Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Analiza pred KONAČNI PAD.

Barone dosado

I'LL BE BACK

Ne moram ponavljati ništa!

SVI ali SVI znaju da si prepisivao CROMANOVE targete s vašeg ewt foruma, koje si prepisao sebi da bi ispao uspješan [bye] [bye] [bye]

Hoces stvorit ugled, poštovanje, cijenjenost, ali to se NE POSTIŽE prepotentnošcu i stavljanju sebe u prvi plan.

Ja te ne poznam , ali takve price kruze o tebi..

ZAPAMTI, NE KITI SE TUĐIM PERJEM, UVIJEK SE OTKRIJE

Ne moram ponavljati ništa!

SVI ali SVI znaju da si prepisivao CROMANOVE targete s vašeg ewt foruma, koje si prepisao sebi da bi ispao uspješan [bye] [bye] [bye]

Hoces stvorit ugled, poštovanje, cijenjenost, ali to se NE POSTIŽE prepotentnošcu i stavljanju sebe u prvi plan.

Ja te ne poznam , ali takve price kruze o tebi..

ZAPAMTI, NE KITI SE TUĐIM PERJEM, UVIJEK SE OTKRIJE

ne, ne moraš ponavljati ništa, pa zato i ponavljaš? he he, baš si dosljedan… [thumbsup]

imaš pravo, SVI, ALI BAŠ SVI ZNAJU da ja prepisujem od cromana… [wink]

jedino kaj ja ne koristim EWT za određivanje targeta, i jedino kaj croman nije niti riječi rekao o kondratieffovoj zimi, deflacionoj depresiji i slično… i jedino kaj ja nisam postao targete i jedino kaj croman u zadnje vrijeme ne posta na ewt-forumu…

al inače imaš pravo, samo kaj to još moraš ponovit jedno 10 puta… [wink]

Pametan, ako to želiš.

ali bez prepisaivanja s neta ili od Cromana [lol] [lol]

ovo je sala, naravno! [thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ja imam rižoto plodova mora. Od LEDA [smiley]

preporučam svima, i ne zaboravite : slobodno stavite malo parmezana [wink]

…..večer

-Što je danas već post …… ????

-Nije valjda …… , mislim , mjenjao sam žene ….. , razvodio se …. [smiley]….
…. , nisam baš bio zadnjih desetljeća u crkvi (a bilo je moderno) ….

-Ovaj hobotnicu , Arnold morske plodove ….. , je li to slučajno …..????

…..ja biftek …. , a možda će kazna usljediti …. [smiley]

.Dr M Wagner

Analiza

AKO STE U PLUSU, TKO VAM JE KRIV ????!!!!

Ja imam rižoto plodova mora. Od LEDA [smiley]

preporučam svima, i ne zaboravite : slobodno stavite malo parmezana [wink]

Evo parmezana pošto znam da voliš brodare.

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=e

Ma koji fibo otpor? Odakle ti našao mjerit fibonacijenve nivoe od 2100 bodova na niže. Pogledaj fibonacijeve nivoe u priloženoj slici. Osim toga tek smo u trećem podvalu porasta, a gdje je još gornji cjenovni kanal i vrh petog podvala.

Ma koji fibo otpor? Odakle ti našao mjerit fibonacijenve nivoe od 2100 bodova na niže. Pogledaj fibonacijeve nivoe u priloženoj slici. Osim toga tek smo u trećem podvalu porasta, a gdje je još gornji cjenovni kanal i vrh petog podvala.
[/quote]

Kad ti tu istu sliku stavljaš evo već 5 dan, da i ja ponovim.
Gornji bollinger, warning.

AKO STE U PLUSU, TKO VAM JE KRIV ????!!!!

@hangar

ima jedan dobar vic: Protrči zec pored lisičića i kaže `ben vam mater. Čuje ga lisica, pa se zaleti za njime. Zec u krug, pa kad prođe kraj lisičića, ponovi `ben vam mater. Lisica nastavi za njime pa se zaglavi u tarabi. Zec lagano priđe otraga … pa kaže, ne bi ja lijo, ma sam djeci obećo!

Ako će se tvoja subjektivna analiza pokazati točnom, poslat ćeš mi broj žiro računa i uplatit ću ti 500kn, čisto u znak dobre volje, samo zato što si točno rekao. A ja ću skenirati uplatnicu i staviti na forum da je svi vide. Pohvalit ću te usput kao vrhunskog poznavatelja.
…..

S&P 500, trenutno stanje – 3,1%, kako sam i predvidio. A 500 kn uplati, u moje ime, jednom slučaju po vlastitom izboru sa teme Investiranje i humansot na djelu.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

nauči osnovnu stvar da se dionica kupuje radi dividende

Znači HT i možda ERNT?

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

S&P 500, trenutno stanje – 3,1%, kako sam i predvidio. A 500 kn uplati, u moje ime, jednom slučaju po vlastitom izboru sa teme Investiranje i humansot na djelu.

Ma ti si izgleda vrlo neozbiljan ako misliš da si zbog samo jednog jedinog trgovinskog dana pogodio trend!

Da se nisi malo ipak požurio sa zaključkom ili smatraš da dolje nacrtani graf definitivno potvrđuje tvoju analizu?

Pričekajmo radije još koji dan, i moja baba ima 50% šanse da sutra pogodi hoće li indeks gore ili dolje. Jedan dan ne potvrđuje niti trend niti vjerodostojnost tvoje tehniče formacije…

A ja i dalje stojim kod svoga da će se ponovo uskoro testirati granica 920.

New Report

Close