Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ups, odgovorio si prije nego ja postavih pitanje.
Sav si vražji[lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

To sam i ja mislio pod prvo… Al ga metastock sam svrstava pod last engulfing bottom što je zapravo bullish signal, zato sam i pitao mišljenja… hehe, ako sam u pravu, netko mi duguje čevape

http://www.ment.com/training/CSENG.htm

When speculation has done its worst, two and two still make four.

fazan: ” 17., 18. i 19. 03. morning star ” Može li treća svijeća biti crvena za morning star?

Može, ako se zatvorila iznad druge svijeće!

I love the Smell of Profits in the Morning

To sam i ja mislio pod prvo… Al ga metastock sam svrstava pod last engulfing bottom što je zapravo bullish signal, zato sam i pitao mišljenja… hehe, ako sam u pravu, netko mi duguje čevape http://www.ment.com/training/CSENG.htm%5B/quote%5D

Nategnuto moram priznati. Taj last engulfing bi trebao biti na kraju dugog padajućeg trenda. A taj naš baš i nije nešto dug + fibonaci kaže da mu tu nije dno.

G.Vergilije

Pogledao sam onaj Vaš link.Znači to je možda posljednji pokušaj medvjeda za rušenje i nakon toga možemo rasti? (tako sam ja shvatio ono što je napisano)

Koje obrasce prepoznati među svijećama koje su označene crvenim krugom?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Redom:

ATPL-R-A bullish engulfing, bez potvrde,
DLKV-R-A morning star (doduše ne školski) bez potvrde
INGR-R-A ništa
TISK-R-A morning doji star, bez potvrde
VIRO-R-A evening star, potvrda s gapom (vidi se gdje je završilo) ovo dolje što si zaokružio nije ništa …

Inače, ovih dana gotovo sve dionice rade iste signale, isto se kreću. Sve su dionice napravile ‘luk’. Rast, ATH, pa povratak na početne položaje iz prošle godine.

Japanske svijeće … meni najdraži dio TA. Tako dobro oslikavaju sentiment tržišta.

Pozdrav učitelju ako čita (ne onom s ružnim hlačama)!

Redom: ATPL-R-A bullish engulfing, bez potvrde, DLKV-R-A morning star (doduše ne školski) bez potvrde INGR-R-A ništa
TISK-R-A morning doji star, bez potvrde …

Slažem se.
Zanimljiv mi je tisk-r-a, sada u plavom krugu…

Još jedna i bit će three white soldiers!

Morning doji star s potvrdom u obliku zelene svijeće s kratkom sjenom. Strong buy. Ajde vidjet ćemo što će se događati.

New Report

Close