@ivadome
ja danim pisem o pull backu HTa i da ga je trebalo kupovati ispod 200.
kupiti ce ljudi dionice, samo ce propustiti 10% rasta.
formacije su jasno pokazale kuda idemo.
ps. a ako danas Sp500 probije gornju liniju kanala i nastavi rasti,
mogli bi mnogi biti izbaceni iz sedla .
to bi , kladim se bilo iznenadenje za mnoge…
ali meni se cini logicno jer nema vise toliko panike,
a i novine ne sire kaos….dapace, suprotno rade.
op. Nacional i clanak o sigurnim dionicama
target HTa je 222kn
Sve ove dane se piše,kako neće biti rasta, kako crobex mora još padati, i sad se čudite kako nema kupnje, pa prestrašili ste ljude vašim nagađanjima!!!!
Da, ali to im je ostalo samo na nagađanjima. O zatvaranju gapa na 16xx trenutno nema govora. Pa zar dosad nisi skužio da ne mogu pogoditi gotovo ništa?
A što se tiče ATPL i ´prodavača´:
Evo sad je podne 05.01., a sutra se ne radi. Već u srijedu ili najkasnije četvrtak eto ATPL preko 770kn. Toliko od mene.
Sve ove dane se piše,kako neće biti rasta, kako crobex mora još padati, i sad se čudite kako nema kupnje, pa prestrašili ste ljude vašim nagađanjima!!!!
a tko je Njemce prestrašio?
ATPL danas up oko 5% uz promet oko 2,5 mil kn. nadam se da će prodavači dominirati ovako još koji tjedan. [thumbsup]
Partizani? [shocked]
[/quote]
Pa mislim da su njemci radili ,koji dan više od nas za vrijeme blagdana i zabilježili određeni rast, a možda i oni prate ovaj forum [thumbsup] pa zato padaju!!
@svi
pa sto radi MMM?
koliko ja vidim on jos nije siguran u formacije rasta.
oslanja se na sekundarne indikatore…
ok, sve je moguce, ali mislim da vece sanse imaju formacije.
malo pogleda na dax
Formira se trokut u padajućem trendu.
Opla.
Zato ni ne mogu probiti tih 5000 bodova.
Zar stvarno mislis da mali dionicari svojim ukupnim, a kamoli osobnim, prometom mogu utjecati na rast ili pad Crobexa?