Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čini mi se da otkako si usao si promijenio ploču.
a bojim se da ćeš sutra vidjet da ima i nizih targeta
[cry]

Za dionice koje imam cijelo vrijeme ne brinem se bilo kuda da krenemo, gore ili dolje. A one trejderske kupujem i riješavam ih se isti dan i tako iz dana u dan.

Kao što jučer rekoh dragi moji UP, danas poreko. Odoše ameri dole i to debelo, daj bože da ne ovisimo o njima ali…… čini mi se po svemu sudeći da ćemo OPET u minus.
Pozdrav svima i držite lovu u čarapi, a koji su u dionicama pa kada je propast, i ako državi u nevolji treba pomoći, Bože moj, pomozimo joj mi mali dioničari, VELIKI su već odavno svoje dijamante pokupili i čekaju siguran ULAZ za dodatne vrečice !!
LJUTI MRGUD

I very much love INGRA !!

padamo na 1100 bodova

60-minutna analiza

Suženje boll-a znači promjenu trenda? Ajme majko

Hell is Empty and all the Devils are Here

60-minutna analiza

Imao si suženje i 07.12.2008 koje nisi spomenuo. A sto se je tamo dogodilo?

Gotovo je ,ponor je pred nama .

Gotovo je ,ponor je pred nama .

Prodao si sve?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Što Vas više slušam odnosno promatram vaše nickove i slikice, ljudi pa Vi ste svi ameri, zato i je ovakav PONOR,,, npr ANRICOM, budd, miami, therion seilon, blade, marlu, geronimo,,,itd, itd. A da se Vi prebacite na Wall street i tamo rušite Vaše DIONICE a hrvatske ostavite Hrvatima !!
LJUTI MRGUD

I very much love INGRA !!

off topic,
zato samo link na moj post…

url]http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=716&pg=1407[/url]

Bježte ljudi s burze i hvatajte se motike ,ajmoooo

Mrgud 28

Kud baš mene našao spominjati?

@vlad111

kolik omi se cini ti tvrdis da slijedi hladenje od rasta,
odnosno slijedi korekcija sa padom.
dakle mislis da je rastuci trend glavni trend.

drugim rijecima, ti tvrdis da je poceo bull market ?!?!?

New Report

Close