ovi otpori na grafu od 16.12. izgleda djeluju.
treba naglasiti da je ostvaren proboj linije vrata obrnutog šampona za više od 5%.
zato ovi otpori vjerojatno samo odgađaju dostizanje grobi targeta od ca 2000.
Ako danas dj pređe 9000 onda ide do 10300 i to je 100%.
Eto samo to.
A to da crobex neće probiti 1800 su gluposti isto kao i moje kaj sam prodao i sada čekam. [lol] [lol] [lol]
sorry ekipa, neće ići… ipak smo odradili a-b-c, dakle idemo dolje… bilo je lijepo dok je trajalo, ali to je to…
Kako komentirate da je nakon vaše preporuke za prodaju crobex otišao još 15-ak % gore, a dionice i po 25%?
kolega možete li opet postati neku vašu analizu..one mi jako pomažu kad sam u nedoumici što napraviti..tada jednostavno napravim kontra vaših preporuka i uvijek ispadne dobro.
[/quote]
Kolega Biber/vještica/papar/Hekela
Molio bih da vi stavite jednu , ponavljam, barem jednu analizu TA
Jer koliko ja pratim ovu temu NITI JEAN JEDINI PUT NISTE STAVILI NITI JEDAN GRAF I ALALIZU u povijesti vašeg postijanja na forumu. !!!
Hvala.
@artu
@febo
uz falling wedge jos jedan bullish obrazac, probijen..
nadam se da nece oba iznevjeriti, iako su nepouzdani u bearu.
lijepo za vidjeeti [smiley]
Definitivno smo na ključnoj razini i u sljedećih par dana bi proboj donio daljnji rast…
vidim da se dio ekipe poćeo iskrcavat i klade se na pad…
Na DAX-u, nešto što se rijetko viđa. Snaga (jačina) 20-dnevnog trenda ide prema nuli (0) !!! Tipično za trokutaste formacije koje se razvijaju dulje od mjesec dana.
Ajd molim te nabaci graf…slika=1000 riječi
Hvala i pozz
@artu
@febo
uz falling wedge jos jedan bullish obrazac, probijen..
nadam se da nece oba iznevjeriti, iako su nepouzdani u bearu.
lijepo za vidjeeti [smiley]
prvo da popravimo ovu jedunicu,
e sad ,jeli to dovoljno da te ohrabri da poćne šoping,
evo i mene cashovina svrbuka i ja bi šopingirao [wink]
neki dan si napisao da se bojiš amera ( i ja isto )ali me više brine onaj jučerašnji stampedo kopitara
koliko indexnih bodova u korekcij prema dolje bi potvrdilo tvoja očekivanja?
na artu-ovom grafu je kakvih 100 bodova , jeli to dovoljno? [huh]
ovi otpori na grafu od 16.12. izgleda djeluju.
Vlad ako može par pitanja, skoro se nimalo ne razumijem u TA ali mi je par stvari zapelo za oko.
1 ako crobex nekoliko dana ostane na ovoj razini on će se odaljiti od gornje crvene crte cca5%
2 Što se treba dogoditi nakon što crobex se odmakne cca 5% od gornje crvene crte
3 Ako se odbije dali treba ići prema donjoj crvenoj crti i koji bi to trebao vremenski interval biti jer ako se vremenski interval prolongira za nekoliko mj onda bi donja crvena crta pokazivala crobex ispod 1000 bodova
Hvala na odgovoru