ne znam što ste opet uhvatili bezveze govoriti o TA? Pa na 2.800 ste napadali Vlada kako nema pojma, pa kako to ne pada kako je on govorio….. I prije toga, naravno.
Strpljenja, dečki, treba uračunati i vrijeme u kojem se nešto događa, horizont vremena…
Pa i tehničari bi jako voljeli da crobex raste, da nam je sve super… Ovakve situacije nikomu ovdje ne odgovaraju, tehničari ih samo pokušavaju predvidjeti, pa makar samo 5 minuta prije nego se dogode. Malo poštujte taj trud, osobito kad ljudi javno dijele svoje ideje i usput se izlažu pljuvanju onih koji ili ne mogu ili ne žele razumjeti… Puno je lakše kritizirati, nego iznijeti nešto konstruktivno.
Da sumiram zaključke – ako rastemo idemo gore a ako padnemo idemo dole
Samo bez pljuvanja po Vladeku. ATPL i brdo drugih targeta je odredio pretocno kad je pala na 500 tako da ovih 200 Kn slijedece godine pogotovo ako se BDI ne trgne nije nedostizno. DJI i ostali indexi se pumpaju u predblagdansko vrijeme iz dobro poznatih razloga. Samo, otreznjenje uvijek slijedi u Sijecnju… Kod nas trziste trenutno drze mali i firme koje pune trezore. Ipak, ne zaboravite da ce i slijedece godine Suker i Spindoctor trebati svaku kunu iz mirovinskih, Braniteljskog i sta ja znam kojeg jos fonda te da, ako se ne uukljuce strani fondovi, nam slijedi gadan pad jer mali ce se brzo ispuhati a i firme imaju limit za punjenje trezora…
@STANIslav,
kad već koristiš tele-trader, ajde molim te, stavi graf crobexa s više podataka, uključi još barem ADX, momentum, i stochastic
hvala
pomalo se nazire i gornji bolli pa ako netko želi prodati sad je prilika .. kupaca kolko hoćeš .. pa su svi sretni i zadovoljni .. a za par dana će se vidjeti tko je bolje prošao
po onoj uvijek suprotno ja i kupujem i prodajem pa si mogu reći da sam dobro napravio [lol] .. jedini koji se stvarno naradi je poštar kaj donosi pisamca iz sda
@Gatara
Po TA bi trebalo padati.
No ovo više nema veze sa TA, ovo je čisto pumpanje.
Pa tko voli nek izvoli.
oprosti ali izjavio si veliku glupost, TA predvidja na temelju prošlih dogadjaja buduce dogadjaje…sve je ovo jasno bilo, ja sam poslušao ljude koji znaju znanje, vec sam jucer o tome pisao i hvala ima
g-stanje
p.s.
atpl će ići na 200 (90% izgleda).
prije toga treba pokupiti novce.
to sam napisao prije par dana (kronološkim redom): hlađenje, rast, pad (duboki).
Samo bez pljuvanja po Vladeku. ATPL i brdo drugih targeta je odredio pretocno kad je pala na 500 tako da ovih 200 Kn slijedece godine pogotovo ako se BDI ne trgne nije nedostizno. DJI i ostali indexi se pumpaju u predblagdansko vrijeme iz dobro poznatih razloga. Samo, otreznjenje uvijek slijedi u Sijecnju… Kod nas trziste trenutno drze mali i firme koje pune trezore. Ipak, ne zaboravite da ce i slijedece godine Suker i Spindoctor trebati svaku kunu iz mirovinskih, Braniteljskog i sta ja znam kojeg jos fonda te da, ako se ne uukljuce strani fondovi, nam slijedi gadan pad jer mali ce se brzo ispuhati a i firme imaju limit za punjenje trezora…
je, je i ja sam u cashu, totalno te razumijem, cekao sam ATPL na 450kn, a vidi je sad [cry]
pa ne moze to tako, sta radi HANFA?spindoctor,suker i ostali, kako nisam uspio kupit??prevara!!
sad ce to sve dole [thumbsup]
mora! [thumbsup]
[lol] [lol] [lol]
Vlad ako tvoje znanje,trud pa i samo predvidanje budu dokazani smjerom burze,pa cak i ako za to treba duzi vremenski rok,treba ti napravit posebni portal na forumu u čast,za ustrajnost i znanje.Jer padaju teske riječi i vjerujem da nije ih lako čitati i dokazivati se ljudima.
g-stanje
p.s.
atpl će ići na 200 (90% izgleda).
prije toga treba pokupiti novce.
to sam napisao prije par dana (kronološkim redom): hlađenje, rast, pad (duboki).
jesi usao u sto?
ja nisam, uhvatilo me nespremnog i strah me US [sad]
cekas klin+5%, ili?
PS-mislim da svijece nisu tocne na godmode traderu, ako zna, nek potvrdi
Kakvo znanje spominješ, kad ga još nisi još pokazao ovdje na TA [bye]
A to što imaš insidera u fondu , to nije za ovu temu.
Kriva tema.