Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

***obrisano***vratimo se tehničkoj..moguce da ce sada doci do lagane korekcije, pa još podosta rasta.[/b].a moguce je da je ovo i početak bull marketa, 1. val…vijesti iz makroekonomije su najgore u prvom valu bulla

o tome je danas i vlad govorio.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Kako volim kad mi baron i ekipa daju jedinice, jer ne znaju kaj bi od jada sami sa sobom..

Moguce je da ovaj val ide u abc formaciji, ovo je sada a, pa mala korekcija u b, i na kraju c gore..o targetima zaista ne bih pisao jer nisam stručan za to, uostalom Vlad je za to specijalac i kad bude ziher, sigurno ce ih staviti na forum.

na nekim dionicama su targeti su već sada ziher, jer postoje formacije s odrađenim prijelomom za up targete.
na nekim dionicama nema dovršenih formacija pa nemam ni up targete.

ja igram s onim dionicama na kojima vidim up targete i pri tome koristim oscilatore.

[/quote]
možeš navesti par dionica koje bi trebale prema tim up targetima [pray]

Vlad…. dali je odrađen prijelom za up targete ht-a?

Hvala

Ljudi u ocaju su svasta u stanju uciniti, a kako su baron ententinis i ostala ekipa spremni gaziti i preko leševa samo da se docepaju love ništa te ne treba iznenaditi.

al pustimo hrpu luzera, vratimo se tehničkoj..moguce da ce sada doci do lagane korekcije, pa još podosta rasta.[/b].a moguce je da je ovo i početak bull marketa, 1. val…vijesti iz makroekonomije su najgore u prvom valu bulla

[/quote]

znam

nisi li ti branio zlog proroka prije jedno tjedan dva

Ljudi u ocaju su svasta u stanju uciniti, a kako su baron ententinis i ostala ekipa spremni gaziti i preko leševa samo da se docepaju love ništa te ne treba iznenaditi.

al pustimo hrpu luzera, vratimo se tehničkoj..moguce da ce sada doci do lagane korekcije, pa još podosta rasta.[/b].a moguce je da je ovo i početak bull marketa, 1. val…vijesti iz makroekonomije su najgore u prvom valu bulla

[/quote]

znam

[/quote]

mislim da rijec "braniti" ne pripada na forum.
jer je suprotno od "napadati",
a napadati nekog osobno je apsolutno neprihvatljivo u konstruktivnim diskusijama.

za up targete trebate pitati kovića (artu-a, op.a.).
on sve zna.
jer bih ja, naravno, kao i uvijek, lagao.
pa nema smisla da zagađujem tupik.

kovica?
sto znaci "kovic"?

Artu, je l istina da ti znas targete bolje od Vlada?

kad nitko nema muda napisati up targete, ja cu onda prvi.
evo moja dva tagreta:

down 1 – atpl – 553
up 1 – atpl – 707

Đeronimo? [wink] tko li će ga znati ? No postoji mogućnost da je doublezigzag prerastao u tripleZigZag

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

tigrić

***obrisano***

kako nemam muda napisat, pa na 1400 sam urlao ide gore..doslovce urlao..sad mislim da takodjer ide još gore, gotovo samsiguran, ali mozda bude lagane korekcije prije toga

[/quote]

znam

[/quote]

1. a što to tebe zanima i da sam ga branio nešto na forumu?
2. btw , nekoliko puta sam poslušao njegove savjete i ispalo mi je dobro.
svaka mu čast, barem što se mene tiče

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

koju knjigu preporučate za učenje TA.Hvala

Ti si kao i ja. Najprije uložim lovu, a sad tek čitam knjige…
Da sam radio obrnuto, vjerojatno bi i rezultati bili drugačiji… [wink]
[/quote]

ne ja sam u kešu i u debelom plusu jer sam izlazio na vrijeme (početak godine ) i onda sa svom lovom ušao u Ht i iz njega izašao.smatram da se ovakva prilika događa jedanput u životu i da svatko tko uloži 100k kn za par godina će imati 3-10 puta više.jedino što sam uvjeren da vrhunac krize tek dolazi i da nažalost ovo nije defenitivan oporavak.pročitao sam puno knjiga o investiranju pa nije naodmet naučiti nešto i o TA

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

što se mene tice,pitaj dalje zlog proroka barona i ostalu vojsku.., a meni se ne obracaj.. A zli vas je sve skupa dobro ispekao ,al na vašem maslu

što se mene tice,pitaj dalje zlog proroka barona i ostalu vojsku.., a meni se ne obracaj.. A zli vas je sve skupa dobro ispekao ,al na vašem maslu
[/quote]

nemaš ti pojma uopće što govoriš i mislim da si zalutao na ovu temu

New Report

Close