stanislave crni stanislave, vec tri dana za redom pricad o padu, a sve ide gore..oscilatori na dnevnom grafu tek ulaze u pozitivan trend, bojim se da si opet fulao termin za ulazak. A kod nas sve lijepo izgleda, promet solidan, miriše sve na uskoro probijanje 1800
stanislave crni stanislave, vec tri dana za redom pricad o padu, a sve ide gore..oscilatori na dnevnom grafu tek ulaze u pozitivan trend, bojim se da si opet fulao termin za ulazak. A kod nas sve lijepo izgleda, promet solidan, miriše sve na uskoro probijanje 1800
Pa daj stavi graf već jednom, brate mili.
Ne razumijem tvoje prepiranje.
No vidjet ćeš.
Mene ti ne hebe, termin za ulazak, jer sam ti blizu nule u zadnjih godinu dana. [thumbsup]
Ugodan dan.
HIHIHIHIHIHIHIHIHI
Kako ovo lijepo izgleda, rast iz dana u dan, a 95% ljudi u kešu
pOseban pozdrav braunu/stanislavu, zlom proroku i ostalim drukerima
Decki koliko vidim sve ide gore.
Lijep pozdrav od Kneleta iz Moskve
[bye]
A zašto futuresi rastu? Možda se griju? Da da izgleda da zagrijavaju motore,nemogu poletjeti s hladnim motorima [rolleyes]
oscilatori su mozda pregrijani, ali se ne smije zanemariti rastuci trokut.
cekam proboj, ali ne kao vlad i 5% potvrdu jer se formacije obicno reliziraju.
zanimljivo je da je stalo bas na liniji 1720….
nema goriva mozda?
ps. @ beranda i FA – cuo danas na vijestima da kineski brodari oduzimaju posao nasim brodarima
pss. mislim da bi se mogao ovaj trokut realizirati, ali ne danas ili sutra, treba malo pasti prije toga….bas mi nekako fali jedan manji pad…to nije ni po FA ni po TA, to mi "NOS" govori…
U tri dana na atpl sam u plusu oko 30%, pa sada vidite jesuli oscilatori prije tri dana bili pregrijani kako su neki sugerirali.
možete viditi kada sam kupila 91 dionicu atpl to sam javno obznanila na temi atpl.
HIHIHIHIHIHIHIHIHI
Kako ovo lijepo izgleda, rast iz dana u dan, a 95% ljudi u kešu
pOseban pozdrav braunu/stanislavu, zlom proroku i ostalim drukerima
Decki koliko vidim sve ide gore.
Lijep pozdrav od Kneleta iz Moskve
[bye]
di si ti covjece?
mi se ovdje mucimo sa grafovima a ti u moskvi!
radje ti reci dal da kupimo ili ne…
nema goriva mozda?
ps. @ beranda i FA – cuo danas na vijestima da kineski brodari oduzimaju posao nasim brodarima
pss. mislim da bi se mogao ovaj trokut realizirati, ali ne danas ili sutra, treba malo pasti prije toga….bas mi nekako fali jedan manji pad…to nije ni po FA ni po TA, to mi "NOS" govori…
Kako li te trpe moderatori????
@braune
ti si ovih dana se slomio pisuci kako ide dolje.
crtao si klinove, trokute, piramide, qurce, palce [thumbsup]
market te ponovo porazio.
ko je tu jadnik i ko se ispucava, nek zakljuce drugi.
[wink]
ps-cuvaj zivce, herc ce te opalit nakon tolikog minusa i zivciranja [lol] [lol]
nema goriva mozda?
Kako li te trpe moderatori????
[/quote]
ciji si ti dupli nick?
ajd priznaj….
ovo tvoje pisanje vise stvarno nema smisla.
pises samo da repliciras na moje postove…
ps. petrokemija prozivodi HCl, H2SO4 i HNO3.
znas li sto je to?
tu je vjerojatno najjaci proizvodac BASF…
U tri dana na atpl sam u plusu oko 30%, pa sada vidite jesuli oscilatori prije tri dana bili pregrijani kako su neki sugerirali.
možete viditi kada sam kupila 91 dionicu atpl to sam javno obznanila na temi atpl.
Ti i sama rekla da si imala insajdersku informaciju, za razliku od nas koji nismo.
Zato nemoj miješat tvoj insajder sa TA. Slijedeći put bez insajdera, ćeš vidjet kako je.
Bravo na zaradi. [thumbsup]