croman, kako bi tretirao današnji dan u analizi?
crobex kao u malom minusu, ali bez ULPL bi bio u finom plusu. evo croemi je +0.96, današnji izračun sentimenta na mojedionice.com također 58% u plusu.
Ne znam koji je dio poruke bio nejasan?
Molim Vas da na ovoj temi ne raspravljate o tome da li je TA dobra ili loša metoda za ulaganje ili nije, tj. da li je bolja TA ili FA.
Dovoljan broj većih ulagača se pouzdaje u nju, i time svakako zaslužuje najmanje svoju temu na forumu. Neki veliki svjetski investitori i stručnjaci je ne priznaju, ali o tome raspravljajte na drugoj temi – npr. http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=782
Ova tema je mjesto za komunikaciju onih koju TA prihvaćaju kao sredstvo donošenja ulagačkih odluka
Hm ako mogu ja interpretirati PD_web-a ( Vjeko ? ) ;
ovo nije tema ; Koristi li TA uopće ? “jel radi ?” “jel se iz nje može nešto relevantno zaključiti ?” ;
nego naprotiv uzima TA “zdravo za gotovo “, kao alat u procijeni trenutka za kupnju/prodaju dionice… i sa tom pretpostavkom, zaključkom ; ljudi komentiraju događaje na osnovi TA i nju kao metodu ne dovode u pitanje ..
Moje mišljenje je obrisano zato što se nalazilo između hrpe bezveznih postova. Ovo nije cenzura. Ovo je dovođenje u red. Ako netko ima nešto protiv TA neka to arguentira. Svi odemo u OT, ja prvi. Ali baljezgariti stalno po ovoj temi nema smisla.
Brisanje je metoda da se upravo ti koji su te popljuvali zamisle nad svojim glupim upisima.
Kad smo kod toga, da li si se posipao pepelom kada sam ja predviđao pad SNBA? A nije da mi nije bilo stalo.
Iako je na ATPL bullish engulfing bez potvrde, atpl ide lagano uzbrdo… Možda do 2500 u ovom koraku.
O TISK je puno napisano, još više izbrisano. On će barem do 1330…
@ vlad “Korektivni u 3 koraka” Sto to znaci? Umjesto 5 laganijih, tri snaznija? Od dna, koliko posto/bodova?
ako je dovršenjem zigzaga 5-3-5 (mi smo sada blizu 4. vrha treće petice) gotov tek 1. dio prvog velikog pada od [color=blue](5)[/color]. koraka (označimo ga [color=blue](5) [/color]- (3) – (5) ), tada slijedi 2. korak od [color=blue](5)[/color] , koji je korekcija prema gore.
problem je jedino što ta korekcija može biti flat tipa.
ali, i tu je prvi korak rast.
opsss…
ispravak netočnog navoda
ako je dovršenjem zigzaga 5-3-5 (mi smo sada blizu 4. vrha treće petice) gotov tek 3.dio prvog velikog pada od [color=blue](5). [/color]koraka (označimo ga [color=blue](5)[/color] – (3) – (5) ), tada slijedi 4.korak od [color=blue](5)[/color] , koji je korekcija prema gore.
Ma ti si genije, ti si moj idol… [smiley]
Dobro, neću te više pitat jel imaš dionice SNBA, ako te to vrijeđa.