ameri više ne reagiraju na loše vijesti
pametnome dosta
dajte mi postavite novi kanal
ovaj na 1670 mi se razbio na crobiju
03.12.2008.
"Takodjer je moje misljenje da mi trebamo jedan ‘jaci’ odbijanac, pa dublje i zadnje ronjenje nakon cega bi uslijedila stabilizacija trzista. "
Dio teksta sa Ewt foruma od proslog tjedna . Knele, Vipy, Buddo i ostali koji mislite da tehnicari ne znaju sta se dogadja samo cu reci kako mi ne znamo KADA ce biti odbijanac , ali ga ocekujemo te NE LOVIMO na dugorocnim grafovima!
[smiley]
Kela,ja nikada nisam rekao da tehničari ne znaju što se dogadja.
nije me izazvao, niti cu s migom29 ili s tobom vise diskutirati.
To sto vi pisete su vrlo neukusne primjedbe i mislim da je to ispod nivoa kulturnog ponasanja i komuniciranja.
Eto gospodo, nabacujte se sa proizvodima PTKM medusobno, ali bez mene.
@kike
imas li neki graf za te targete 1750 i 1830?
[/quote]
Da budem iskren ne razumijem se puno u grafove ali par stranica nazad sam negdje vidio graf s tim targetima,pozdrav
Da budem iskren ne razumijem se puno u grafove ali par stranica nazad sam negdje vidio graf s tim targetima,pozdrav
pozdrav
Onda kike ova duda ti dobro stoji ako nista drugo…nhf al morao sam ovo napisat
evo "moje" slike crobexa i njegova rasta.
Dakle, kad je crobex bio cca 1400,odbijanac je bio neminovan, sada ovo vec izgleda kao ozbiljan rast, dokle ce potrajati, ja ne znam, ali optimistican sam!
***obrisano***
pozdrav
Onda kike ova duda ti dobro stoji ako nista drugo…nhf al morao sam ovo napisat
Gu Gu
evo "moje" slike crobexa i njegova rasta.
[/quote]
[kiss]
vidim da ti aktivno trgujes i za te potrebe pises na forumu, citaj navlakac
MOLIM ??
De procitaj sa razumijevanjem!! Napisao sam _ DA SAM USAO_ sto znaci da NISAM USAO u dionice!
Nisam ulazio vec mjesecima.
Vipy, opet si krivo razumio!
Molio bih nekoga tko ima tele-trader da stavi samo graf crobexa (po mogućnosti i današnji dan do sada) u japanskim svijećama, a može dodati eventualno i neki oscilator…
Hvala
mala analiza i par zaključaka…
nemam intraday, pa prilažem ovaj ružni graf sa bloomberga… ali ako sam dobro brojao, napravili smo 1-2-3-4-5…
druga važna stvar je da smo probili 1675, što je bilo dno na prethodnom većem valu prema dolje i može se računati kao ozbiljniji odbijanac.
ako je EWT count 12345 ispravan, onda to nije kraj, nije gotov rast, jer korekcija ima oblik a-b-c… to znači da smo ili napravili prvi dio od a-b-c, ili prvi dio od veće 12345.
ili da kažem još ekplicitnije: DOBAR ZNAK!
neko je primjetio (lopina?) da su volumeni sjebani, ali nema veze, još se stignu popravit… i SP je krenuo na premalim i po strukturi pogrešnim volumenima, ali u zadnjih par dana su volumeni kak spada, rastu kad se ide gore i padaju kad se pada dolje. teška su vremena, teško da ćemo dobit sve pokazatelje da se školski poklope, pa da onda možeš reči "eto, sad moramo imati rast"…
odokativno, bez crtanja, bez fibe, i bez proračuna i bilo čega drugog: očekujem da ćemo malo pasti dolje, recimo na cca 1550, pa onda nastaviti rast, a mogući target rasta u sljedećem valu na gore je cca 1800.
zasada ću mišljenje o srednjeročnom i dugoročnom razvoju situacije zadržat za sebe.
Molio bih nekoga tko ima tele-trader da stavi samo graf crobexa (po mogućnosti i današnji dan do sada) u japanskim svijećama, a može dodati eventualno i neki oscilator…
Hvala
pozdrav
ajde nest pametno izvadi iz ovog, molim te
u završnoj fazi ispuhavanja smo, ovo će biti prilično prvocrtno, sa odbijancima od dan-dva… inače se slažem da U PRINCIPU pad nije pravocrtan, ali ovo je poseban slučaj.
eto nam mali odbijanac danas, pa ko voli nek izvoli… još malo pa nestalo… [thumbsup]
mala analiza i par zaključaka…
nemam intraday, pa prilažem ovaj ružni graf sa bloomberga… ali ako sam dobro brojao, napravili smo 1-2-3-4-5…
druga važna stvar je da smo probili 1675, što je bilo dno na prethodnom većem valu prema dolje i može se računati kao ozbiljniji odbijanac.
ako je EWT count 12345 ispravan, onda to nije kraj, nije gotov rast, jer korekcija ima oblik a-b-c… to znači da smo ili napravili prvi dio od a-b-c, ili prvi dio od veće 12345.
ili da kažem još ekplicitnije: DOBAR ZNAK!
neko je primjetio (lopina?) da su volumeni sjebani, ali nema veze, još se stignu popravit… i SP je krenuo na premalim i po strukturi pogrešnim volumenima, ali u zadnjih par dana su volumeni kak spada, rastu kad se ide gore i padaju kad se pada dolje. teška su vremena, teško da ćemo dobit sve pokazatelje da se školski poklope, pa da onda možeš reči "eto, sad moramo imati rast"…
odokativno, bez crtanja, bez fibe, i bez proračuna i bilo čega drugog: očekujem da ćemo malo pasti dolje, recimo na cca 1550, pa onda nastaviti rast, a mogući target rasta u sljedećem valu na gore je cca 1800.
zasada ću mišljenje o srednjeročnom i dugoročnom razvoju situacije zadržat za sebe.
Eto vidiš. ovo gore si pisao prije 7 dana, mene napadao i nazivao drukerom i varalicom, a sada ti isto pišeš kao ja..
zar sam ja druker i varalica ako sam nekaj vidio malo prije tebe?