Analiza.
Ja sam amater u analizi ali ipak me zanima kakvog ima smisla od 22 dana trgovanja u brojanju valova 1-5 za 5. val uzimati samo jedan jedini dan.
Ehej lega TripleM, imaš ti na teletraderu Parabolic SAR da nam pustiš?
Mač oblajđd
Prije jedno 2 tjedna te isto brinulo nešto…sve vas koji ste u kešu nešto brine kad crobex raste..da si u dionicama sve bi ti bilo idilično [bye] [bye]
[/quote]
vidiš danas amere, e to me brinulo, probili su nakratko dole malo previše
tehničari…jel slijedi potop nakon ovakvog pada u usa? s&p ispod 918…..katastrofišen? [undecid]
Analiza.
cini se da se odbilo od 8700…
kaj sad?
tehničari…jel slijedi potop nakon ovakvog pada u usa? s&p ispod 918…..katastrofišen? [undecid]
DA POTOP a ti danas prodao
Ako se odbije SP od 50 SMA, koji je oko 900 bodova, te s obzirom da ostale pokazetelje, klimu i vijesti, mogli bi imati jedan pop-UP.
Ako propadne kroz to, onda vjerojatno ništa od svega, opet prema 850. [tongue]
Ako se odbije SP od 50 SMA, koji je oko 900 bodova, te s obzirom da ostale pokazetelje, klimu i vijesti, mogli bi imati jedan pop-UP.
Ako propadne kroz to, onda vjerojatno ništa od svega, opet prema 850. [tongue]
i to ali i ako se povuku Higher highes…trebao bi S&P na oko 908 (odokativno)
pa sutra opet up.-…za njih …
za nas …bog zna….i baron [thumbsup]
našla sam, graf ali ne znam ga prekopirati ovdje, svijeća je ružna jako, ali molim "starije" od mene da komentiraju
[/quote]
usput, ima li netko graf S&P sa današnjom svijećom
[/quote]
DA POTOP a ti danas prodao
[/quote]
baš suprotno…ja danas kupio JDPL po 14X,XX…..ne navijam za nikakav pad….tkogod da napiše nešto što je moguće da će se desit eto taj je odmah pumpač na dolje… [sealed]