rasta bar do 2200-2400. Tamo idemo!

Ako pogledaš Američki MACD on je u debeloj pozitivi, naš tjedni oscilator je u minusu, tj. ispod nule.
Meni to daje daljnju mogućnost rasta bar do 2200-2400. Tamo idemo!

Šta trtljaš gluposti.
MACD amerikanaca DNEVNI, prekrižio se jučer za SELL. NAKON 8 TJEDANA se prekrižio.
Provjeri si polarizaciju.

Volumen je današnji približan jučerašnjemu, ako sutra i preksutra budemo padali na još većem volumenu onda sam siguran da se UPTREND nastavlja.
Ključna razina je 1765, ako ona izdrži onda nam slijedi jači UPTREND!

Volumen je današnji približan jučerašnjemu, ako sutra i preksutra budemo padali na još većem volumenu onda sam siguran da se UPTREND nastavlja.
Ključna razina je 1765, ako ona izdrži onda nam slijedi jači UPTREND!

mozete li mi navesti literaturu gdje se promet povecava u smjeru suprotnom od trenda?
i ako nije problem, zasto je kljucna razina 1765?
hvala!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Vlad imas kakav graf za atpl-u?

No pain no Game

CROBEX s ucrtanim današnjim danom. Kad već nema na Teletraderu. Taj Teletrader mi ga dođe ko muškarac bez brkova – qurac od ovce!

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

New Report

Close