Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba radit ujutro…
Imaš ćevape.
Ajde još ovo. Može li se nešto pametno zaključiti iz zadnjih pet-šest svijeća na jdpl?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Može se zaključiti da vlada totalna konfuzija.

Pozdrav i tebi.[undecid]

I love the Smell of Profits in the Morning

Umjesto svijeća:
[yawn][bye]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

To sam i ja mislio pod prvo… Al ga metastock sam svrstava pod last engulfing bottom što je zapravo bullish signal, zato sam i pitao mišljenja… hehe, ako sam u pravu, netko mi duguje čevape http://www.ment.com/training/CSENG.htm

Moze ako se dokaze da si bio u pravu. Mozemo povesti i Fazana.

Evo kako podaci od sinoc izgledaju ne mjesecnoj razini. Izgleda da cu morati ponuditi jos jedne cevape.

Pilar

Ne kužim, jel’ svaka svijeća predstavlja 1 mjesec?

Ne kužim, jel’ svaka svijeća predstavlja 1 mjesec?

da, ali od prvog do prvog. pravilnije bi bilo da zadnja pokazuje zadnjih mjesec dana. no kako smo na kraju mjeseca odstupanje nije preveliko

Ovako se provodi fundamentalistički terorizam ! Treba argumentirati , a ne svojim napisima rušiti.

Pretpostavljam da onda znas i koji su fundamenti Hrv. dionica na kojima bi se trebali trziti, zar ne? Mene zanima a vjerujem i ostale da podijelis svoje znanje sa nama pa cu ti ja odgovoriti.
Sigurno ti onda nije tesko odgovoriti na cemu svoja ulaganja zasniva buffet (odnos PB i PE) i sigurno mi mozes reci koliki treba biti taj broj.

Da se vratimo tehnickoj, bas sam racunao za Phi (1.618, 2.618) fibonacci brojeve (znaci obrnuto, kad racunamo do kud cijena moze narasti ako smo na maksimumu), uzeo sam pocetnu 2000 s obzirom da se cijena dugo kretala u tom rasponu i dobio:

2000*1.618 = 3236
2000*2.618 = 5236

Ako pogledamo graf Crobexa vidimo da su upravo na okvirno tim razinama bili najveci otpori daljnjem rastu.
I jedno pitanje, nisam jos naisao u literaturi koju sam procitao, da li se isto tako moze racunati i sa npr. 1.382 ili 1.5?

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Morning doji star s potvrdom u obliku zelene svijeće s kratkom sjenom. Strong buy. Ajde vidjet ćemo što će se događati.

da ne duljim od svih grafova naj uvjerljivij i meni daje Tisak

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Inverted Hummer?
Three Black Crows?
Ladder Bottom?

Ni jedan nema potvrdu, morat cemo izgleda cekati iduci mjesec…

fazan: ” Ne kužim, jel’ svaka svijeća predstavlja 1 mjesec? ” da, ali od prvog do prvog. pravilnije bi bilo da zadnja pokazuje zadnjih mjesec dana. no kako smo na kraju mjeseca odstupanje nije preveliko

znači 3 crne vrane, međeđi engulfing, evening star …
[bye]

Inverted Hummer? Three Black Crows? Ladder Bottom? Ni jedan nema potvrdu, morat cemo izgleda cekati iduci mjesec…

kako nema potvrdu, jedan drugome su potvrda …

New Report

Close