1931 je 50% zadnjeg spusta od 2441
ovo nije bila prognoza targeta
samo sam odgovorio na pitanje o mogućim linijama otpora
već više puta sam naglašavao da je trend uzlazan
i nema indikatora promjene
uzlazni trend, a prometi rastu
kad ste to zadnji put vidjeli?
2k nije nikakav limit rasta, to su gluposti!
stagnacija od dan dva moguca, al trend je čvrsto uzlazan
dobro zboriš.vrijeme za izlaz bit će kad se dobro zahukta tj. kad prometi porastu znatno da se veliki mogu iskrcat,onda korekcija,a dalje bumo vidjeli ko zna
Analiza DAX
VLAD, zašto SP500 ne raste kada je prešao 935 bod ???
Da li je još 1120 aktualan?
SP500 trenutno na ispod 900 bod.
huh, ovaj vlad je trazeniji od plina u zadnje vrijeme [smiley]
kad nam je vec zima, daj vlad reci koju pozitivnu …
Ne pratim redovno ovu temu, vidim sada da je Vlad i dalje autoritet. Koliko mi je ostalo u sijećanju on je na 1,400-1,500 govorio da ide još dole i stavljao znatno niže targete. Jesam nešto u međuvremenu porpustio? Od tada samo narasli preko 20%
Eto vam post od prije točno tjedan dana.
Dragi svi,
opet sam cijelu noć ubacivao parametre u GB. Ovo je izbacio:
ticker: ATPL
target bid: 800 kn
time frame: do kraja sljedećeg tjedna
vjerojatnost ishoda: 78,65%
s poštovanjem
vaš Guverner.
Presavinite kojekakve TA kuharice u džep. Dolazi "Governerov Basket" [lol] [lol] [lol]
nacrtao sam grafove za ewt mogucnosti na kraju jos jednog tjedna, ali moram malo razmisljati nad njima i napisati objasnjenje, uglavnom to kasnije, vikend je pred nama. sada samo zelim podjeliti zadovoljstvo sa svima koji su danas zaradili ili smanjili gubitke. samo snaga volje me sprijecava da nakon ovakvog dana ne upucam zadnju 1/5 casha.
evo malo općeniti pogled na SP, molim nekog EWTistu da prokomentira, jel moze ovo ovako, il jok?
ulazem u znanje.
ovo bi zadovoljilo i moje potrebe za alternacijom u valu IV. s obzirom da je II. bio obicni zig-zag, evo jedan double u to ime [cool]
graf nema namjeru da pogadja tocne razine obrata.
npr. zuto B moze zavrsiti na svakoj od crvenih crta potpore, kao i otici "u dubinu" do 820pts.(ili moze samo do 860 da bi count bio ok?)
narančasto B takodjer (ocekujem ga oko 910, ali moze i manje i vise -ogranicenje na 943)
da li C mora biti koliko i A?ako ne, onda ima ogranicenje tek na cca1250, ali moze biti gotovo i prije 1000.
molim komentare..
Čini se da jest uzlazni, ali bilo bi fora uhvatiti neku korekciju pa malo ničim izazvan podebljat pozicije.:D
2k nije nikakav limit rasta, to su gluposti!
stagnacija od dan dva moguca, al trend je čvrsto uzlazan