Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S&P 500, trenutno stanje – 3,1%, kako sam i predvidio. A 500 kn uplati, u moje ime, jednom slučaju po vlastitom izboru sa teme Investiranje i humansot na djelu.

Ma ti si izgleda vrlo neozbiljan ako misliš da si zbog samo jednog jedinog trgovinskog dana pogodio trend!

Da se nisi malo ipak požurio sa zaključkom ili smatraš da dolje nacrtani graf definitivno potvrđuje tvoju analizu?

Pričekajmo radije još koji dan, i moja baba ima 50% šanse da sutra pogodi hoće li indeks gore ili dolje. Jedan dan ne potvrđuje niti trend niti vjerodostojnost tvoje tehniče formacije…

A ja i dalje stojim kod svoga da će se ponovo uskoro testirati granica 920.
[/quote]

KRIVO SI POVUKAO CRTE. GORNJA IDE TOČNO KROZ 900. IMA BEZBROJ DODIRNIH TOČAKA.
Nešto slično će se kod nas desiti.

AKO STE U PLUSU, TKO VAM JE KRIV ????!!!!

Analiza pred KONAČNI PAD.

Nije ti dobro nacrtan trokut. Gornja stranica počinje 24.11., a ne 28.11., a dodirna točka br. 3 je 10.12.
A 16.12. je trokut probijen, jači otpor (po prethodnoj formaciji – padajućem klinu) je na 1767, a ako to probije, trebalo bi rasti do 2117 bodova (ne pravocrtno, naravno). Ako ne probije 1767 i krene prema dolje, onda moramo korigirati trokut s današnjih 1763,20 bodova kao točku br. 3. I dalje pratiti novi proboj.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

To sam sad gore nacrtao.

Koliko se dana potvrđuje trend?

Po mojim metodama izračuna još uvijek smo u silaznom trendu s laganim izravnavanjem.
Pa nije valjda da neko od vas misli da je ovaj lagani UP od 20-ak dana UP-trend.

Prvo se silazni mora poravnati, neko vrijeme lagano talasati pa tek onda UP. Pa opet malo dole, pa gore itd. Nema tsunamia na burzi.

Gdje je dno? Na ovo pitanje je nemoguće odgovoriti, niti s TA niti s FA.
Dno je kad više nema ničega na prodaji. Pa cak ni to stanje nece trajati 10 minuta i onda UP u nebo i to po mogučnosti da graf bude pod 90 stupnjeva na Y os.

Da li je danas onih 15-ak miliona kuna institucionalnog prometa bilo ostvareno kupnjom institucija ili prodajom?

Zašto samo ogromni promet i rast na HT? Da nije to parkiranje u sigurnu luku? A mozda je kapitalizacija dobiti nakon ovog kratkotrajnog bull-a.

Ovo nije nagovor ni na prodaju ni na kupnju. Kao što vidite nema grafikona ni targeta.

Cemu onda uopce ovo pisanje iznad? Ovo je topic o TA, a kolko vidim vecinu samo zanima oce li sutra gore ili dole. Ajmo topic preimenovat u "Gatam iz kugla i pasulj" jer s TA na ovaj nacin nema puno veze.

Bob1391

Nije bolest sve što boli

S&P 500, trenutno stanje – 3,1%, kako sam i predvidio. A 500 kn uplati, u moje ime, jednom slučaju po vlastitom izboru sa teme Investiranje i humansot na djelu.

Ma ti si izgleda vrlo neozbiljan ako misliš da si zbog samo jednog jedinog trgovinskog dana pogodio trend!
[/quote]

nemoj tako. mudar je on … kao lija [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ne moram ponavljati ništa!

SVI ali SVI znaju da si prepisivao CROMANOVE targete s vašeg ewt foruma, koje si prepisao sebi da bi ispao uspješan [bye] [bye] [bye]

Hoces stvorit ugled, poštovanje, cijenjenost, ali to se NE POSTIŽE prepotentnošcu i stavljanju sebe u prvi plan.

Ja te ne poznam , ali takve price kruze o tebi..

ZAPAMTI, NE KITI SE TUĐIM PERJEM, UVIJEK SE OTKRIJE

ne, ne moraš ponavljati ništa, pa zato i ponavljaš? he he, baš si dosljedan… [thumbsup]

imaš pravo, SVI, ALI BAŠ SVI ZNAJU da ja prepisujem od cromana… [wink]

jedino kaj ja ne koristim EWT za određivanje targeta, i jedino kaj croman nije niti riječi rekao o kondratieffovoj zimi, deflacionoj depresiji i slično… i jedino kaj ja nisam postao targete i jedino kaj croman u zadnje vrijeme ne posta na ewt-forumu…

al inače imaš pravo, samo kaj to još moraš ponovit jedno 10 puta… [wink]
[/quote]

Croman, zar to nije ime…mislim da se imena ljudi pišu velikim slovom !! Zli idi na drugi forum pa tamo kuhaj !!

I very much love INGRA !!

Zoki, nacrtao si ono što će tek biti važeće ako se odbijemo od max 1767 i krenemo dolje. Za sada, to nije formacija koju ja smatram trenutno ispravnom.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Kad ti tu istu sliku stavljaš evo već 5 dan, da i ja ponovim.
Gornji bollinger, warning.

Gornji boll JE blizu, ali baci oko na žutu strelicu sa zelenim kružićem. Da li je i onda gornji boll bio blizu, da ne kažem, na njemu?

@Therion
Stari moj, daleko smo mi od scenarija u travnju, kad se pumpalo prva 4 dana po 10%, svaka likvidnija dionica.
Iskreno, pogledaj ATPL kako je dotaknula gornji boll. Kirurški.
Pa ćeš shvatiti zašto nemamo momentum da odemo preko 1800.

1.TARGETI:
DLKV – 614KN
ATPL – 1058 KN
VIRO – 527 KN
JDPL – 206 KN
TISK – 409 KN
DDJH – 72 KN
INGRA – 140 KN

Metastock sa ADD-on za brojanje Elliot valova je izbacio te brojeve!
Iza toga korekcija i onda formiranje desnog ramena:

E drugi targeti su udaljeni otprilike 50-60%. Bar na ovim dionicama koje su porokale gadno!
Za ATPL 1402 kn.

Kad ti tu istu sliku stavljaš evo već 5 dan, da i ja ponovim.
Gornji bollinger, warning.

Gornji boll JE blizu, ali baci oko na žutu strelicu sa zelenim kružićem. Da li je i onda gornji boll bio blizu, da ne kažem, na njemu?
[/quote]

Baci pogled na volumne valove tijekom zadnjeg rasta.

Evo evil speculator procjena gdje se trenutno nalazimo.

sp 500 ima odrađen prijelom za target ispod 500.
već više od mjesec dana.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close