Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači, nemojte se povoditi mojim targetima, ali ću ih spustiti na forum.

Ovako, ukoliko i sutra (vrlo vjerojatno) se odradi rast, moguće ATPL 940 kuna, JDPL 170 kuna. Vidljivi su i drugi UP targeti, ali njih ću kada se formira prethodni rast.

Koje vas dionice zanimaju?

ma sve…samo daj… [lol]

mislim šalu na stranu…ali znaš kako ono ide, vidim svi nagovještaju rast….volio bi da bude tako…ali, kako je već bilo: kad svi misle da će gore, to ide dolje…..laka noć [kiss]

DOKUP!

Reću ću ti samo jedno, kada spominješ svi, tih nema, ostalo je jako malo ljudi na tržištu, svi su s.ebani.

A što se targeta tiče ako se određene formacije ispune mogu biti ostvarivi, to sam napomenuo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

evo i za roostera fetišistu..
naravno, UP targeti na log skali ce uvijek biti manji, zato ga to i pali [lol] [lol]

Griješiš. Nisi u pravu kad tvrdiš da će UP targeti na log skali biti uvijek manji.

Evo primjer:

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

@ xman

zašto izostavljaš iz counta dno 10.10 i vrh 2 dana kasnije?

evo kako ja to vidim ( i kako se nadam)..

celokupni bear market.

nadam se da se x-man nece ljutiti.
oni koji briju na raspad sistema nek ne otvaraju.
Bulls only!![lol]

PS-to je moje vidjenje, trebalo bi ga potvrditi na intradayu, a i ako je teoretski tocno, ne mora se i prakticno obistinit.
nabrzinu sam skrabao, sorry zbog neurednosti i eventualnih gresaka [thumbsup]

ja sam u cashu i ostat cu dok ne budemo imali nekakvu korekciju [tongue]
[/quote]

@Conan
barbarin
zato što to nije bitno za brojanje…

@Mig

što bi se ljutio, dapače, ali smatram da ti brojkovanje nije ispravno…
Pozdrav

ako atpl danas završi iznad 675, stvorili su se preduvjeti za manji pad u trajanju od barem nekoliko dana.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

vlad
možeš li molim te napisati tvoje mišljenje o budućem kretanju ht
hvala

ako atpl danas završi iznad 675, stvorili su se preduvjeti za manji pad u trajanju od barem nekoliko dana.

Misliš ispod valjda [shocked]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

[/quote]

NECE PASTI! a iznad ce zavrsiti sigurno. Mislim iznad 750!

VIVA LA REVOLUCION !!!

[/quote]

[/quote]

Ako se malo zakuha promet (iskreno se nadam jer je ovo mrtvilo) moguće je malo više od 750 [thumbsup]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

[/quote]

[/quote]

Ne znam kak bu završilo al već smo na 748 [lol]

Mislim da većina prati bloomberg,cnbc,cnn,n-tv ili nešto tome slično ali svejedno ću iznijeti svoje mišljenje temeljeno na praćenju tih etera
Oporavak kreće od onog trenutka kad počnu rast cijene nekretnina u USA što bi značilo da raste potražnja za njima što bi značilo da se ima para za ulagat u ljepši i lagodniji život itd…
Tamo je i počelo kad je došlo do kraha nekretnina,mortgage-a itd…
Oporavak kreće kad počnu rasti kamatne stope
Oporavak kreće kad počne rasti cijena nafte prema 75 USD prihvatljivih SaudijcIma koji režu proizvodnju ovih dana
Oporavak kreće kad odluče veliki da će se dogoditi gore navedene stvari za 6-8 mjeseci
Do tada bit će skokova i padova pa tko se dobro snađe ni ne treba mu gore navedeno…
Spominju se neke države najviše pogođene ovom krizom- Rusija, Venezuela, Iran
Prije pola godine to su bile najbahatije države sa stavom IMAMO SVE ŠTO NAM TREBA I BOLI NAS RUKAC ZA SVE OSTALE. A samo pola godine kasnije nema ih više na tv(osim vježbe Venezuele i Rusije) Do tada više je ljudi znalo u Hrvatskoj kako se zove najpoznatiji ruski disident u Londonu nego kako se zove ministar poljoprivrede u Hrvatskoj!? Pa eto, mislim da je zapad(uncle Sam) odlučio pokazat zube(ne baš očnjake nego umnjake) ovim naftašima i plinašima
Do tih nekih znakova oporavka ne znam ima li smisla brojat milenijske valove…

Vidim targete i za PTKM, 135 kuna za sada.

ATPL i JDPL ostaju isti kao što sam ranije naveo.

Nikako se povoditi za mojim targetima.

Da li će i kada se stvoriti novi UP ili DOWN targeti, ovisi o formiranju određenih formacija.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close