Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Log chart je apsolutno superioran.

Linearan graf neće pokazati da zarada na rastu crobexa 1,500 do crobexa 2,000 nije jednaka zaradi od 4,500 do 5,000…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

@ xman

zašto izostavljaš iz counta dno 10.10 i vrh 2 dana kasnije?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Da se malo vratimo na temu ne bi škodilo, što kažete?
Evo prilažem razvoj događaja kako ga ja vidim…

—-oko 1800 max, sredinom siječnja prije pada?

Kune nisu problem, kuna nema

@tuna

nije to nista novo, nego reciklaza.

1999/2000 je trebala biti kraj 5. ciklicnog(74′-99), 5. superciklicnog(’32-99), 5. velikog superciklicnog(1789-1999.) i 3. milenijskog vala (1789-1999), dakle sad nam ide mega-uber korekcija.
iliti kako bi Prechter rekao 100godisnji bear market.
DJIA na 400 bodova.barem..
[yawn] [yawn]

ja se osobno ne brinem za to i zivo me kuri bolac.

1-u tom super-ultra bearu se mogla jebena lova uzet od 2000-2007.ili u bullu popusit sve (npr.1987)
2-Prechter se toliko isfulavao da sumnjam u taj smak svijeta(pricali smo o tome i na forumu)
3- meni je moj Febica rekao da je za dugorocan pogled na makroekonomiju najvazniji razvoj tehnologije. a ja njemu vjerujem puno vise nego Prechteru [kiss]

dakle..please God, just one more bubble, please!!! [pray] [pray] [pray]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

1999/2000 je trebala biti kraj 5. ciklicnog(74′-99), 5. superciklicnog(’32-99), 5. velikog superciklicnog(1789-1999.) i 3. milenijskog vala (1789-1999), dakle sad nam ide mega-uber korekcija.
iliti kako bi Prechter rekao 100godisnji bear market.

[huh] [lol]

Ovo je u rangu onog Mile Tarot il kako se već zove

Jednogodišnji Crobex candlestick graf – sa prikazom prometa (u broju protrgovanih dionica)

evo moja analiza dogadaja u slijedeca 3 dana.
imam jos analiza – ovo je samo jedan moguci scenario….
[/quote]

Sve je moguće, međutim zanima me da li si u svoju kratkoročnu analizu bazirao u kontekstu novonastale situacije ili bez nje!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f71f011e-30ea-40eb-aef7-08b6bb166f42

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=bc00991e-9072-441a-8a9b-11b660780d40
[/quote]

Nekako mi se čini da bi se tu morao ostvariti dogovor…
Ova situacija nije sjajna ni za nas ali ni za slovence…:)
Moje skromno mišljenje…

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

@Mig ……šaljelješ li to Febici pusice?????….A i ti si mi sumljiv [rolleyes]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

ja ga vec koristim duze vrijeme sa valovima daje odlicne rezultate
fibo je zakon

I što kažu valovi i fibo?

dakle..please God, just one more bubble, please!!! [pray] [pray] [pray]

ma nema problema…
http://blogs.reuters.com/great-debate/2008/12/17/fed-unleashes-greatest-bubble-of-all/

Knox seli to na makro dretvu. Treba joj života [lol]

Politika Fed-a je katastrofalna, to čak i mainstream remote controlled borg analitičari polako uviđaju. Iz toga zaključujem da i vladajući establishment to vidi. Vidi al i dalje radi… I tu tek počinje scary part…

@ xman

zašto izostavljaš iz counta dno 10.10 i vrh 2 dana kasnije?

evo kako ja to vidim ( i kako se nadam)..

celokupni bear market.

nadam se da se x-man nece ljutiti.
oni koji briju na raspad sistema nek ne otvaraju.
Bulls only!![lol]

PS-to je moje vidjenje, trebalo bi ga potvrditi na intradayu, a i ako je teoretski tocno, ne mora se i prakticno obistinit.
nabrzinu sam skrabao, sorry zbog neurednosti i eventualnih gresaka [thumbsup]

ja sam u cashu i ostat cu dok ne budemo imali nekakvu korekciju [tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

i drugi se muče s log/linear, pa evo što kažu:
Vaš link

ja bih to ovako: pogledaš graf linearni i log, pa vidiš na kojem ti crte bolje "drže" [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close