Kako vam nije jasno da na ovom forumu radi dosta tipova za fondove…u namjeri širenja panike i rušenja burze.To je peta kolonijai za vrijeme rata je bila aktivna.Odvratni tipovi ali bude i tome došao kraj.
to je istina.
ali, ja nisam taj.
[/quote]
nista se ne brinite.
policija ce ih sve pohvatati.
svi idu na hladenje usijnih glava….
svi ce tucati kamen na nasem ponovo otvorenom odmoristu za jednom otoku na plavom Jadranu.
[cool]
[/quote]
Neki dan kad su dionice pale na 1400 bodoova sam se našao u jednoj banci(neću imenovati) i vidio hrpu ljudi koji cvile zbog margina.Bilo je strašno za gledati ,a ovdje mračni tipovi se naslađuju nad takvima.
[/quote]
policija ima svoje igrace na forumu koji su dobili zadatak
da nauce kako se moze manipulirati burzom.
kad dodje pravi trenutak, napraviti ce se iskorak i akcija ce krenuti.
prije toga treba sakupiti dovoljno dokaznog materijala,
a budite sigurni da ce ga biti i vise nego dovoljno jer "majstori burze" vole rizik
i misle da su nedodirljivi.
zato ce pogrijesiti.
ps. sigurno je grozno znati sto treba napraviti da zaradis silnu lovu,
a onda opet biti svjestan da netko ceka da krenes u akciju i pogrijesis….
[/quote]
Pa kvariš joj posao kad upozoravaš po forumu, ako vec spremaju sačekušu [lol]
[/quote]
ne kvarim im posao, jer "meštri burze" ne vjeruju u ovo sto pisem.
oni su sigurni u sebe i cerekaju se…
ima vec dovoljno dokaza za par finih optuznica.
pitam se samo u koji ce ih zatvor strpati… [huh]
nasi zatvori su pretrpani….
i biti ce onda okruzeni sa puno baraba i ne znam hoce li se drugi zatvorenici prema njima lijepo i pristojno ponasati… [undecid]
Evo opet moj tjedni pregled ewt mogucnosti crobexa. Dugorocno i srednjorocno copypaste proslog tjedna, kratkorocno evolucija proslotjedne situacije. Za sve tri razine (dugorocno, srednjorocno i kratkorocno) prilazem grafove.
Dugorocno mozemo biti u ciklickom C, III od superciklickog (A) ili V od superciklickog (A). U cemu je bitna razlika? Ciklicki C kao dio od (IV) ne smije ici ispod maximuma crobexa iz ’97, 1213 koji bi bio vrh od (I). Superciklicki moze sletiti nize. Da ponovim napomenu iz proslog tjedna: o superciklickim situacijama je stvarno nezahvalno prognozirati, sjetite se Prechtera, a ovo sve moze biti krivo iz jednog od tri razloga (opet se ponavljam, sve sam to prije pisao): 1 – ewt ne valja kao teorija, 2 – na plitkom crobexu nije primjenjiv, analogno pojedinacnim dionicama, 3 – dobra teorija, primjenjiva na crobexu, ali moja brojanja ne valjaju:).
Srednjorocno, isto sto i prijasnjih tjedana, vozimo u primarnoj petici. Kratkorocno, u primarnoj petici usli smo u intermediate peticu 24.11. (crno na kratkorocnom grafu), ili 04.12 (ljubicasto na kratkorocnom grafu). Da vec vozimo gore u primarnom impulsu tesko je izbrojivo na kratkorocnom grafu.
Zakljucno, isto vec sedmi tjedan: kratkorocno bi trebali dovrsiti peticu na dole. Srednjorocno svakako gore u nekom od primarnih valova: [1] od I od (V), [1] od A od (B) s podmogucnostima B u flatu i B u zigzagu, [A] od IV od (A). Dugorocno, u dvije mogucnosti u superciklickoj korekciji dole, jer nakon (B) ce slijediti (C), u jednoj, ako je gotova ciklicka korekcija, gore u I od (V).
sve ovo može biti što si napisao, ali mi cemo se vec prilagoditi amerima, a oni su izgleda ušli u veliku četvorku, koja može ici jako visoko– sad da li ce mo mi naš rast oznaciti kao veliku četvorku, veliko B ili prvi val bull marketa sasvim nebitno, ako ameri zaista odradjuju svoju IV onda mozemo biti mirni jedno dulje vrijeme, bar dva tri tjedna.
bravo Aco a vele ti nisi tehnicar,samo jos malo oprez da ameri potvrde 4. nije bas,na granici je [thumbsup]
opa, odmoderiran, puno hvala, evo za nagradu jedan duuuugorocni:)
po ovome nam ne gine 1000. okruglo i lako za pamcenje
bravo Aco a vele ti nisi tehnicar,samo jos malo oprez da ameri potvrde 4. nije bas,na granici je [thumbsup]
Ma, znam osnove EWT, a klasicnu mogu sa svima, al kaj bum pisal kad ima ovdje profesionalaca koji to strucnije rade [proud]
Ja ti velim, vecina od ovih koji zagovaraju smrt jad i čemer nece imat muda uc..a crobex lagano ap ap..vidjet cemo, za sad se stvari ok razvijaju, mogli bi imat jedno veliko veselje, kurve i balone, a ako ne, kuri me bolac, ono na 1400 su sve bile super cijene za kupovat
Evo opet moj tjedni pregled ewt mogucnosti crobexa. Dugorocno i srednjorocno copypaste proslog tjedna, kratkorocno evolucija proslotjedne situacije. Za sve tri razine (dugorocno, srednjorocno i kratkorocno) prilazem grafove.
Dugorocno mozemo biti u ciklickom C, III od superciklickog (A) ili V od superciklickog (A). U cemu je bitna razlika? Ciklicki C kao dio od (IV) ne smije ici ispod maximuma crobexa iz ’97, 1213 koji bi bio vrh od (I). Superciklicki moze sletiti nize. Da ponovim napomenu iz proslog tjedna: o superciklickim situacijama je stvarno nezahvalno prognozirati, sjetite se Prechtera, a ovo sve moze biti krivo iz jednog od tri razloga (opet se ponavljam, sve sam to prije pisao): 1 – ewt ne valja kao teorija, 2 – na plitkom crobexu nije primjenjiv, analogno pojedinacnim dionicama, 3 – dobra teorija, primjenjiva na crobexu, ali moja brojanja ne valjaju:).
Srednjorocno, isto sto i prijasnjih tjedana, vozimo u primarnoj petici. Kratkorocno, u primarnoj petici usli smo u intermediate peticu 24.11. (crno na kratkorocnom grafu), ili 04.12 (ljubicasto na kratkorocnom grafu). Da vec vozimo gore u primarnom impulsu tesko je izbrojivo na kratkorocnom grafu.
Zakljucno, isto vec sedmi tjedan: kratkorocno bi trebali dovrsiti peticu na dole. Srednjorocno svakako gore u nekom od primarnih valova: [1] od I od (V), [1] od A od (B) s podmogucnostima B u flatu i B u zigzagu, [A] od IV od (A). Dugorocno, u dvije mogucnosti u superciklickoj korekciji dole, jer nakon (B) ce slijediti (C), u jednoj, ako je gotova ciklicka korekcija, gore u I od (V).
Ajde ti sad iz ove tvoje kakofonije reci ti meni; Ol o’š ol ne’eš kupit/prodat išta u ponedjeljak.Ti ni sam neznaš di si i ko ti glavu nosi akamoli di će crobex.Dajte ljudi spustite se na zemlju.Da ti znaš što radiš bio bi bogat i anoniman, a radio bi u tišini i zgrtao pare, ovako puno buke nizašto.Mucho travajo pocchi soldi..
Jedno retoričko pitanje za sve. U ponedjeljak Rast ili Pad crobexa….nema i jedno i drugo, nego samo kviz pitanje…gore ili dole. Hajmo znalci …. to je preksutra, da vidimo koliko ce tocnih odgovora biti.
..obzirom da se u zadnje vrijeme opetovano prilažu grafovi koji predviđaju pad i potkrepljuju ga sa grafovima iz kojih je kao razvidno da 5.val nije završio ili u boljem slučaju 3.,podsjetio bih štovano čitateljstvo da je iz teorije ta poznato da od 12 "tehničara" svi imaju različit pogled na mogući razvoj situacije.I da je to ustvari i najveći problem kako izbjeći presubjektivan pristup,a to u praksi konkretno znači, vidim ono šta mi najviše odgovara da vidim,ili pak s nekom namjerom usmjeravam druge da vide ono što ja želim da vidim.
U prilog ovoj tezi da dno nije dotaknuto su najglasniji pristalice ewt analize.Pa tako svi kao tvrde da 5.val nije gotov,ili bolja varijanta da je 3.val gotov pa počinje 4.val,a poslije njega 5.val ili završni udarac.
Međutim iz teorije ewt,formacije se usklađuju svaki dan i razmatraju moguće nove,pa je tako ovdje netko naveo da nam slijedi barem uzlazna 4,a poslije toga zna se.A šta ako 5 bude npr.truncation.Treba voditi računa da je ewt samo jedan dio ta,i koja ima svoj postotak točnosti realizacije.
p.s.u zadnjem mmm grafu čovjek stječe dojam da je twiggs najvažniji indikator kretanja,te da su kanali bogomdani.ako već želi prikazati realno stanje,mogao je ubaciti i još koji indikator npr.trix.
ili npr.na grafu kolege drevila se vidi samo potpora na 1000,a gdje su one na 1480.
..obzirom da se u zadnje vrijeme opetovano prilažu grafovi koji predviđaju pad i potkrepljuju ga sa grafovima iz kojih je kao razvidno da 5.val nije završio ili u boljem slučaju 3.,podsjetio bih štovano čitateljstvo da je iz teorije ta poznato da od 12 "tehničara" svi imaju različit pogled na mogući razvoj situacije.I da je to ustvari i najveći problem kako izbjeći presubjektivan pristup,a to u praksi konkretno znači, vidim ono šta mi najviše odgovara da vidim,ili pak s nekom namjerom usmjeravam druge da vide ono što ja želim da vidim.
U prilog ovoj tezi da dno nije dotaknuto su najglasniji pristalice ewt analize.Pa tako svi kao tvrde da 5.val nije gotov,ili bolja varijanta da je 3.val gotov pa počinje 4.val,a poslije njega 5.val ili završni udarac.
Međutim iz teorije ewt,formacije se usklađuju svaki dan i razmatraju moguće nove,pa je tako ovdje netko naveo da nam slijedi barem uzlazna 4,a poslije toga zna se.A šta ako 5 bude npr.truncation.Treba voditi računa da je ewt samo jedan dio ta,i koja ima svoj postotak točnosti realizacije.
p.s.u zadnjem mmm grafu čovjek stječe dojam da je twiggs najvažniji indikator kretanja,te da su kanali bogomdani.ako već želi prikazati realno stanje,mogao je ubaciti i još koji indikator npr.trix.
ili npr.na grafu kolege drevila se vidi samo potpora na 1000,a gdje su one na 1480.
Mrgud te lijepo pito, a vi se još niste ni dogovorili u kojem ste valu.Ma gledam vas već 2 (dva) mjeseca vi neznate koji je val.Te 3, te 5, te 65-ti.Mrgud te lijepo pito, pa reci čovjeku hoće li gore ili dolje u ponedjeljak? Baci 5 kuna u zrak i odgovori (pismo-glava), kad TA ne pomaže. [undecid]
@bakar
sorry, nemam 5 kuna pri sebi.
p.s.budi uvjeren da ovdje neki jako dobro znaju koji je val u pitanju