Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

03.12.2008.
"Takodjer je moje misljenje da mi trebamo jedan ‘jaci’ odbijanac, pa dublje i zadnje ronjenje nakon cega bi uslijedila stabilizacija trzista. "

Dio teksta sa Ewt foruma od proslog tjedna . Knele, Vipy, Buddo i ostali koji mislite da tehnicari ne znaju sta se dogadja samo cu reci kako mi ne znamo KADA ce biti odbijanac , ali ga ocekujemo te NE LOVIMO na dugorocnim grafovima!
[smiley]

ja danas uletio sa pola pa sta bude .pozdrav svima

@kjelic

ma znam, ali obicno se to "zadnje ronjenje" pretvori u Godota..
znas, ko onaj jedan par na kladionici, koji sjebe cijelu kombinaciju [tongue]
pogotovu sto to zadnje ronjenje ceka cijela armija [undecid]

sta ti kazes?

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

kad me vec spominjes na temi… bilo je nekoliko postova gdje si pokazao kakav si sarlatan,
medjutim s ovim sto si napisao danas

vipy, 09.12.2008. u 12:00
Kolega Mig, mozda znate , mozda ne kako mi malo nedostaje do nule, dakle da vratim sve izgubljeno u 2008.
_Da sam usao na 1400 bodova, to bi bilo to._
vidim da ti aktivno trgujes i za te potrebe pises na forumu, citaj navlakac

drugar, ja sam izgubio u 2008, no veci dio toga sam vratio i bez potrebe za ovim sto ti radis, da mi nema KODT vjerovatno bi i u plusu bio… no s obzirom koliko imam kodt, mislim da ga i danas ne bi mogao kupiti u ovim cijenama bez da znacajno dignem cijenu… izasao sam vecinom na 3800 i bez obzira na par fulanaca u trejdu, nije lose…

meni osobno smeta kod tvog pisanja je sto zajdno s pajdasima vices down, down, a sam kazes da kupujes onda

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

@mig
dokle će ići ovaj rast?

Tek je počeo a ti pitaš dokle će ići,pa čovječe godinu dana je padalo

03.12.2008.
"Takodjer je moje misljenje da mi trebamo jedan ‘jaci’ odbijanac, pa dublje i zadnje ronjenje nakon cega bi uslijedila stabilizacija trzista. "

a tako sam i ja razmišaljao prije, al tko će ga znati više, obično se dešava kontra onoga što većina očekuje,,, uglavnom je sad opet došlo do presjecanja boolingera i MACD krivulja, pa možda potraje [rolleyes]

još jedan dobar dan, optimistican..neki su vec u lijepom plusu koji nisu slušali barona i prodali na 1400– al za njega nema veze, on svaki dan ima osiguranih 5 kn.
[bye]

Ameri su ziher u velikoj IV, sad je pitanje dokle mogu? Teoretski još jako puno!

ma dobar je dan odličan
za one koji su u dionicama a manje za one koji su u nofčekima

mislim da moramo odrediti novi cjenovni kanal
onaj je dao svoje

Postanite Eu-robovi

još jedan dobar dan, optimistican..neki su vec u lijepom plusu koji nisu slušali barona i prodali na 1400– al za njega nema veze, on svaki dan ima osiguranih 5 kn.
[bye]

Ameri su ziher u velikoj IV, sad je pitanje dokle mogu? Teoretski još jako puno!

Ako danas potvrde proboj na s&p 500 na 910 slijedeća stanic aje 1050.
Crobex?
Kasne plače.
Kasne mirovine, a mirovnici žele samo vrlo jeftine dioncie.
Pa tko voli neka izvoli.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

pobjeda

ako ce ameri rast,i mi ce mo , toje 100%

@mig

dokle će ići ovaj rast?

ja se nadam do 5400 [tongue]
ali ima i nizih razina.

ja sam prodao sto sam milsio, s ostatkom cu pricekat sutra.to ti sve govori..
mozda opet udjem na korekciji ovog rasta, vidjet cu.
strah me Amera.
mozda sma se za’ebao, mozda cu placat skuplje, ali meni nije zao, samo nek se raste [smiley]

mozda je ovo novi bull
[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

New Report

Close