Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..obratiti malo pažnju na ovo 50% rule (kome se da).S njim se može dosta toga uočiti.

ma buraz, nema "nas" i "njih", svi smo mi u istim govnima, samo to mnogi ne kuze
[sad]

možda ti jesi, ali ja se tako ne osjećam!
[/quote]

nisam mislio nista lose.
htio sam reci da u nekim situacijama to sto si u npr.cashu ti nece pomoci da ne osiromasisi, i to gadno.
a i smeta me evidentan nedostatak solidarnosti izmedju ulagaca.
zivio

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

a i smeta me evidentan nedostatak solidarnosti izmedju ulagaca.

meni je solidarnost iznad svih očekivanja jer ipak je ovo međusobna borba i svi smo legitimne mete.
(pod solidarnost mislim na djeljenje info i znanja).

@hanger

nego kad smo vec tu, daj mene procjeni i moj nacin pisanja na forumu.
zivo me zanima [smiley]

MIG, znaš što se meni čini? Njih muči što nisu prepoznali naše poruke pred 2-3 tjedna. A još ih više muči što ne prepoznaju niti davno napisane poruke za zbivanja na burzi u naredna 2-3 tjedna, pa sve do travnja iduće godine. A sve se to nalazi na ovim stranicama foruma.
[/quote]

evo da ja stavim jednu slikicu, mislim da je autor MMM, napravljena polovicom listopada (!!!) ove godine, gdje navodi čovjek da će dno biti na 1.400 bodova…
Sad, s vremenom se može promijeniti razina "apsolutnog" dna, ali zacrtano dno na oko 1.400 bodova još prije skoro dva mjeseca… za sada aktualno.
S vremenom se sigurno još štogod promijenilo, ali sad smo se upravo odbili od tih razina…
Što kažeš, hanger? [wink]

ups… pogrešan attachment, ne mogu više pobrisati, pa
evo ispravak

Ako može netko staviti crobex sa teletradera s današnjim podacima, japanske svijeće, bollinger bands, od oscilatora barem: Average directional index (sa D+ i D- linijama), momentum, stochastic …
hvala!

pozdrav

e a da se jednostavno registriras i instaliras si tele, onda bi mogao sam odabrat si koje hoces oscilatore…
meni nije problem kliknit dva-tri puta al Tele je sigurno najbolji i najjednostavniji alat za TA.
evo graf samo se slabo vidi.
[/quote]

hvala na grafu, još ako može ADI (average directional index)

p.s. probao sam jednom, pa mi se zakompliciralo… Čekam da urede malo onaj godmode-trader, čini mi se zgodnim… a i bacim oko na bloomberg, ili iskoristim tuđe grafove odavde, pa radim na njima svoje crtarije i proračune… A kad nemam nikakav zgodan graf crobija, onda na 1.gen. pogledam sve što me zanima za 7-8 najvećih dionica iz crobexa, pa mi opet dođe skoro na isto…

cestitka sa zagrebacke burze (srecom, lazna je 🙂

http://img360.imageshack.us/img360/5690/merryky1.jpg

Pročitao 10 stranica bljuzgotina upravo. Rekalpitualcija:

LOPINA [thumbsup] Odlična prognoza.
ZLIPROROK [bye]. Kategorički tvrdio da idemo dolje, kasnije se predomislio.
VLADO – srami se. Kad smo padali nesebično drukao dolje. Kad rastemo šuti kao zaliven. OK bar čitatelji mogu znati na čemu su.

Gospodo, ono što je trajnije vrijednosti na ovom forumu je doprinos višoj razini tehničke kulture u Hrvata. Neovisno o osobnim animozitetima (kojima zapravo nebi smjelo bit mjesta na forumu) pojedinci na koje se obrušava vaš bijes (uz još neke), bez ikakve dvojbe doprinijeli su toj tehničkoj kulturi više od HANFE i financijske industrije zajedno (a koje su za taj posao plaćene).

Otkud vam pravo da ugrožavate daljnji doprinos razvoju tehničke kulture od tih pojedinaca.

Ako baš hoćete, apsolutno je netočno da niste mogli na forumu pronaći vrlo precizan tijek zbivanja u zadnjihn 15 dana. Druga je stvar jeste li to na vrijeme razumjeli, prepoznali. Ali sve vam je bilo servirano. Od targeta do crta od kojih se treba desiti odbijenac. Pa čak i crta do kojih se može odvijati odbijenac. Uz sve to još i komentari razlika i posljedica kretanja u 4. val i odrađivanja 5. do kraja.

Čak sam ja tražio da prestanemo pisati o targetima, pred kraj pada, da ne napravimo više štete od koristi.

Zato vas pozivam da, ako hoćete – dajte doprinos razvoju tehničke kulture, ako nećete – pustite druge da to rade (bez naknade, iz zabave).
[/quote]

U potpunosti se slažem i podržavam napisano.

CESTITAM svima koji su usli na 14xx bodova i do sada zaradili +30% ili vise!! Iskreno! [thumbsup]

DJI : probijena linija vrata na obrnutom H&S-u (dvodnevni graf, 5 min), target oko 8950, moguće danas.

Vratilo se ispod linije vrata. Na žalost, vjerojatno ništa od H&S.
[/quote]

Podijelili ste mi loše ocjene.
Ako smeta, neću više postati analize DJI.

CESTITAM svima koji su usli na 14xx bodova i do sada zaradili +30% ili vise!! Iskreno! [thumbsup]

[wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [wink] [thumbsup]

POKRET OTPORA

Neznam na čemu se moglo zaraditi 30% ali nek vam bude… veselite se ako možete.

1400 + 22% = 1708

Tek su PDV platili…

New Report

Close