Gdje nestadoše oni SVEZNADARI sa svojim grafovima dod su padale dionice. Sada kada malo rastu nema grafova na gore.Mislim da naša buza nema nikakve veze sa nikakvim analizama i grafovima,već kada Europa i SAD rastu -rastemo i mi i obratno .I tu je sva pamet.
evo sad indikatori:
npr. INA
RSI = 61,68, sell signal pocinje na na 70, a buy signal je na 30….mi smo na 61,68.
Williams %R= -9,7 – sell signal pocinje na -20, a buy signal je na -80….mi smo na -9,7.
Tigre, ravnaš li se samo po ovim indikatorima, onda si ti u debelom minusu, a možda propustiš i pokoji rast…
Dakle, ovako su se kretali buy signali o kojima ti pričaš:
RSI je kod INE pao ispod 30, još 6.studenog, a tada je Wiliams već desetak dana bio ispod -20.
Na tim i nižim razinama od 30 (RSI) i nižim razinama od -20 (Wiliams), držali su se do 5.prosinca.
6. studenog, kad su nastali buy signali, cijena INE je bila 2000 kn.
Ako si kupovao samo po tim kupovnim signalima, u debelom si minusu.
Spremaš li se sada prodavati samo zbog ovih prodajnih (RSI i Wiliams) signala, možda propustiš nešto. Vidjeti ćemo…
mala analiza i par zaključaka…
….
odokativno, bez crtanja, bez fibe, i bez proračuna i bilo čega drugog: očekujem da ćemo malo pasti dolje, recimo na cca 1550, pa onda nastaviti rast, a mogući target rasta u sljedećem valu na gore je cca 1800.
zasada ću mišljenje o srednjeročnom i dugoročnom razvoju situacije zadržat za sebe.
mislim da su vrlo male šanse za cik-cak formaciju. Po svemu sudeći običan flat slijedi. Obratiti pažnju na Amere i Europu – oni jednostavno nemaju prostora za razviti bilo što drugo do flat formaciju, jer bi inače trebali srušiti neka temeljna pravila EWT-a.
..ako iziđemo iz klina,ključna točka bi bila 1810.
Uh, koliko crta…
Zašto 1810, nisam razumio?
Molim moderatora izbrisati prethodni post od 1759,i staviti ovaj.
Ako iziđemo iz klina, ključna točka bi bila na 1810.
Stali na sred otpora danas.
Sutra ćemo vidjeti da li je to tvrd orah za probijanje.
Atlanska među prvima probila padajući klin i cijena ostala iznad klina. Plus vrlo izražena divergencija na MACD-u. Potencijalno dvostruko dno ukoliko prijeđemo 800. [thumbsup]
Gdje nestadoše oni SVEZNADARI sa svojim grafovima dod su padale dionice. Sada kada malo rastu nema grafova na gore.Mislim da naša buza nema nikakve veze sa nikakvim analizama i grafovima,već kada Europa i SAD rastu -rastemo i mi i obratno .I tu je sva pamet.
Suta ti budu na "raspolaganju" od ranog jutra. [sad]
Atlanska među prvima probila padajući klin i cijena ostala iznad klina. Plus vrlo izražena divergencija na MACD-u. Potencijalno dvostruko dno ukoliko prijeđemo 800. [thumbsup]
zanimljivo bi bilo vidjeti i promete (volumene trgovanja), pogotovo ako se traži dvostruko dno
p.s. Inače, i moj glas za odmoderiranja Krikmana. Ajde, Vjeko, čovjek piše odmjereno i konstruktivno.