Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

probijanje granice ca 1800 aktualizira i targete obrnutog h&s…i vodi grobija prema 2000.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

žalim one koji još uvijek slijepo vjeruju ekipi koja ovdje kolo vodi … neki preplašeno čekaju s kešom i popriličnim minusima znak velikog meštra a nisu svjesni da znak neće nikada dočekati…ljudi moji nemojte se nadati savjetu da trebate ući u dionice od ekipe koja ovdje piše…većina njih nema moralnih prepreka nekoga gurnuti u propast svojim savjetima ako to njima donosi novčanu dobit…
izbjegavajte donositi odluke o trgovanju na temelju pisanja na ovoj temi jer vas neće uputiti pravovremeno već kada vlak prođe…uostalom možete primjetiti kako se smanjio broj postova dežurnih katastrofičara u vrijeme rasta …a kad počnu pisati kako treba kupovati to je znak da se oni iskrcavaju …

Laconte, ma oni čak nisu ni zli nego nemaju blage veze. To je ono najgore.

I'LL BE BACK

…ukoliko ne bude "rušenja blizanaca" velika je mogućnost ostvarenja vaših predviđanja……hvala dečki na ovim informacijama…AMEN.

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

quote=vlad1111]
probijanje granice ca 1800 aktualizira i targete obrnutog h&s…i vodi grobija prema 2000.
[/quote]

zahvaljujem iako jest da vam je trebalo 2 sata da mi odgovorite..eh da ste tako brzi i po ostalim pitanjima [yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

quote=vlad1111]

zahvaljujem iako jest da vam je trebalo 2 sata da mi odgovorite..eh da ste tako brzi i po ostalim pitanjima [yawn]
[/quote]
puno konstruktivnije je čitati literaturu nego raspravljati po forumu.
nabavio 20-ak novih knjiga pa udri.

ne dobivam NIKAKVE infose iz brokerskih kuća ili fondova.
a znam da oni prate ono što ja pišem.

Jadna li nam majka s njima. Srećom pa ih u mojim dionicama više nema ili još eventualno kokavelj neka. džizzzis kojim likovima ljudi daju novce[bye]

I'LL BE BACK

Probao sam na PM, al nema nikog kod kuce pa molim gospon Vlad, jesu li , ako prije 2 dana nisu bili, oscilatori pregrijani na atpl. Mislim da onaj mašinovodja dobro vergla ova dva dana pa da ne bi motor presaugo, konkretno jel po tvom vozimo u 5 u crvenom il smo u 4 toj u crvenom pa cemo sutra prebacit u 5-tu, a onda ko prebacimo u 5-tu jel imamo mi 6-tu za ciljnu ravninu, nadam se da sam bio rezolutno tocan u preciziranju svojih mozdanih kolebanja

No pain no Game

Probao sam na PM, al nema nikog kod kuce pa molim gospon Vlad, jesu li , ako prije 2 dana nisu bili, oscilatori pregrijani na atpl. Mislim da onaj mašinovodja dobro vergla ova dva dana pa da ne bi motor presaugo, konkretno jel po tvom vozimo u 5 u crvenom il smo u 4 toj u crvenom pa cemo sutra prebacit u 5-tu, a onda ko prebacimo u 5-tu jel imamo mi 6-tu za ciljnu ravninu, nadam se da sam bio rezolutno tocan u preciziranju svojih mozdanih kolebanja

ne, još nisu.
a atpl ima up target.
do njega se ne ide pravocrtno.

p.s.
višekratno citirani donji target ostaje, ovo sada je podformacija.

zahvaljujem na odgovoru, znaci na pol staze usred utrke ce nam stati motori, nista ne preostaje nego izac van i pogurat ferkana kad stane [thumbsup]

No pain no Game

ne, još nisu.
a atpl ima up target.
do njega se ne ide pravocrtno.

p.s.
višekratno citirani donji target ostaje, ovo sada je podformacija.
[/quote]

molio bih te vlad , samo da vidiš kakva je situacija i sa jdpl.

txs

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

jel ovo opet ona priča o targetima?
podsjeća me na "događanje naroda" i "jogurt revoluciju"

U tri dana na atpl sam u plusu oko 30%, pa sada vidite jesuli oscilatori prije tri dana bili pregrijani kako su neki sugerirali.

možete viditi kada sam kupila 91 dionicu atpl to sam javno obznanila na temi atpl.

ma sve 5 vlad, piši ti nama ali te molim da ponekad daš ljudima i neke dionice koje će rasti pa ćeš viditi koliko će te voljeti.
atpl nije imala pregrijane oscilatore.
[/quote]

New Report

Close