Evo nešto iz klasične TA, a što bi možda moglo nekima poslužiti u trenutnoj situaciji crobexa…
Jedno retoričko pitanje za sve. U ponedjeljak Rast ili Pad crobexa….nema i jedno i drugo, nego samo kviz pitanje…gore ili dole. Hajmo znalci …. to je preksutra, da vidimo koliko ce tocnih odgovora biti.
dole.
85% da idemo dole.
Jedno retoričko pitanje za sve. U ponedjeljak Rast ili Pad crobexa….nema i jedno i drugo, nego samo kviz pitanje…gore ili dole. Hajmo znalci …. to je preksutra, da vidimo koliko ce tocnih odgovora biti.
ovako, ako uzmem prosjek ulaza, sreću koju imam inače u životu, splet okolnosti, zadnje vijesti da ih ne nabrajam), ja bi reko da smo u jednoj situaciji koju dosad niko nije razmatrao, a to je situacija koju bi prijavio za Nobelovu nagradu (možda i prođe) a zove se – pripizdina, iliti niti v rit niti mimo….
[wink]
evo jedan zgodan blog tipa koji trejda u us, pa ko voli proučavati …
nisam ga pratio duže, pa ne znam kakav je. ovak na prvu zvuči ok – djeluje mi kao netko tko se realno postavlja prema marketu – ima upitnika i nije 100% siguran:
Vaš link
ta na stranu
pon.pad- sumnjam.
da su ameri onaj svoj pad iz prvog poluvremenarazvukli na cijeli dan i ostavili sve u drami prek vikenda još nekako, pa s obzirom da je eu gadno ronila i mi bi se iskazali, međutim
nakon onakva povratka amera u igru dapače proboja klj. točaka(e sad još samo da nije fejk), teško da če eu ponovo roniti nakon sveg ,pogotovo nakon -4.x%daxa dan prije,stoga nečemo ni mi,a dalje sve ovisi o igri amera – da li če potvrdit proboj ili nazad s gapom…znat čemo do crtiča prije dnevnika
svi analitičari su i dalje bearish , no burza i služi da ih sve zaje
Mrgud te lijepo pito, a vi se još niste ni dogovorili u kojem ste valu.Ma gledam vas već 2 (dva) mjeseca vi neznate koji je val.Te 3, te 5, te 65-ti.Mrgud te lijepo pito, pa reci čovjeku hoće li gore ili dolje u ponedjeljak? Baci 5 kuna u zrak i odgovori (pismo-glava), kad TA ne pomaže. [undecid]
Ja bacio, i ispalo pismo.
Bakar, što to znači, hoćemo li u ponedjeljak gore ili dole?
http://www.bloomberg.com/markets/commodities/cfutures.html ovo ne izgleda dobro……
Zadnjih nekoliko dana se formirao RailRoad Tracks – signal svijeća,koji pokazuje da "bi trebalo" doći do promjene trenda,a uz to se nalazimo na gornjoj granici otpora,pa se nadam da bi ju trebali probiti u slijedećim danima,ne obazirujući se na ovu tzv. krizu koja se stalno vrti po svim medijima,nego gledajući samo signale trenda. [thumbsup]
Zadnjih nekoliko dana se formirao RailRoad Tracks – signal svijeća,koji pokazuje da "bi trebalo" doći do promjene trenda,a uz to se nalazimo na gornjoj granici otpora,pa se nadam da bi ju trebali probiti u slijedećim danima,ne obazirujući se na ovu tzv. krizu koja se stalno vrti po svim medijima,nego gledajući samo signale trenda. [thumbsup]
bravo kolega, ide to ap ap,ja otvoreno kazem, cim krenemo gore, svim drukerima ovog foruma cu toliko vaditi mast da ce svi odreda promjeniti nickove…a gore lagano krecemo
bravo kolega, ide to ap ap,ja otvoreno kazem, cim krenemo gore, svim drukerima ovog foruma cu toliko vaditi mast da ce svi odreda promjeniti nickove…a gore lagano krecemo
[/quote]
Eto ima ljudi koji vide pozitivu iz ovog crnila,jer kada su svi u bedu,onda dolazi pozitiva.
MALO NAS JE ALI SMO KVALITETNI… [lol]