Niti jednog drukera prema dolje nema, šta je decki, malo ste u kešu ha?
Di je sad onaj Zli prorok koji je napisao da Knele navlaci ekipu na 1400?
Sad se vidi ko je lažov i druker, gdje je ententinis, gdje je baron?? ostali u kešu, pa im muka gledat rast [bye]
Nije im muka, nego su kupili i šute.
Ma mene zanima jedna druga stvar, svi vele, tehnicka predvidja… a koliko vidim nitko nije predvidio rast za 200 bodova…. zanimljivo…
Jedno retoričko pitanje za sve. U ponedjeljak Rast ili Pad crobexa….nema i jedno i drugo, nego samo kviz pitanje…gore ili dole. Hajmo znalci …. to je preksutra, da vidimo koliko ce tocnih odgovora biti.
dole.
85% da idemo dole.
[/quote]
skoro si pogodio, nažalost,tvoju, presudilo onih 15% [lol]
Ma mene zanima jedna druga stvar, svi vele, tehnicka predvidja… a koliko vidim nitko nije predvidio rast za 200 bodova…. zanimljivo…
Milion puta smo odgovorili na ovo pitanje, al ne vrijedi pojedincima objasnjavati.
Skoro si pogodio, nažalost,tvoju, presudilo onih 15% [lol]
Crobex 1800 bodova:
KNELE
"i vec sam napisao, svi drukeri koji bezrazložno plaše ljude, osim Vladeka, koji je ipak puno pogodio, neka se ne pojavljuju na forumu, jer UBIT CU IH U POJAM, doslovno!"
Nemoj se rugat.
A ako sutra nastavimo gore, Barone, dobit ce i 10 kn [kiss] Od 1400-1600 15 %, pa nek opet Zli prorok piše da ja nagovaram ljude na propast itd itd..Sad se negdje znoji i pati i psuje kuglu koja mu je krivo rekla
Kjelic imao si i tada priliku, mogao si zaradit, a sad neces imat jaja uc a svaki dan ce ti bit sve skuplje i skuplje
a di ti je trece dno kod padajuceg klina?
[/quote]
[lol] Pametnjaković… Da mi je znati gdje si ti učio o klinovima?
Dakle, za odrediti klin ili trokut, treba imati minimalno po dvije točke za svaku od linija trenda. Dvije za gornju i dvije za donju…
[/quote]
pregledao sam literaturu – nigdje nisam nasao da su "2 tocke minimalno potrebne"….
mozes li dati neki link za potvrdu navoda?
(cini mi se da neces naci takvu definiciju o 2 tocke, mozda si malo zbrcako ili zmrckao, ili ti se malo zmuckalo…)
[lol]
Da Kjelicu, "Milion puta smo odgovorili na ovo pitanje, al ne vrijedi pojedincima objasnjavati.", ne vrijedi… a vrijedilo vam je plasit ljude da ide to dole, bez daljnjega….
Što god da se sutra dogodilo, imali ste svi finu priliku za zaradit, ja za sada ostajem još unutra s onim kaj sam kupil na 1400, napisal bum kaj cu dalje..moram samo još nac onu prognoozu zlog prproka, gdje je sve fulao, a meni napisao da sam pokvareni druker
Kjelic imao si i tada priliku, mogao si zaradit, a sad neces imat jaja uc a svaki dan ce ti bit sve skuplje i skuplje
NIsam mogao zaradit jer nisam daytrader. To me ne zanima. Knele, to sam ti vec objasnio.
Prijatelju, kada ti JA kazem da je zaokret trenda na TJEDNOM grafu, vjeruj mi bice ti drago to cuti !!!
Onda mozemo i kredite ulagati! [thumbsup]
dole.
85% da idemo dole.
[/quote]
skoro si pogodio, nažalost,tvoju, presudilo onih 15% [lol]
[/quote]
[thumbsup]
ima vremena za moju prognozu…
ovo je mali bull run sa malim prometom – 10 milja.
ajd neka se dogodio taj odbijanac….
ps. komentar za tvoju poruku baronu i ententinisu – negdje sam cuo da baron ima crni pojas u karateu i da je full jak.ali nisam siguran…tak je neko reko…