Ništa nije sigurno ali je vrlo izvjesno da ćemo testirati 2000 uskoro. Nema više panike, nema više euforije. Zdravi rast. Sve mi bolje tržište izgleda iz dana u dan.
@Alexa
nadam se da se nece oni zadnji smijat [undecid]
Čemu žal zbog rasta grobija.
@Alexa
nadam se da se nece oni zadnji smijat [undecid]
Meni se ne mogu smijat, trube od 1400 o padu…neka neka, glavno da po MMM dominira prodaja
Mene brine crvenilo kod Europe i Amerike, a kod nas se zeleni, pa su mi se valovi pobrkali.
Prije jedno 2 tjedna te isto brinulo nešto…sve vas koji ste u kešu nešto brine kad crobex raste..da si u dionicama sve bi ti bilo idilično [bye] [bye]
Mene brine crvenilo kod Europe i Amerike, a kod nas se zeleni, pa su mi se valovi pobrkali.
NIJE TE BRINULO KAD SU BILI 5% U PLUSU OVI DANA KAD MI NISMO RADILI
ovdje svako vuće na svoju stranu ovisno o poziciji u kojoj se nalazi.malo je pravih analitičara.svaka čast onima koji postavljaju grafove i procjene u najboljoj volji da podjele svoja mišljenja.nažalost ima ih samo par.
Prije jedno 2 tjedna te isto brinulo nešto…sve vas koji ste u kešu nešto brine kad crobex raste..da si u dionicama sve bi ti bilo idilično [bye] [bye]
[/quote]
[lol]
jako dobro objasnjenje.
[thumbsup]
ali i mene nesto brine….
nekako mi ovo ne mirisi dobro…
djelomicno zbog crvenila vani i crvenih futuresa,
ali i zbog iskrcavanja na HTu jutros.
pratim ga cijelo jutro i nije bilo lupanja po asku nego se bid podizao kunu po kunu…
sto to treba znaciti?
[/quote]
[lol]
jako dobro objasnjenje.
[thumbsup]
ali i mene nesto brine….
nekako mi ovo ne mirisi dobro…
djelomicno zbog crvenila vani i crvenih futuresa,
ali i zbog iskrcavanja na HTu jutros.
pratim ga cijelo jutro i nije bilo lupanja po asku nego se bid podizao kunu po kunu…
sto to treba znaciti?
[/quote]
Zdravi rast brate mili eto šta.