Prije jedno 2 tjedna te isto brinulo nešto…sve vas koji ste u kešu nešto brine kad crobex raste..da si u dionicama sve bi ti bilo idilično [bye] [bye]
[/quote]
[lol]
jako dobro objasnjenje.
[thumbsup]
ali i mene nesto brine….
nekako mi ovo ne mirisi dobro…
djelomicno zbog crvenila vani i crvenih futuresa,
ali i zbog iskrcavanja na HTu jutros.
pratim ga cijelo jutro i nije bilo lupanja po asku nego se bid podizao kunu po kunu…
sto to treba znaciti?
[/quote]
crvenilo vani me uopće ne brine, sp500 probio 920 kood šale, a moraju se malo i crvenit panemreju samo gore…
A što se HT tiće ja danas kupio poprilicnu kolicinu od 204-207..Vijet ćemo da li sam bio u pravu [cool] [proud]
@Misse
Nitko ali nitko sa sigurnošću ne zna u kojem smo valu
moguće je velika četvorka , možda četvorka od trojke, možda prvi val bull marketa [wink]
@Misse
moguće je velika četvorka , možda četvorka od trojke, možda prvi val bull marketa [wink]
Zato sam ja odustao od EWT-a. Previše kombinacija. Nitko nije siguran gdje smo. Treba stvarno biti stručnjak ispravno brojanje valova a i oni se zajebu tu i tamo. Oscilatori su puno čišći. Samo si svatko ovisno o svom stilu investiranja treba odabrati one koje će pratiti.
Može li netko napisat target za IGH hvala
Može li netko napisat target za IGH hvala
Može!
@Misse
a, s time se ne mogu složiti. Bilo je tu, opetovano, egzaktnih grafova, prije 10-15-20-30 dana, o tome gdje se nalazimo!
S&P
bilo bi jako dobro da dan ne završi ispod 918. Zašto? Vidjeti moj graf od prije nekoliko dana.
Kolko mi se čini tu je točka potpore na 918. Ako probije neće biti dobro, a ako se odbije, otvara prostora za daljnji rast.
Molim znalce i znance da potvrde ovu teoriju. Inače vas čitam dugo, a danas sam otvorio svoj Multinick, pa eto sve vas skupa lijepo pozdravljam [smiley]
Dax analiza nakon zatvaranja.