Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?

zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?

na što točno misliš? koju svijeću ?

I love the Smell of Profits in the Morning

slazem se za medvjedji engulfing u 1om mjesecu, skolski je

pilar: ” zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?” na što točno misliš? koju svijeću ?

zadnju, za ovaj mjesec.
Inverted Hummer (+) bi mogao biti ako budemo isli jos dole do kraja tjedna
Hammer (+) je vec sada, ali to mi se cini nepotvrdjeno i neozbiljno

lasac:

Ovako se provodi fundamentalistički terorizam ! Treba argumentirati , a ne svojim napisima rušiti.

Pretpostavljam da onda znas i koji su fundamenti Hrv. dionica na kojima bi se trebali trziti, zar ne? Mene zanima a vjerujem i ostale da podijelis svoje znanje sa nama pa cu ti ja odgovoriti.
Sigurno ti onda nije tesko odgovoriti na cemu svoja ulaganja zasniva buffet (odnos PB i PE) i sigurno mi mozes reci koliki treba biti taj broj.

ne ulazim u raspravu, samo dopuna boldanom tekstu: Radi se ponajviše o Buffettovoj ranoj fazi. Kasnije je još napredovao i uzimao u bitnu ocjenu i neke druge neizostavne faktore (primjerice ROE itd.)…

fazan: ” pilar: ” zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?” na što točno misliš? koju svijeću ? ” zadnju, za ovaj mjesec. Inverted Hummer (+) bi mogao biti ako budemo isli jos dole do kraja tjedna Hammer (+) je vec sada, ali to mi se cini nepotvrdjeno i neozbiljno

znači, u petak bi trebali završiti iznad 4.000,00 bodova … pa onda sljedeći mjesec jedna zelena svijeća i eto ti morning stara … a?

pilar: ” fazan: ” pilar: ” zasto ne bi bio inverted hummer ako do kraja tjedna budemo isli jos malo dole?” na što točno misliš? koju svijeću ? ” zadnju, za ovaj mjesec. Inverted Hummer (+) bi mogao biti ako budemo isli jos dole do kraja tjedna Hammer (+) je vec sada, ali to mi se cini nepotvrdjeno i neozbiljno ” znači, u petak bi trebali završiti iznad 4.000,00 bodova … pa onda sljedeći mjesec jedna zelena svijeća i eto ti morning stara … a?

pa sad ako cemo tako moguce je i da do kraja tjedna odemo preko 4500 i da imamo bikovski engulfing, al ja ne mislim da je to bas jako vjerojatan scenarij

Zanimljivo je da 2004 i 2005 na pocetku godine isto imamo tri vrane…

@japanske svijeće

generalno,
jako nepouzdane.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@japanske svijeće generalno, jako nepouzdane.

Imaš neki argument?

@ fazan

jedno od mišljenja:

http://www.incrediblecharts.com/technical/candlesticks.htm

izdvajam zadnju rečenicu:

[color=blue]Jack Schwager in Technical Analysis conducted fairly extensive tests with candlesticks over a number of markets with disappointing results.[/color]

inače, citirani sajt je jako poučan.

New Report

Close