@delo
odlično.
nakon ulaza ići ćemo i iznad targeta.
a onda nizbrdo: bull još nije počeo.
sp 500 ima odrađen prijelom za target ispod 500.
već više od mjesec dana.
[/quote]
400?
[/quote]
380.
ajde, vjeko, potroši gumicu.
Sutra do 13h.
Nije ti dobro nacrtan trokut. Gornja stranica počinje 24.11., a ne 28.11., a dodirna točka br. 3 je 10.12.
A 16.12. je trokut probijen, jači otpor (po prethodnoj formaciji – padajućem klinu) je na 1767, a ako to probije, trebalo bi rasti do 2117 bodova (ne pravocrtno, naravno). Ako ne probije 1767 i krene prema dolje, onda moramo korigirati trokut s današnjih 1763,20 bodova kao točku br. 3. I dalje pratiti novi proboj.
[/quote]
Mislim, da se u ovom slučaju ne radi o ni jednoj poznatoj oblici trokuta (nije ni symetrical, ni ascending, ni descending).
Evo odličan graf s usporedbom zarada dionica iz s&p i kretanja cijena indexa. U tablici imate procjenu zarada za 2009 i možete izračunati koliki će biti odnos cijena i zarada za 2009. Obratite pažnju na 1950 kada je p/e omjer iznosio oko 6, a prosjek p/e omjera za 82,6 godina je 15,98.
vlad
crobex je bio na pragu probijanja 1785 bodova ( 1783 ) , tu si razinu naveo kao jasan signal za rast … sada mene zanima moramo li završiti trgovanje sa tom razinom ili je dovoljno da je u toku dana dotaknemo?
usput ako ostanemo na 1783 kao najvišoj razini danas koliko je to dobar signal?
eto ne tražim nikakve targete već samo da pojasniš nešto što si sam naveo nekoliko dana ranije…
prijeđimo 1785, ne mora biti zaključna razina.
dakle, prijelaz ove brojčice vodi prema ca 2000.
je li i prema više, vidjet će se tijekom rasta.
prijeđimo 1785, ne mora biti zaključna razina.
dakle, prijelaz ove brojčice vodi prema ca 2000.
je li i prema više, vidjet će se tijekom rasta.
1784.24 , zamalo