evo kako ja to vidim ( i kako se nadam)..
celokupni bear market.
nadam se da se x-man nece ljutiti.
oni koji briju na raspad sistema nek ne otvaraju.
Bulls only!![lol]
PS-to je moje vidjenje, trebalo bi ga potvrditi na intradayu, a i ako je teoretski tocno, ne mora se i prakticno obistinit.
nabrzinu sam skrabao, sorry zbog neurednosti i eventualnih gresaka [thumbsup]
ja sam u cashu i ostat cu dok ne budemo imali nekakvu korekciju [tongue]
[/quote]
zaboravih da je II.(’97.-’99.) bila obican cik-cak A-B-C, tako da nas sad zbog alternacija ceka nekakva finota.
X i Y, trokut mozda, i te stvari, tako da..
naravno pod uvjetom da je prvi dio uopce gotov i da necemo opet u govna upast.
[wink]
E TO je dobar link gdje su protresli temu, svaka čast, to ću s guštom pročitati da vidim druga mišljenja.
ja bih to ovako: pogledaš graf linearni i log, pa vidiš na kojem ti crte bolje "drže" [smiley]
He he, onog trena kada sam shvatio da "naginjem" ka logaritamskom grafu jer mi se čini ispravnijim sam uvidio i da bi mi se to što spominješ moglo dogoditi. Pogledam jedan, pogledam drugi, pa uzmem koji mi se više sviđa i potvrđuje moju teoriju, a? [lol]
Samo mi se odmah to nije svidilo, pa neću se valjda lagati i varati?! Pa sam čvrsto odlučio rabiti isključivo logaritamski što dulje budem mogao, ako ništa, da imam dobar etalon. Zasada sam stvarno zadovoljan i nije izgledno da ću skoro poželjeti rabiti linearnu skalu (ako ikad).
Sve to ne znači da ne pogledam uratke na linearnoj skali, dapače, cijenim svačiji trud, ali sam puuuno skeptičniji prema njima, jer ne odgovaraju mojem pogledu na svijet, jasno.
Conan je to jako lijepo predočio, nije ni blizu isto ako je raslo sa 4000 na 4500 ili sa 1500 na 2000, ali linearna skala to prikazuje kao da je isto. Logaritamska stavlja stvari u pravi omjer.
Sutra smo opet zeleni!!!
Sutra smo opet zeleni!!!
od muke ili … ?
Zašto od muke, brodari raste brzinom svjetlosti što će se odraziti i na naše, a potom i na ostalo tržište, to mi kaže moja TA.
Zašto od muke, brodari raste brzinom svjetlosti što će se odraziti i na naše, a potom i na ostalo tržište, to mi kaže moja TA.
e sveti valentine….prebrzo si ti dignuo čašu u zrak….natoči si još, pa nakon nekoliko trgovinskih dana razmisli dali češ i dalje dizat ili češ topit tugu….
e sveti valentine….prebrzo si ti dignuo čašu u zrak….natoči si još, pa nakon nekoliko trgovinskih dana razmisli dali češ i dalje dizat ili češ topit tugu….
Neka, ionako nije bitno što ti misliš, ili što ja mislim, ali ja mislim onako kako misliti moram misliti, zato je moja misao javna, ali i glasna, i zna što je poanta, kužiš?
Još samo ovo, nije bitno što ja govorim, bitan je trend, njega NIKADA ne treba izigrati, on je vodilja. Za.ebeš li njega, za.ebo si sebe, a to sam ja napravio bezbroj puta, zato pijem TUGA s JUGA.
Ako nekoga zanima, mogu staviti svoje targete.
Još samo ovo, nije bitno što ja govorim, bitan je trend, njega NIKADA ne treba izigrati, on je vodilja. Za.ebeš li njega, za.ebo si sebe, a to sam ja napravio bezbroj puta, zato pijem TUGA s JUGA.
Ako nekoga zanima, mogu staviti svoje targete.
Pa sve nas zanima.
Znači, nemojte se povoditi mojim targetima, ali ću ih spustiti na forum.
Ovako, ukoliko i sutra (vrlo vjerojatno) se odradi rast, moguće ATPL 940 kuna, JDPL 170 kuna. Vidljivi su i drugi UP targeti, ali njih ću kada se formira prethodni rast.
Koje vas dionice zanimaju?