IDUĆI TARGET 1840! VRH KANALA!
Koje? 2012.? Vrlo vjerojatno i ranije.
Vidim ovdje je počela sezona Bajki i Basni.
Pogledajte koliko je pao DAX 2000. godine, a tada je kriza bila puno puno slabija.
Tko voli nek izvoli. Da znate šta nas čeka.
Je li bi neka dobra dusa mogla povuci ove dvije donje, pune crte u Teletraderu i pogledati onda u kojoj se vremenskoj tocci sijeku u buducnosti? Hvala.
markko, ako si mislio baš na ove dvije pune kose linije one se nit ne približavaju (nemam Tele al s malo Photoshopa se svašt može) tamo negdje do 2035 dokle sam gledala. Puna kosa linija i isprekidana horizontalna koje si označio križaju se negdje sredinom ljeta 2010e.
g
p.s.
potpora, ne napisani otpor
p.p.s.
gledati ema 21, boll, sl stoch 50-60, adx.
Pripazi malo na tecaj kune jer je upravo kuna kao valuta najveca prijetnja nasem gospodarstvu a samim time i TK sto sam spomenuo jos prije cca 2mj.
Još bi samo molio jednog od stručnjaka koji je prije tjedan dana nacrtao slijedeći proboj klina da se javi i objasni zbog čega je i na koji način pogriješio u vlastitoj procjeni i da svima obrazloži što je točno smatrao da će vidjeti na mjestu gdje stoji moj upitnik.
Znam da mu je jako stalo vidjeti nešto sasvim drugo…
[bye]
Naravno, da se radilo o lažnjaku (lažni proboj klina). [tongue]
I naravno da nije, niti može, baš sve biti materijal za klinove i trokute.
Klinovi i trokuti se vuku sa smislom, a ne bezveze kako se kome svidi.
I da, naravno, nećeš dobiti 500 kuna.
Još bi samo molio jednog od stručnjaka koji je prije tjedan dana nacrtao slijedeći proboj klina da se javi i objasni zbog čega je i na koji način pogriješio u vlastitoj procjeni i da svima obrazloži što je točno smatrao da će vidjeti na mjestu gdje stoji moj upitnik.
Znam da mu je jako stalo vidjeti nešto sasvim drugo…
[bye]
Naravno, da se radilo o lažnjaku (lažni proboj klina). [tongue]
I naravno da nije, niti može, baš sve biti materijal za klinove i trokute.
I da, naravno, nećeš dobiti 500 kuna.
Koliko je vjerojatno da je isti scenarij i kod nas. Prateći danas nekoliko dionica imam dojam da se plaši male dok se istovremeno veliki postavljaju na kupnju i pobiru paničare, a da scenarij bude uvjerljiv pobrinuo se HT koji je debelo gurao Grobex u minus i tako pojačavao paniku. [bye]
Hanger, ako je ovo na grafu klin, kako bi trebao izgledati trokut?
[/quote]
Kao klin. [lol]
[/quote]
[lol]
[/quote]
Istina trokut je, ali niti se patim od detalja imenovanja pojedinih elemenata TA, niti se uopće zamaram s time.
Ako je bullish signal onda me boli ona stvar jel probijen klin, trokut, jel možda nacrtana zastava, obrnuti H&S, double ili tripple top ili nešto petnaesto. Bitno je prepoznati pravi bullish signal.
A vidim, neki tehničari se pale na kvalitetno opisivanje pojedinih elemenata, a nemaju pojma kako ih koristiti u praksi. Meni je, eto, kvalitetna praksa puno bitnija od lijepe priče, NHF.
[/quote]
Kao klin. [lol]
[/quote]
[lol]
[/quote]
[smiley]…vidim, uloge se zamijenile. Sada tehnicari podje… one koji "nemaju pojma o TA", s tom razlikom da su svi tehnicari fulali (ili zasutili) u zadnje vrijeme, dok je nevjeza ispravno predvidio smer trzista.
Zar to ne govori nesto? [lol]
NHF, Sretna Nova godina!
Sakai ne zezaj. [smiley]
Negoooo, mene zanima kako stojimo s McClellanovim oscilatorima i njegovim kumulativnim indexom na Crobexu? [cool]
sve najbolje svima u novoj 2009. a ponajviše Vladu koji nam (VAM) je otvorio nove vidike u TA. Da kažem samo nešto… Vlad je samo objavljivao čiste činjenice koje su se iščitavale iz grafova, a ljudi mislili drukanje. eeeeee, a to nije baš tako.
Merry New Year! [lol]