sorry ekipa, neće ići… ipak smo odradili a-b-c, dakle idemo dolje… bilo je lijepo dok je trajalo, ali to je to…
Kako komentirate da je nakon vaše preporuke za prodaju crobex otišao još 15-ak % gore, a dionice i po 25%?
kolega možete li opet postati neku vašu analizu..one mi jako pomažu kad sam u nedoumici što napraviti..tada jednostavno napravim kontra vaših preporuka i uvijek ispadne dobro.
Koje sve filozofije se tu ne vide.
Hhehehe isto kao i moje.
Ma biti će kako ameri odluče o GM i kako BDI ide gore ili dolje.
Niš drugo nije bitno u slijedečih 15 dana.
Nikakav graf niti niš.
Možeš li u još zapakirati još u šta tu sliku?
ISO format možda?
Čemu Rar format na forumu za sliku od 26KB [shocked] [shocked] [shocked] [shocked]
[/quote]
nema veze. bitno je da se vidi.
@falco
sorry,neznam odakle podaci,ali ne odgovaraju pravom stanju niti na dnevnoj niti intraday razini.
PG , slobodno provjeri
u završnoj fazi ispuhavanja smo, ovo će biti prilično prvocrtno, sa odbijancima od dan-dva… inače se slažem da U PRINCIPU pad nije pravocrtan, ali ovo je poseban slučaj.
eto nam mali odbijanac danas, pa ko voli nek izvoli… još malo pa nestalo… [thumbsup]
ILI ako može osvrt na ovo, crobex u trenutku pisanja cca 1500
u završnoj fazi ispuhavanja smo, ovo će biti prilično prvocrtno, sa odbijancima od dan-dva… inače se slažem da U PRINCIPU pad nije pravocrtan, ali ovo je poseban slučaj.
eto nam mali odbijanac danas, pa ko voli nek izvoli… još malo pa nestalo… [thumbsup]
ILI ako može osvrt na ovo, crobex u trenutku pisanja cca 1500
[/quote]
nije to ništa
zapravo je u tom trenutku crobex trebao ravno do 700
fulao za samo 1000…krivi smjer
jel to puno?
MMM , promaklo ti je promaklo dosta dionica , samo se pitam da li slučano ?
Da vidimo. Ovako:
IGH- nije
INGR- nije
ADRS- nije
HT – nije
INA – nije
LEDO- nije
ZABA- nije
PBZ- nije
DIOK-nije
ATGR- nije
Ne da mi se dalje tražiti iznimku. Zajedno s ATPL i DLKV – pa to je težinski preko 90% Crobexa, pa su iznimke i onako nebitne za zaključlivanje. Slučajno.
Ha, evo jednoga, ERNT- je. Ali na način da bi bilo bolje da nije. Naime, nakon probijanja pozitivna komponenta trenda pada , ali neštto sporije od negativne komponente trenda. Tehnički, kao što rekoh, bilo bi bolje da nije do toga niti došlo – jer je oslabio potencijalni budući impuls.