Vidim UP targete i dalje na ATPL i JDPL.
Trenutna granica na JDPL probijena, slobodan put prema 170 kuna.
ATPl prema 800 kuna.
vecinom dejtrejdam..
evo sam lovio INU cijelo jutro i JDPL pa nista.to me cini sretnim [lol]
pratim US i nas, i cekam jos priliku za jaci napad [smiley]
Ljudi ja nevidim čemu tolika panika. Po meni pravo je vrijeme za ulazak, sve poslije teško čete stići na ovako još niskim razinama. Mi nemamo autoindustriju koje su vani sve u k…, naše firme su likvidne i u večini je netko iz vlade u njima, tako da za crobi po meni više nema problema. HT ode u nebo, crobi danas ili najkasnije sutra ide do i preko 1800.
Živjeli mi i kupujte, ne bojte se i ne brojite valove, dok ih izbrojite dolaze drugi itd, a cijene sve veće i veće.
Istina nema panike.
Ali to da ćemo sutra preko 1800 su gluposti.
Sutra stagniramo sa prometom od 0 kuna [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Dobro prijatelju sorry moja greška što se tiče sutra zato si i dobio 100-ticu. Ja sam ti mirovnjak u mirovini pa su mi svi dani jednaki,,,,,ali da smo dohvatili 1800 i malo više eto prognoza je prognoza, još kada bi CENTRALISTI ostavili INGRu na miru, tek bi se onda vidjelo gdje bi crobi bio a BIĆE !!
Pozdrav za (Subotu) [bye]
I Europa prema zelenom. Targeti za JDPL i ATPL ne moraju biti danas, ali i dalje vrijede.
Prije jedno 2 tjedna te isto brinulo nešto…sve vas koji ste u kešu nešto brine kad crobex raste..da si u dionicama sve bi ti bilo idilično [bye] [bye]
[/quote]
[lol]
jako dobro objasnjenje.
[thumbsup]
ali i mene nesto brine….
nekako mi ovo ne mirisi dobro…
djelomicno zbog crvenila vani i crvenih futuresa,
ali i zbog iskrcavanja na HTu jutros.
pratim ga cijelo jutro i nije bilo lupanja po asku nego se bid podizao kunu po kunu…
sto to treba znaciti?
[/quote]
crvenilo vani me uopće ne brine, sp500 probio 920 kood šale, a moraju se malo i crvenit panemreju samo gore…
A što se HT tiće ja danas kupio poprilicnu kolicinu od 204-207..Vijet ćemo da li sam bio u pravu [cool] [proud]
[/quote]
Ja sam uvijek u pravu HT cepa gore fino i sigurno [kiss]
Molim dežurne da mi spraše jedinicu , nisu dugo [yawn] [lol]
[/quote]
ajmo još jedinica, ali knele je i dalje uvijek u pravu [bye]
O’bri, vidis da ima sigurnosti na TK
[lol] [lol] nisam mislio da ce biti tako brzo [lol] [lol]
[/quote]
Ma siguran sam ja da ćemo vidjet crobija i iznad 2000. Samo me ne pitaj kad [smiley]
O’bri, vidis da ima sigurnosti na TK
[lol] [lol] nisam mislio da ce biti tako brzo [lol] [lol]
[/quote]
Ma siguran sam ja da ćemo vidjet crobija i iznad 2000. Samo me ne pitaj kad [smiley]
[/quote]
mudrijas [tongue]
uskoro, uskoro..samo pitanje je kojim putem
[proud]