vani brodari u crvenom..
evo jedan od pogleda na moguci razvoj na ATPL.
kratkorocne sam ciljeve vec stavljao, ovo je onako opći pogled, doduse, malo sirov, bez fiba, bez omjera, bez channelinga.
je li previse optimisticno, ili ce to ipak dolje na “targete” pokazat ce vrijeme..
nemam ATPL, ali namjeravam kupiti..
vani brodari u crvenom..
od 8 suhih brodara 4 crvena, 4 zelena, sve jednoznamenkasto, ništa bitno. ATPL još uvijek debelo podcijenjena prema DSX. a JDPL debelo podcijenjen prma ATPL.
ht promolio nosić iz padajućeg klina
peace
peace
Pogledaj bollinger [wink]
Pogledaj bollinger [wink]
[/quote]
prosiriti ce se bollinger
[wink]
Vratiti će se rode. [wink]
Evo reko sam ti da će se vratiti unutar bollingera.
Što se tiče Crobexa, nema šanse da dotaknemo 1800, preslab je momentum.
peace
malo pojasnjenja i targeta za HT
Ja sam mislio da će na nam Badnjak, koji čestitam svima, donijeti poklon kako se to inače dešava no po proširenju bollingera od toga nema ništa….savjet: treba bježati u Albaniju. Oni su sada najveća inveticija u posrnuloj Europi. Eto Vijeko dotakao sam se bollingera i savjeta pa se nadam da će ovaj post proći…i jedina čestitka do sada.
Pozdrav svima !!
Ja sam mislio da će na nam Badnjak, koji čestitam svima, donijeti poklon kako se to inače dešava no po proširenju bollingera od toga nema ništa….savjet: treba bježati u Albaniju. Oni su sada najveća inveticija u posrnuloj Europi. Eto vijeko dotakao sam se bollingera i savjeta pa se nadam da će ovaj post proći…i jedina čestitka do sada.
Pozdrav svima !!
kolosalno si objedinio TA, savjet i cestitku.
svaka cast!
malo pojasnjenja i targeta za HT
[/quote]
HMMMMMMM, da i onda je svizac zamotao čokoladu u uplatnicu.