Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Usporedba rasta Crobexa u zadnjim bull runovima.

KAKO DA VRATIM 50% MINUSA. JAO MAJKO MOJA JAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!

@mig29

Primjetio sam tvoje postove također, i dobrim dijelom sam se slagao s tvojim nedavnim razmišljanjima (što je za poante mojih nedavnih postova sasvim nebitno), zašto se nađeš odmah uvrijeđen? Vidiš da se krikman ne vrijeđa, tehničar je, a nisam ga nijednom pohvalio (iako se i s njegovim načinom razmišljanja u TA posve slažem). I nemaš se razloga osjećati uvrijeđenim jer je sva ova gomila mojih postova bila usmjerena gorljivim tehničarima koji nisu odustajali od svojih targeta, niti potvrđivali moguć rast, ni kad je dno bilo na 1400. A bilo ih je fajn.

Nitko nije svemoćan, nitko nije savršen, i kao što kaže forumaš graditelj, nitko ne može kategorički tvrditi da se nešto neće/hoće dogoditi, bez obzira postoji li dobar razlog za to ili ne! Čak nije ni loše griještiti i priznati pogrešku, ali nitko ne smije s TA biti kategoričan jer nema tu reputaciju, a ni TA nije svemoćna!

I po 1000-ti put, TA nije loše oruđe, ali moraš biti majstor da bi izvukao sve kvalitetne podatke iz nje, a majstora je ovdje još uvijek jako malo.

Ima tu majstora samo zasto bi vama davali informacije? U SAD-u je danas bilo dobro vrijeme za rasprodaju portfelja pa sam tako i napravio. Pozdrav svima!

evo popustio je H&S na NYSE indexima..
na trenutnoj razini je i target [yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@mig29

Pusti ti moje kalkulacije, ja sam ionako sa svakim spreman kvalitetno raspraviti u šta sam, kada, gdje i zbog čega uložio.

Nikome ja ne popujem, samo analiziram one koji su unazad nekoliko dana pokušali analizirati tržište. Ne vidim što je loše u tome, pa i ostali to rade, samo na drugačiji način. A ako se osobno ne osjećaš radi toga ugodno, tvoj problem. Ti imaš svoje mišljenje o tome, a ja svoje.

Nikome ne zauzimam prostor, samo naglašavam kad netko pretjera. A vrijeme će pokazati da li sam pogriješio u svojoj procjeni ljudi, sigurno ne ti.

BTW, a jesi li siguran da si baš ti kompetentniji od mene u procjeni ljudi (i njihovog načina pisanja na forumu)? Ponavljam, ne vrijeđaj inteligenciju onog kog ne poznaš, lako ćeš se uvući u zabludu.

Pročitao 10 stranica bljuzgotina upravo. Rekalpitualcija:

LOPINA [thumbsup] Odlična prognoza.
ZLIPROROK [bye]. Kategorički tvrdio da idemo dolje, kasnije se predomislio.
VLADO – srami se. Kad smo padali nesebično drukao dolje. Kad rastemo šuti kao zaliven. OK bar čitatelji mogu znati na čemu su.

Gospodo, ono što je trajnije vrijednosti na ovom forumu je doprinos višoj razini tehničke kulture u Hrvata. Neovisno o osobnim animozitetima (kojima zapravo nebi smjelo bit mjesta na forumu) pojedinci na koje se obrušava vaš bijes (uz još neke), bez ikakve dvojbe doprinijeli su toj tehničkoj kulturi više od HANFE i financijske industrije zajedno (a koje su za taj posao plaćene).

Otkud vam pravo da ugrožavate daljnji doprinos razvoju tehničke kulture od tih pojedinaca.

Ako baš hoćete, apsolutno je netočno da niste mogli na forumu pronaći vrlo precizan tijek zbivanja u zadnjihn 15 dana. Druga je stvar jeste li to na vrijeme razumjeli, prepoznali. Ali sve vam je bilo servirano. Od targeta do crta od kojih se treba desiti odbijenac. Pa čak i crta do kojih se može odvijati odbijenac. Uz sve to još i komentari razlika i posljedica kretanja u 4. val i odrađivanja 5. do kraja.

Čak sam ja tražio da prestanemo pisati o targetima, pred kraj pada, da ne napravimo više štete od koristi.

Zato vas pozivam da, ako hoćete – dajte doprinos razvoju tehničke kulture, ako nećete – pustite druge da to rade (bez naknade, iz zabave).

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

@mig29

Pusti ti moje kalkulacije, ja sam ionako sa svakim spreman kvalitetno raspraviti u šta sam, kada, gdje i zbog čega uložio.

Nikome ja ne popujem, samo analiziram one koji su unazad nekoliko dana pokušali analizirati tržište. Ne vidim što je loše u tome, pa i ostali to rade, samo na drugačiji način. A ako se osobno ne osjećaš radi toga ugodno, tvoj problem. Ti imaš svoje mišljenje o tome, a ja svoje.

Nikome ne zauzimam prostor, samo naglašavam kad netko pretjera. A vrijeme će pokazati da li sam pogriješio u svojoj procjeni ljudi, sigurno ne ti.

BTW, a jesi li siguran da si baš ti kompetentniji od mene u procjeni ljudi (i njihovog načina pisanja na forumu)? Ponavljam, ne vrijeđaj inteligenciju onog kog ne poznaš, lako ćeš se uvući u zabludu.

prijatelju, o tvojim kalkulacijam i ulozima je sud dalo trziste.
rasprave su tu suvisne.
[thumbsup]

o ostalom nemam volje zaista raspravljat, misli sto hoces, pisi sto hoces, iako si za to otvorio svoju temu, pa ne razumijem cemu onda zagadjivanje ove..
konstruktivnog doprinosa nisam vidio.
nadam se da ce Vjeko dejstvovati i bacati ovaj spam u opcenito-bez cenzure, ili brisati, ukljucujuci i moje postove.

o tvojoj inteligenciji nemam pojma, niti sudim, sto se tice procjene koliko ko zna tehnicku, je li netko majstor, ili ne,..?
da, mislim da sam kompetentniji,ali to je IMHO i ne mora biti da sam u pravu..

@hanger

nego kad smo vec tu, daj mene procjeni i moj nacin pisanja na forumu.
zivo me zanima [smiley]

@hanger

zivo me zanima [smiley]

MIG, znaš što se meni čini? Njih muči što nisu prepoznali naše poruke pred 2-3 tjedna. A još ih više muči što ne prepoznaju niti davno napisane poruke za zbivanja na burzi u naredna 2-3 tjedna, pa sve do travnja iduće godine. A sve se to nalazi na ovim stranicama foruma.

@hanger

zivo me zanima [smiley]

MIG, znaš što se meni čini? Njih muči što nisu prepoznali naše poruke pred 2-3 tjedna. A još ih više muči što ne prepoznaju niti davno napisane poruke za zbivanja na burzi u naredna 2-3 tjedna, pa sve do travnja iduće godine. A sve se to nalazi na ovim stranicama foruma.
[/quote]

ma buraz, nema "nas" i "njih", svi smo mi u istim govnima, samo to mnogi ne kuze
[sad]

Ako može netko staviti crobex sa teletradera s današnjim podacima, japanske svijeće, bollinger bands, od oscilatora barem: Average directional index (sa D+ i D- linijama), momentum, stochastic …
hvala!

pozdrav

e a da se jednostavno registriras i instaliras si tele, onda bi mogao sam odabrat si koje hoces oscilatore…
meni nije problem kliknit dva-tri puta al Tele je sigurno najbolji i najjednostavniji alat za TA.
evo graf samo se slabo vidi.

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

ma buraz, nema "nas" i "njih", svi smo mi u istim govnima, samo to mnogi ne kuze
[sad]

možda ti jesi, ali ja se tako ne osjećam!

New Report

Close