Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ivadome

ja danim pisem o pull backu HTa i da ga je trebalo kupovati ispod 200.
kupiti ce ljudi dionice, samo ce propustiti 10% rasta.

formacije su jasno pokazale kuda idemo.

ps. a ako danas Sp500 probije gornju liniju kanala i nastavi rasti,
mogli bi mnogi biti izbaceni iz sedla .
to bi , kladim se bilo iznenadenje za mnoge…
ali meni se cini logicno jer nema vise toliko panike,
a i novine ne sire kaos….dapace, suprotno rade.
op. Nacional i clanak o sigurnim dionicama

target HTa je 222kn

Sve ove dane se piše,kako neće biti rasta, kako crobex mora još padati, i sad se čudite kako nema kupnje, pa prestrašili ste ljude vašim nagađanjima!!!!

Da, ali to im je ostalo samo na nagađanjima. O zatvaranju gapa na 16xx trenutno nema govora. Pa zar dosad nisi skužio da ne mogu pogoditi gotovo ništa?

A što se tiče ATPL i ´prodavača´:
Evo sad je podne 05.01., a sutra se ne radi. Već u srijedu ili najkasnije četvrtak eto ATPL preko 770kn. Toliko od mene.

Sve ove dane se piše,kako neće biti rasta, kako crobex mora još padati, i sad se čudite kako nema kupnje, pa prestrašili ste ljude vašim nagađanjima!!!!

a tko je Njemce prestrašio?

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

ATPL danas up oko 5% uz promet oko 2,5 mil kn. nadam se da će prodavači dominirati ovako još koji tjedan. [thumbsup]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Partizani? [shocked]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

[/quote]

Pa mislim da su njemci radili ,koji dan više od nas za vrijeme blagdana i zabilježili određeni rast, a možda i oni prate ovaj forum [thumbsup] pa zato padaju!!

idući tjedan će bit bolje...

@svi

pa sto radi MMM?
koliko ja vidim on jos nije siguran u formacije rasta.
oslanja se na sekundarne indikatore…

ok, sve je moguce, ali mislim da vece sanse imaju formacije.

malo pogleda na dax

SAM PROTIV SVIH

malo pogleda na dax

Formira se trokut u padajućem trendu.
Opla.

Zato ni ne mogu probiti tih 5000 bodova.

Zar stvarno mislis da mali dionicari svojim ukupnim, a kamoli osobnim, prometom mogu utjecati na rast ili pad Crobexa?

ATPL, danas.

Moj prvi graf crobexa za siječanj, točnije 21.01.2009. Evo ameri divite se jer ovo je jedino točno do sada, bez druka !!

I very much love INGRA !!

New Report

Close