Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@artu

Tocno, ima razlicitih misljenja oko log i lin skale, moje osobno misljenje je da ranije najavljuje proboj vazne linije potpore prema dole (dugorocne) i ima manje laznih signala proboja (kao npr. lazni signal proboja na Crobiu ovog ljeta).
U svakom slucaju cemo se sutra uvjeriti u pouzdanost log skale.

ispada da je linearna ranije signalizirala
ali proboj se mogao i naslutiti

npr onaj kanal koji sam već u dva navrata postao,
također gura cijenu gore

na koliko ce ingra

@tigrus

Tigruse jesi ti postao optimista?

dugorocno – ne.
ali ovih dana cugam po birtijama pa mi se malo pomutilo…

IGH, na koliko tu?

ne radim sa IGH.
igraj na "sigurno".
hebiga, teska su vremena…

Najsigurnija TA analiza vam je ovdje i nikada ne griješi

Vaš link

Trenutno izgleda putujemo prema dnu cjenovnog tunela, ali ako nastane konkretniji odbijanac i kretanje Crobex linije prijeđe u viši cjenovni tunel, to bi moglo biti vrlo povoljno. Još ako nastupi year-end/january effect, imamo velike šanse zadržati se u njemu, premda bi se to trebalo zbiti uskoro, jer se trenutni kanal sužava…

Samo jedno pitanje Vladu: Jesi li predvidio ovaj pad Crobexa koji se upravo događa i ako nije tajna u koje si dionice ušao. Ako ne zelis javno može i na PS ?
HVALA

I very much love INGRA !!

..ako oni prate nas pratimo i mi njih! [huh]

Mogli bi danas preko bare malo porasti.

@krikman

daj objasni malo rijecima, nisam skuzio graf..sta je sta..? [huh]
di je C?
ili je ovo sve C?

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

..g.mrgud jamčim vam da to nitko ne može znati,ta i ewt daje samo pregled mogućeg tijeka situacije.
ali zato ta i ewt daje naputke načina trgovanja,gdje ući, s kojim dijelom i kada izići.

..g.mrgud jamčim vam da to nitko ne može znati,ta i ewt daje samo pregled mogućeg tijeka situacije.
ali zato ta i ewt daje naputke načina trgovanja,gdje ući, s kojim dijelom i kada izići.

Hvala odličan i zadovoljavajući odgovor Krikmane !!
Pozdrav !!

I very much love INGRA !!

New Report

Close