Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prema grafovima dionica koje tvore grobi, a imaju odrađene prijelome za up target, trebali bismo prijeći 1800.
grobi se trenutačno bori s 3 otpora – sličica od jučer u privitku.
neke dionice stagniraju radi boll i stoch otpora.

možeš li nabrojati dionice koje imaju up target ,bez grafa i bez targeta?

Vidim da i danas rastemo, uhvatili smo jak uzlazni trend. Sve izgleda super, dečki u kešu sve nestrpljiviji, dionica sve manje.

Molio bih zlog proroka i barona da objasne ljudima što je značilo ono njihovo da je na 1600 gotova zabava i da idu drame i katasrofe

Pozdrav iz hladne MOSKVE

Ovo nije dobro.
Knele je nabrijan jer se boji da će sve otići kvragu a bogami baron pizdi jer ga je strah ukrcati se.

Strašna situacija.
Samo pokazuje da ćemo uskoro ili hardcore up ili hardcore down.

Premda mislim da ćemo up za cijelim svijetom.
Pogledajte kako ameri reagiraju na kamate, a tek kada bush da pinku za GM?

Ali opet: KRIZA NIJE GOTOVA NITI JE 1400 DNO DNA CROBEX-A

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Sta je ovo? Ameri skocili, Azija skocila, mi stojimo, neznamo bi li gore ili dole. Bollingeri, EWT-i, MACD-i nas ne pustaju koliko god to mi htjeli.

Nije bolest sve što boli

ne gledamo amere sad nego evropu

Sta je ovo? Ameri skocili, Azija skocila, mi stojimo, neznamo bi li gore ili dole. Bollingeri, EWT-i, MACD-i nas ne pustaju koliko god to mi htjeli.

MACD je dobar kao i drugi oscilatori , Boll se lako proširi , ali mi ovisimo o dobroj volji male skupine ljudi koja manipulira sa našom burzom .

MACD je dobar kao i drugi oscilatori , Boll se lako proširi , ali mi ovisimo o dobroj volji male skupine ljudi koja manipulira sa našom burzom .
[/quote]

…kao što mali broj ljudi manipulira svjetskim burzama, ekonomijama, politikom…

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

ne gledamo amere sad nego evropu

A šta onda…Europa gleda Amere.:)
Ako ameri na otvaranju zakucaju u crveno odosmo mi u crveno…

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

Dva moguća razvoja s&p

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Znaš "striko" ne sviđa mi se niti jedan tvoj graf, bez ljutnje …puno je crvene boje. Nacrtaj ga ponovo u ZELENOJ i sve prolazi. +5
Pozdrav svima od malo manje ljutog MRGUDA !!

I very much love INGRA !!

[/quote]

..u sridu! [cool]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Pogledajte kako ameri reagiraju na kamate, a tek kada bush da pinku za GM?

koliko zarade u USA….jučer ogroman rast, danas futuresi u minusu odnosno hlađenje (šta jučer nisu znali da im je ekonomija u qurcu? bez obzira na fedovo smanjenje kamata)….i tako već mjesecima…netko tamo lijepe novce vrti…

DOKUP!

New Report

Close