na velikom broju dionica probijen klin kao podformacija- postoje up targeti, koji su ispod točaka poništavanja down targeta (koji stoga i dalje vrijede).
indikatori na tim dionicama upravo danas pregrijani- moguće manje hlađenje…
potom up targeti.
nakon toga, nažalost, down targeti.
oprez pri trgovanju
Vlad,
kad već ne želiš (ili ti je zabranjeno) postati down targete i grafove, postaj barem ovdje spomenute up targete.
Bili bi ti zahvalni.
samo naglašavam kako moja pojašnjenja ne sadržavaju ewt…
jer sam još ranije rekao da mi ewt nakon pada grobija ispod 1950 ne treba.
Pa dobro di su ti tehničari sada?? Kupuju??? dokle rastemo???
Da trend se promijenio.Čak i danas je očito da kada rastemo promet pojačava.I kada počima pad
promet postaje sve manji.
Mislim da ćemo se sada malo smiriti,a kada otvore Amerikanci mogli bi malo potegnuti prema gore.
Sve ispod 2% rasta bilo bi loše.
koju knjigu preporučate za učenje TA.Hvala
Ti si kao i ja. Najprije uložim lovu, a sad tek čitam knjige…
Da sam radio obrnuto, vjerojatno bi i rezultati bili drugačiji… [wink]
Kako volim kad mi baron i ekipa daju jedinice, jer ne znaju kaj bi od jada sami sa sobom..
Moguce je da ovaj val ide u abc formaciji, ovo je sada a, pa mala korekcija u b, i na kraju c gore..o targetima zaista ne bih pisao jer nisam stručan za to, uostalom Vlad je za to specijalac i kad bude ziher, sigurno ce ih staviti na forum.
za početak svakako Murphy, Tehnička analiza financijskih tržišta…
Imaš ovdje odmah gore desno na stranicama PD, čak se tu i može kupiti, vjerojatno najpovoljnije…
Kako volim kad mi baron i ekipa daju jedinice, jer ne znaju kaj bi od jada sami sa sobom..
Meni šalje nekakve stvari protiv tebe. Valjda su očajni,pa ih bijes na to tjera.
Možeš napisati do kuda ti vidiš ovaj rast?
Moguce je da ovaj val ide u abc formaciji, ovo je sada a, pa mala korekcija u b, i na kraju c gore..o targetima zaista ne bih pisao jer nisam stručan za to, uostalom Vlad je za to specijalac i kad bude ziher, sigurno ce ih staviti na forum.
na nekim dionicama su targeti su već sada ziher, jer postoje formacije s odrađenim prijelomom za up targete.
na nekim dionicama nema dovršenih formacija pa nemam ni up targete.
ja igram s onim dionicama na kojima vidim up targete i pri tome koristim oscilatore.