Treba radit ujutro…
Imaš ćevape.
Ajde još ovo. Može li se nešto pametno zaključiti iz zadnjih pet-šest svijeća na jdpl?
Može se zaključiti da vlada totalna konfuzija.
Pozdrav i tebi.[undecid]
Umjesto svijeća:
[yawn][bye]
To sam i ja mislio pod prvo… Al ga metastock sam svrstava pod last engulfing bottom što je zapravo bullish signal, zato sam i pitao mišljenja… hehe, ako sam u pravu, netko mi duguje čevape http://www.ment.com/training/CSENG.htm
Moze ako se dokaze da si bio u pravu. Mozemo povesti i Fazana.
Evo kako podaci od sinoc izgledaju ne mjesecnoj razini. Izgleda da cu morati ponuditi jos jedne cevape.
Pilar
Ne kužim, jel’ svaka svijeća predstavlja 1 mjesec?
da, ali od prvog do prvog. pravilnije bi bilo da zadnja pokazuje zadnjih mjesec dana. no kako smo na kraju mjeseca odstupanje nije preveliko
Ovako se provodi fundamentalistički terorizam ! Treba argumentirati , a ne svojim napisima rušiti.
Pretpostavljam da onda znas i koji su fundamenti Hrv. dionica na kojima bi se trebali trziti, zar ne? Mene zanima a vjerujem i ostale da podijelis svoje znanje sa nama pa cu ti ja odgovoriti.
Sigurno ti onda nije tesko odgovoriti na cemu svoja ulaganja zasniva buffet (odnos PB i PE) i sigurno mi mozes reci koliki treba biti taj broj.
Da se vratimo tehnickoj, bas sam racunao za Phi (1.618, 2.618) fibonacci brojeve (znaci obrnuto, kad racunamo do kud cijena moze narasti ako smo na maksimumu), uzeo sam pocetnu 2000 s obzirom da se cijena dugo kretala u tom rasponu i dobio:
2000*1.618 = 3236
2000*2.618 = 5236
Ako pogledamo graf Crobexa vidimo da su upravo na okvirno tim razinama bili najveci otpori daljnjem rastu.
I jedno pitanje, nisam jos naisao u literaturi koju sam procitao, da li se isto tako moze racunati i sa npr. 1.382 ili 1.5?
Morning doji star s potvrdom u obliku zelene svijeće s kratkom sjenom. Strong buy. Ajde vidjet ćemo što će se događati.
da ne duljim od svih grafova naj uvjerljivij i meni daje Tisak
Inverted Hummer?
Three Black Crows?
Ladder Bottom?
Ni jedan nema potvrdu, morat cemo izgleda cekati iduci mjesec…
fazan: ” Ne kužim, jel’ svaka svijeća predstavlja 1 mjesec? ” da, ali od prvog do prvog. pravilnije bi bilo da zadnja pokazuje zadnjih mjesec dana. no kako smo na kraju mjeseca odstupanje nije preveliko
znači 3 crne vrane, međeđi engulfing, evening star …
[bye]
Inverted Hummer? Three Black Crows? Ladder Bottom? Ni jedan nema potvrdu, morat cemo izgleda cekati iduci mjesec…
kako nema potvrdu, jedan drugome su potvrda …