Inače, grafovi za KOEI i THNK unazad godinu dana izgledaju gotovo identično.
KOEI ide na 500,00 kn … THNK, potpora na 6.000,00 kn, RSI divergencija, po meni ne ide niže …
KOEI na 500 [shocked]
mogao bi ja i stan prodati ovih dana [wink]
KOEI ide na 500,00 kn …
THNK, potpora na 6.000,00 kn, RSI divergencija, po meni ne ide niže …
To za Končar, to ti iz salate kristalke izvlačiš ili……………………???
ha ha ha znao sam da ćeš tako reagirati …
ajde možda nisam dobro vidio graf [lol] [lol] [lol]
sokole moj, samo zato što si ti u pitanju
DLKV-R-A, na dosta jakom volumenu probio 1.000,00 kn, nema divergencije, osobno da ulazi u ovu dionicu, čekao bi zelenu svijeću iznad 1.000,00, pa sljedeću potvrdu … (po meni vrlo izgledno da će trkeljat oko 1.000,00 kn još neko vrijeme)
LRH-R-A auuuuu, tek sam sada vidio, ovakav pad nema čak niti slatinska banka, sa 7.000,00 na 2.500,00, buraz dvica joj ne gine … osobno ne vidim signal da će uskoro gore (a što znači gore?)
INGR-R-A, iako je u jednom trenutku probila razinu od 35.000,00 kn, i to na jakom volumenu, uočavam divergenciju … povuci, liniju padajućeg trenda, i onoga trenutka kada se zelena svijeća zatvori iznad te linije, te nakon toga potvrdi BUY
IGH-R-A- 10.000,00 je trenutno dno, nikakvih drugih signala ja ne vidim,
PBZ-R-A očiglendo da je 1.150,00 potpora, e sada, ako kupuješ i čekaš dno, postavi se na 1.151,00 kn. Ako te poklopi super. Nakon toga si u čeki. Ako ode dolje, a ne bi trebalo, tražit ćemo novo dno, ako ode gore, kupuj po nahođenju.
Umori me, ajde sljedeći put dionicu ili dvije. Može?
Nemoj slučajno da netko kupuje na osnovi prethodnog posta! Ja ne bih ni lipe uložio na temelju njega!
Umori me, ajde sljedeći put dionicu ili dvije. Može?
[smiley][rolleyes]
ha ha ha znao sam da ćeš tako reagirati …
ajde možda nisam dobro vidio graf [lol] [lol] [lol]
ti nisi ni vidio graf [bye]
[lol] [lol] [lol]
fazan: ” ha ha ha znao sam da ćeš tako reagirati … ajde možda nisam dobro vidio graf [lol] [lol] [lol] ” ti nisi ni vidio graf [bye] [lol] [lol] [lol]
ćevapi?
ATPL-R-A zatvorila se iznad 2.500,00 … gap, (što je jako dobro), no ima dugačku gornju svijeću (što opet pokazuje da investitori nisu 100% sigurni odnosno, da je postojao jak pritisak na strani prodaje).
Probijena je ključna razina i zatvoreno je iznad. Čekamo sljedeću svijeću: ako se zatvori iznad ove, to je čisti buy signal. S druge strane, ako bude kakav hamer ili doji … motat ćemo se oko 2.500,00.
Inače, 2.500,00 je psihološka cijena za ATPL. Prvo ju je u 8 mj. prošle godine testirala, pa ju je u 9. mjesecu, probila, pa se u 10. mjesecu bila potpora, pa je opet u veljači ove godine bila potpora, pa ju je probila s 3 crne vrane, i sada je probila prema gore s gapom.