vlad
kada već spominješ ATPL … nisi valjda propustio ući na 500… ti si barem vrstan tehničar , ne bi ti smjelo promaknuti … ili barem DLKV ?
ako atpl danas završi iznad 675, stvorili su se preduvjeti za manji pad u trajanju od barem nekoliko dana.
to je tzv. TD sell set up preduvjet za manji zastoj ili korekciju.
prema današnjem trgovanju, 80% šanse da u narednim danima slijedi zastoj ili manji pad.
Mene zovu Mrgud, valjda zato što sam uvijek ljut, a i nevjerni Toma sam…kad mi se savjetovalo NN osoba da ne ulažem jos u dionice )kada su bile 14xx i nešto kuna) ušao sam u ATPL, DLKV, glupi HT i INGRU s povećom svotom 100% u dionicama, cashe 359,83 kn na rč. IDE, IDE. Po meni, savjetujem svima koji su u kešu ULAZITE dižite Crobex u oblake..
Mrgud !!
Pozdrav svima !!
[lol] [lol] jedna od analiza a imas ih jos puno? [lol] [lol]
1.moze objasnjenje za donju granicu kanala?na osnovu cega je nacrtana?(btw nije ti bas paralelna)
2.padaju prometi, pa? jel to dobar, los ili kakav znak?
3.na osnovu cega one baljezgarije o rastu i padu?grah?astro magazin?
hvala [thumbsup]
[/quote]
ma jebiga ja sam inzenjerske struke, mislio sam da je TA kombinacija matematike, statistike, geometrije i inih egzaktnih gluposti, uz mali magic touch analiticarove maste.
sad sam shvatio da je glavna stvar investestitorova zelja (ono, ako jako nesto zelis,onda se i ostvari)+povijest umjetnosti (npr. Rembrandtovi bakropisi).
a ja glupan citao knjige u elektronskom i papirnom obliku
[cry]
odsad samo šare duginih boja po feng shui modelu!
ili gej, kao kolega Tigrus [thumbsup]
[/quote]
@mig29
cemu komentiranje mojih postova kad sam ti rekao da s tobom necu diskutirati radi
tvog nekulturnog ponasanja i pisanja?
imas sliku pa gledaj sto sam dobro predvidio, a sto ne.
@alf
ne, nece biti u ponedjeljak potop ako se ovaj scenario ostvari.
cini mi se da ni slovenske ucjene nece previse utjecati na ove obrazce.
ps. ovo je kratkorocna – za 5-6 dana analiza….
Napokon probijen otpor na 1750, Hvala dragom Bogu,,,a sada prema sigurnih 1800 ,,AH, AH, da je dohvatiti onu granu, netko je spomenu neki dan 1950 do NOVE to bi bili VADIM SLOVO "D" iz tipkovnice i pozdravljam Vas sve zauvijek !!!!!
Mrgud RAZOČARAN,,, dok sam ovo gore napisao ode k vragu dole ispod 1752…j…ga.
"Uzmimo u ruke sudbinu i sreću, ni ja više Vako nemogu i neću", "E moj narode" Upravo ga slušam pišem i udaram manja veća….ako se dohvatim, a nadam se da hoću još do Božića IZLAZIM iz GLUPIH dionica i brišem sve, ama baš SVE vezano uz dionice i vadim slovo D s tipkovnice. Neću da više sanjam krivulja, grfove kako ih Vi zovete, Vlada,,,i drugih sada 38 prijatelja. Glava mi puca već ujutro u 8 kad upalim Bloomberg pa do kasno u noć dok korekciju naprave. Pa ljudi kako vi s živcima stojite. Ja sam na NORMABELU i to poglavito od bivšeg DDJH i sada od još glupljeg HT i Mudrinića.
Eto to bi bilo to .. Vijeko veliki pozdrav tebi i bandi koju vodiš (Ovo banda je iz milja da se netko ne uvrijedi )
Mrgud
Vladek,
zakaj ne kažeš ekipi gdje je vrh?
Kaj ti ne ulaziš?
Pod kojim uvjetima češ ući u dionice?
Koji otpor treba probiti i kojim volumenom?
1800?
@ VIKTORIJA
elem,
pitam ja vjekoslava zašto drugi mogu postati targete bez grafova, a ja ne…
odgovor:
Vama nisam zabranil nego sam vas zamolio da ih potkrijepite nečim jer očito da ekipa s foruma vjeruje u te vaše targete što im daje određenu težinu. I zamolio bih vas da ne jadikujete kak je vama nešt zabranjeno jer ispadam kao neki SS-ovac.
ja mu opet kažem da jedino želim imati tretman jednak ostalim targetašima.
od njega ne dobih odgovor.
dakle, moji postovi nisu moderirani, ali bi bili naknadno cenzurirani u slučaju postanja targeta.
p.s. ZA VJEKU
ja nisam ni broker, ni inv. savjetnik.
a mislim da neki "targetaši" to jesu.
vlad
kada već spominješ ATPL … nisi valjda propustio ući na 500… ti si barem vrstan tehničar , ne bi ti smjelo promaknuti … ili barem DLKV ?
ja još nisam vrstan tehničar.
za koju godinu ću to biti.
u atpl nisam ušao unatoč uočenim divergencijama.
ovih dana saznao za TD buy set up, koji je za atpl vrijedio još od 21.11.
drugi put neću propustiti 3 divergencije+buy set up signal.
još učim.
a radim i na povezivanju targeta i vremena…to moram sam dokučiti.
@ VIKTORIJA
elem,
pitam ja vjekoslava zašto drugi mogu postati targete bez grafova, a ja ne…
odgovor:
Vama nisam zabranil nego sam vas zamolio da ih potkrijepite nečim jer očito da ekipa s foruma vjeruje u te vaše targete što im daje određenu težinu. I zamolio bih vas da ne jadikujete kak je vama nešt zabranjeno jer ispadam kao neki SS-ovac.
ja mu opet kažem da jedino želim imati tretman jednak ostalim targetašima.
od njega ne dobih odgovor.
dakle, moji postovi nisu moderirani, ali bi bili naknadno cenzurirani u slučaju postanja targeta.
p.s. ZA VJEKU
ja nisam ni broker, ni inv. savjetnik.
a mislim da neki "targetaši" to jesu.
pa sto ne stavis neki graf i povuces "bezveze" liniju do targeta?
nitko te ne tjera da otkrivas metode , ali koliko vidim Vjeko trazi potkrijepu,
a to je vrlo malo…
ili copy/paste grafa atpl (bilo koji graf) i napises target na grafu.
ako mislis da je 1050 , napisi na grafu samo " target 1050"
to ce biti dovoljno.