Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. odrđena točka prijeloma za up targete uz pregrijanje oscilatora
2. hlađenje oscilatora (najavljeno jučer) – manji pad cijena
3. zadržavanje buy signala trend indikatora- kupnja
4. up kretanje cijene (prema targetima)
5. izlazak na temelju kombinacije indikatora/oscilatora.

6. mislim da slijedi duboko ronjenje- down targeti.

Slusaj prijatelju Vlad, ja mislim da od toga nebu nista. Upravo sam upalio doma sve ventilatore i klimu tako da te tvoje pregrijane oscilatore prvo ohladim pa onda zagrijem za UP sutra.
Tko se kladi da od rone nema nista.. ideno gore i samo gore ako ne od sutra onda u ponedjeljak.
Zivi bili pa vidjeli !!
Pozdrav obitelji foruma !!
LJUTI MRGUD.. koji je k… ovom grobiju, taman kada se zaletim u trgovinu roba poskupi i kada je kupim odmah momentalno pojeftini (rasprodaja 50% do daljnejg) – misle na mene:

I very much love INGRA !!

@tigrus
, da malo pomognemo nabijacu( kompliment tako su zvali Grofa poznatijeg kao Drakula- Vlad Nabijac jer ga je, izmedju ostalog, strasno zabavljalo nabijati glave turskih ubijenih vojnika na kolac i time ukrasavati dvoriste). DA!!!! dobro si shvatio. Malo vise samopouzdanja. Samo nemora znaciti da se hladjenje odradilo danas mozda nastavi i sutra… PAd je lako predvidjeti nakon lokalnih izbora kad spindoctor. i pretili priznaju da para nemaju a dugove reprogramirati nema tko ili ima uz troduple kamate tako da nam stednja ionako ne gine. Bojim se za nase umirovljenike…

Ne boj se

Kao laik vidim samo male valiće …tak jedno 6-9 mjeseci….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

1. odrđena točka prijeloma za up targete uz pregrijanje oscilatora

Slusaj prijatelju Vlad, ja mislim da od toga nebu nista. Upravo sam upalio doma sve ventilatore i klimu tako da te tvoje pregrijane oscilatore prvo ohladim pa onda zagrijem za UP sutra.
Tko se kladi da od rone nema nista.. ideno gore i samo gore ako ne od sutra onda u ponedjeljak.
Zivi bili pa vidjeli !!
Pozdrav obitelji foruma !!
LJUTI MRGUD.. koji je k… ovom grobiju, taman kada se zaletim u trgovinu roba poskupi i kada je kupim odmah momentalno pojeftini (rasprodaja 50% do daljnejg) – misle na mene:
[/quote]

Vlad ti upravo to i kaže, da smo se danas malo ohladili, a onda nas sada čeka rast. Današnji pad je bio očekivan i normalan, jer smo se odbili od srednje linije Bollingera. No rast neće biti kontinuiran kako ga ti opisuješ, jer toga kod dionica nema.
Kupovati trebaš onda kada Crobex pada, kao npr. danas, a ne kupovati jučer nakon višednevnog rasta i to pred samom sredinom Bollingerovog kanala, jer je na tom mjestu očekivano hlađenje. Kada uđemo u gornju polovicu Bollingera tada bi ponovno znao slijediti višednevni rast, ali ne opet samo UP, UP, UP, UP, UP, jer se na gornjoj liniji Bollingerovog kanala nalazi otpor, a tu su smješteni i mnogi UP targeti koje kolega Vlad spominje. Do gornje linije Bollingera ovim dosadašnjim tempom znali bi stići tamo negdje do Božića, a i na tom putu bi znali imati hlađenja u određenim točkama. Naravno da sve to ovisi o jako puno parametara i situaciji vani i kod nas. Zato opreza nikad dosta, pa čak i u najvećim rastućim trendovima kakve smo nekada imali u prošlosti. Svatko odlučuje sam kako će kupovati i forum nije taj na osnovu kojeg bi se trebale donositi neke investitorske odluke. Svatko mora odlučivati sam za sebe, a tu netko pogriješi, a netko pogodi i tako je bilo uvijek i tako će biti uvijek.

Da upravo to želi reći. Sad smo na sredini Bollingera i danas smo imali hlađenje. Nakon ovog hlađenja slijedi rast do gornje linije Bollingera, a onda sve ovisi da li ćemo probiti tu liniju prema gore ili se odbiti dolje. No još imamo dosta fore za rast do gornje linije Bollingera.

Koliko bi to iznosilo po rastu crobexa…koje razine,,,1800-1900…vaše mišljeje?

Kao laik vidim samo male valiće …tak jedno 6-9 mjeseci….

Potpisujem!

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Vlad, otvori privatni blog kad ti vec ne daju da pises kako ti zelis! Mislim da bi bio najcitaniji portal na ovim prostorima! [cool]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

DOW probijen trokut gore.

KAKO DA VRATIM 50% MINUSA. JAO MAJKO MOJA JAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!

vlad11111. odrđena točka prijeloma za up targete uz pregrijanje oscilatora

Vjerovatno misliš na momenat kad graf dotakne gornji Bollinger,a onda slijedi down.Trenutno je graf dotaknuo SMA liniju ,al mislim da će doći i do gornjeg Bollingera. [pray]

Ajmo vidjeti hoće li ovako biti.

KAKO DA VRATIM 50% MINUSA. JAO MAJKO MOJA JAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!

stvarno mi nisu jasni ovi što napadaju i seru po vladu!!!
vlad [thumbsup]

Ajmo vidjeti hoće li ovako biti.

kolega viste veliki optimist:http://money.cnn.com/

New Report

Close