Pametno zboris, ne znam zasto mi jos nisi prijatelj, promaklo u zaru borbe
Kako vam nije jasno da na ovom forumu radi dosta tipova za fondove…u namjeri širenja panike i rušenja burze.To je peta kolonijai za vrijeme rata je bila aktivna.Odvratni tipovi ali bude i tome došao kraj.
to je istina.
ali, ja nisam taj.
[/quote]
nista se ne brinite.
policija ce ih sve pohvatati.
svi idu na hladenje usijnih glava….
svi ce tucati kamen na nasem ponovo otvorenom odmoristu za jednom otoku na plavom Jadranu.
[cool]
[/quote]
Neki dan kad su dionice pale na 1400 bodoova sam se našao u jednoj banci(neću imenovati) i vidio hrpu ljudi koji cvile zbog margina.Bilo je strašno za gledati ,a ovdje mračni tipovi se naslađuju nad takvima.
[/quote]
policija ima svoje igrace na forumu koji su dobili zadatak
da nauce kako se moze manipulirati burzom.
kad dodje pravi trenutak, napraviti ce se iskorak i akcija ce krenuti.
prije toga treba sakupiti dovoljno dokaznog materijala,
a budite sigurni da ce ga biti i vise nego dovoljno jer "majstori burze" vole rizik
i misle da su nedodirljivi.
zato ce pogrijesiti.
ps. sigurno je grozno znati sto treba napraviti da zaradis silnu lovu,
a onda opet biti svjestan da netko ceka da krenes u akciju i pogrijesis….
[/quote]
Pa kvariš joj posao kad upozoravaš po forumu, ako vec spremaju sačekušu [lol]
Ameri krenuli strmo prema dole. 8216 -1.88
hvala na 1%. evo možete i ovdje stavit 1%.
DOW222.13-2.65%
8,154.11
NASDAQ39.18-2.71%
1,406.38
S&P 50023.95-2.83%
821.27
@ivedome
ne sumnjam da su namjere dobre, no zaista nije problem vidjeti kako stoje veliki boduli aka indijanci [cool]
"Neću više" analizirati naftu. Jutros napišem kako je porva postaja 33 USD/bbl-u – a ono već popodne cijena 38 USD/bbl-u. To stvarno nema smisla – da ja rušim cijenu crnog zlata.
MMM | privatna poruka | profil
korisnik od: 27.07.2008.
ocjena poruke
34%
zajednica
–
moderatori
"Neću više" analizirati naftu. Jutros napišem kako je porva postaja 33 USD/bbl-u – a ono već popodne cijena 38 USD/bbl-u. To stvarno nema smisla – da ja rušim cijenu crnog zlata.
Znao sam da Vam se neće svidjeti -ali što mogu – tehnika je tako pokazala. Žao mi je!
samo ti rusi..
ja bi da je besplatna, ako moze
[thumbsup]
a kad vidim ocjenu u crvenom ja prestajem pisati. Ne mogu tu crvenu boju podnijeti, nikako. Pa makar i nafta bila 0 USD/bbl-u, kako mig priželjkuje.
Pratim u zadnje vrijeme temu Tehnička analiza – grafovi, savjeti i analize, samo ovlaš, a koja izgleda, alegorijski, recimo ovako;
http://www.youtube.com/watch?v=6tXLkIBZAc4
Mislim da će se neki prepoznati
Nije originalno moj uradak ali sam našao na Internetu. Zanimljivo za naše analitičare. Ne znam baš što da kažem, ali autor kaže da bi mogli u prvom valu do 4000. Izgleda nestvarno iz današnje pozicije.
BDI
link: http://www.istockanalyst.com/article/viewarticle+articleid_2851974.html