Iskreno ne znam raditi TA,EWT….analize,ali učim.Ljudi,da li netko od vas ima svoju analizu,da li netko u svoje analize impelmentira svakodnevne podatke sa burze,tj. ako netko radi svoje analize neka ih stavi na forum ako želi jer sve ostalo na ovoj temi je samo tumačenje Cromanove analize (i sam Croman je odustajao od svojih analiza te je radio nove jer je svakodnevno imao svježe podatke pa je došlo do promjena u samim analizama)?!
Crobex je -6,4% u minusu unazad godinu dana.
Danas se činilo ko da će se stvoriti BUY signal na MACD grafu, ali kao što sam očekivao, dogodio se pad.
Na tom MACD-u stvarno možeš zaraditi.
Vaš link
Croman me zamolio samo da stavim zadnje analize na poslovni. Evo dio maila…
“Kao prvo analize se moraju uvjek raditi sa novim podacima.Intraday analize i
end-of-day analize se ne mogu “mesati”.
Analize koji oni spominju su stare i nove azurirane ste samo videli vi na
ewt-blogu.
Najnovije sam samo ja vidio.
End-of-day Crobex analize su dugorocne (ove dve (crobex-nasdaq) sto saljem
kao attachment jos nisu posve ispunjene)…
…nasdaq ce vjerovatno okrenut na gore kod ca 2300 ali narednih dana sledi
moguci pad”
Koliko sam shvatio crobex bi se mogao oporaviti na 4100+ i potom pasti sve do 3600, ili sad direktan pad na 3800.
Rekao je da više definitivno neće pisati na forumu ali ostao je dužan analize pa je meni poslao u mailu što smatram u najmanju ruku korektnim. Te ga stoga ne pitajte više putem foruma.
U prilogu EWT za Crobex i NASDAQ
Evo, samo prenosim vijesti.
Pozdrav!
Hvala Vjeko,
evo ovako, znam da vas dosta prati Crobex u nekom od programa. Ja na žalost nemam tu mogućnost. Može li netko postati sliku Crobexa (candlovi) unazad godinu dana, da probamo svi skupa odrediti da li je u pitanju ziga zaga ili flat i gdje bi nam moglo biti dno.
Cromane, ako čitaš, slobodno se javi. Ne bi trebalo više biti upadica i ruganja na tvoje analize.
Hvala Vjeko,
evo ovako, znam da vas dosta prati Crobex u nekom od programa. Ja na žalost nemam tu mogućnost. Može li netko postati sliku Crobexa (candlovi) unazad godinu dana, da probamo svi skupa odrediti da li je u pitanju ziga zaga ili flat i gdje bi nam moglo biti dno.
Cromane, ako čitaš, slobodno se javi. Ne bi trebalo više biti upadica i ruganja na tvoje analize.
Evo , ja bih postavio jedno pitanje.
Da li može netko napraviti analizu trenda na Crobexu? To bi me nekako više zanimalo nego kugla…pardon…ewt…
svaki sljedeći vrh je niži od prethodnog, svako sljedeće dno je niže od prethodnog … po definiciji to je klasični, školski ______ trend
ewt će ti to isto reći …
*** obrisano ***
@ FAZAN i dokle smo stigli ili dokle ćemo stići sa tim vrhovima prema dolje?
To će ti reći netko tko se kuži u fibonacija. Navodno 3.200.
Mislim da je ovo jos uvijek 5 val (sliku prije sto sam postao), s obzirom da ne vidim nekakav znacajniji odbijanac prema gore 5 val bi mogao nastaviti pad sve do 3200-3300 gdje je prije vise od godinu dana bio znacajan otpor.
Tu bi se dionice trebale svesti u neke razumnije fundamente koji bi onda trebali pruziti otpor daljnjem padu prema dole.
Ovako se provodi fundamentalistički terorizam ! Treba argumentirati , a ne svojim napisima rušiti.
Obratite pažnju na prvi post na ovoj stranici…
http://www.mojnovac.net/forumi/showthread.php?t=1616&page=51