@hulio
reduciram pisaniju upravo radi takvih kao što si ti.
Drago mi je, vaše pisanje samo pokazuje svu dvoličnost ovog foruma jer pravo i iskreno pisanje je ne nestati kada se kupi i onda prodati i tu se opet javljati kao dobrotvor. Nadam se da ste naučili lekciju i želim sve najbolje, ali otvorite svoj forum i tamo iznosite one silne neistine. Pozdrav.
@bernada
svatko ima svoj način trejdanja.
@hulio
uvijek pišem ono što vidim.
kolegice bernada:
nemam se običaj javljati kao nečij odvjetnik, ali moram reći da ako pričate o FA na ovoj temi , upravo pokazatelj vašeg velikog neznanja o ovoj temi.
Također prozivate Vlada za veliku hrabrost u predviđanju targeta ATPL na 200 …. samo mali podsjetnik isto je predviđao pad TISK kada je bio na 800 – na 500 reče meni na private ( vrlo vjerovatno) a na 350 ( vjerovatno)… poslije kad je pala na 500 pričao je i o targetima koje je TISAk dossegao proteklih dana…. Mnogi mu nisu vjerovali , pa ni ja ….
Postoji još puno primjera recimo KODT i da ih dalje ne nabrajam, uglavnom danas bi mi bila velika hrabrost tvrditi da neće doseći te targete jer me prijašnje iskustvo natjeralo da vjerujem u njihovu točnost, tj. u veliku šansu njihovog ostvarenja….
Još uvijek nismo izišli iz kanala ( Odra-Sava ).
Ovo je samo mali reli, koji može riknuti svaki čas.
Tako barem meni govore grafovi, klinovi i trokuti.
Vozdra
@mig,
malo posao, poslije posla ostale aktivnosti, bacim pogled ali ne napisem nista, uglavnom i nemam puno vise od jedne sadrzajne stvari tjedno za postaviti, vidim i drugi dosta usutili, osim prepucavanja:)
Tko hoće trejdati, ovo mu je idealno vrijeme. Tko hoće malo dulje utočište za dionice (dulje od nekoliko sati) treba se još strpiti. Trend na Crobexu je slab (ADX=35). Pozitivna komponenta trenda još je slaba (+D=25).
kolegice bernada:
nemam se običaj javljati kao nečij odvjetnik, ali moram reći da ako pričate o FA na ovoj temi , upravo pokazatelj vašeg velikog neznanja o ovoj temi.
Također prozivate Vlada za veliku hrabrost u predviđanju targeta ATPL na 200 …. samo mali podsjetnik isto je predviđao pad TISK kada je bio na 800 – na 500 ( vrlo vjerovatno) a na 350 ( vjerovatno)… poslije kad je pala na 500 pričao je i o targetima koje je TISAk dossegao proteklih dana…. Mnogi mu nisu vjerovali , pa ni ja ….
Postoji još puno primjera recimo KODT i da ih dalje ne nabrajam, uglavnom danas bi mi bila velika hrabrost tvrditi da neće doseći te targete jer me prijašnje iskustvo natjeralo da vjerujem u njihovu točnost, tj. u veliku šansu njihovog ostvarenja….
-uvjek su TA i FA međusobno povezane sviđalo se to vama ili ne ali to je istina FA utiče na TA
-navedite mi samo jedan primjer kada je kolega VLAD sugerirao kupnju
-svi njegovi targeti su niži jedan od drugoga, to je ono što mi se ne sviđa kad bi trgovalai po njegovim analizama nikada nebi izgubili ni kune a bome ni zaradili.
@mig,
malo posao, poslije posla ostale aktivnosti, bacim pogled ali ne napisem nista, uglavnom i nemam puno vise od jedne sadrzajne stvari tjedno za postaviti, vidim i drugi dosta usutili, osim prepucavanja:)
pa kad si ustupio mjesto prepucavacima
[tongue]
svrati cesce, tvoje misljenje volim cut [thumbsup]
opetovano se ponavlja ona stara – došli divlji i potjerali pitome –
no vratimo se temi .. oscilatori ili ne (mislim na njih bez sprdanja ili omalovažavanja jer su stvarno velika pomoć) nekako je vrijeme izlaska .. teško mi je decidirano reći da li smo pri vrhu krivulje ove faze ali mi se tak nekak čini i nemrem si pomoć .. da barem znam crtati pokušao bih i pokazati ali ovak samo u pisanoj formi .. iako postoji i mogućnost još značajnijeg rasta osobno ne mislim forsirati pa tko voli nek izvoli ja ću malo postrance promatrati
@bernada
već postoje up targeti za neke dionice.
to sam danas rekao.
ali, ti ih nećeš vidjeti, jer grafove ne mislim postati.