Ups, odgovorio si prije nego ja postavih pitanje.
Sav si vražji[lol]
To sam i ja mislio pod prvo… Al ga metastock sam svrstava pod last engulfing bottom što je zapravo bullish signal, zato sam i pitao mišljenja… hehe, ako sam u pravu, netko mi duguje čevape
fazan: ” 17., 18. i 19. 03. morning star ” Može li treća svijeća biti crvena za morning star?
Može, ako se zatvorila iznad druge svijeće!
To sam i ja mislio pod prvo… Al ga metastock sam svrstava pod last engulfing bottom što je zapravo bullish signal, zato sam i pitao mišljenja… hehe, ako sam u pravu, netko mi duguje čevape http://www.ment.com/training/CSENG.htm%5B/quote%5D
Nategnuto moram priznati. Taj last engulfing bi trebao biti na kraju dugog padajućeg trenda. A taj naš baš i nije nešto dug + fibonaci kaže da mu tu nije dno.
G.Vergilije
Pogledao sam onaj Vaš link.Znači to je možda posljednji pokušaj medvjeda za rušenje i nakon toga možemo rasti? (tako sam ja shvatio ono što je napisano)
Koje obrasce prepoznati među svijećama koje su označene crvenim krugom?
Redom:
ATPL-R-A bullish engulfing, bez potvrde,
DLKV-R-A morning star (doduše ne školski) bez potvrde
INGR-R-A ništa
TISK-R-A morning doji star, bez potvrde
VIRO-R-A evening star, potvrda s gapom (vidi se gdje je završilo) ovo dolje što si zaokružio nije ništa …
Inače, ovih dana gotovo sve dionice rade iste signale, isto se kreću. Sve su dionice napravile ‘luk’. Rast, ATH, pa povratak na početne položaje iz prošle godine.
Japanske svijeće … meni najdraži dio TA. Tako dobro oslikavaju sentiment tržišta.
Pozdrav učitelju ako čita (ne onom s ružnim hlačama)!
Redom: ATPL-R-A bullish engulfing, bez potvrde, DLKV-R-A morning star (doduše ne školski) bez potvrde INGR-R-A ništa
TISK-R-A morning doji star, bez potvrde …
Slažem se.
Zanimljiv mi je tisk-r-a, sada u plavom krugu…