zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?
na što točno misliš? koju svijeću ?
pilar: ” zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?” na što točno misliš? koju svijeću ?
zadnju, za ovaj mjesec.
Inverted Hummer (+) bi mogao biti ako budemo isli jos dole do kraja tjedna
Hammer (+) je vec sada, ali to mi se cini nepotvrdjeno i neozbiljno
lasac:
”
Ovako se provodi fundamentalistički terorizam ! Treba argumentirati , a ne svojim napisima rušiti.
”
Pretpostavljam da onda znas i koji su fundamenti Hrv. dionica na kojima bi se trebali trziti, zar ne? Mene zanima a vjerujem i ostale da podijelis svoje znanje sa nama pa cu ti ja odgovoriti.
Sigurno ti onda nije tesko odgovoriti na cemu svoja ulaganja zasniva buffet (odnos PB i PE) i sigurno mi mozes reci koliki treba biti taj broj.
ne ulazim u raspravu, samo dopuna boldanom tekstu: Radi se ponajviše o Buffettovoj ranoj fazi. Kasnije je još napredovao i uzimao u bitnu ocjenu i neke druge neizostavne faktore (primjerice ROE itd.)…
fazan: ” pilar: ” zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?” na što točno misliš? koju svijeću ? ” zadnju, za ovaj mjesec. Inverted Hummer (+) bi mogao biti ako budemo isli jos dole do kraja tjedna Hammer (+) je vec sada, ali to mi se cini nepotvrdjeno i neozbiljno
znači, u petak bi trebali završiti iznad 4.000,00 bodova … pa onda sljedeći mjesec jedna zelena svijeća i eto ti morning stara … a?
pilar: ” fazan: ” pilar: ” zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?” na što točno misliš? koju svijeću ? ” zadnju, za ovaj mjesec. Inverted Hummer (+) bi mogao biti ako budemo isli jos dole do kraja tjedna Hammer (+) je vec sada, ali to mi se cini nepotvrdjeno i neozbiljno ” znači, u petak bi trebali završiti iznad 4.000,00 bodova … pa onda sljedeći mjesec jedna zelena svijeća i eto ti morning stara … a?
pa sad ako cemo tako moguce je i da do kraja tjedna odemo preko 4500 i da imamo bikovski engulfing, al ja ne mislim da je to bas jako vjerojatan scenarij
@japanske svijeće generalno, jako nepouzdane.
Imaš neki argument?
@ fazan
jedno od mišljenja:
http://www.incrediblecharts.com/technical/candlesticks.htm
izdvajam zadnju rečenicu:
[color=blue]Jack Schwager in Technical Analysis conducted fairly extensive tests with candlesticks over a number of markets with disappointing results.[/color]