Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako vam nije jasno da na ovom forumu radi dosta tipova za fondove…u namjeri širenja panike i rušenja burze.To je peta kolonijai za vrijeme rata je bila aktivna.Odvratni tipovi ali bude i tome došao kraj.

to je istina.
ali, ja nisam taj.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@ mavan

na žalost nema toga profita. Otpuho ga vjetar negdje u prostranstvo svemira (energija samo transformira oblik, ne može nestati).

Banke su usljed kraditnih gubitaka počele se sve više baviti s robnim trgovinama. Spirala se širila (cijene rasla) dok banke nisu počele propadati (nije im bilo od pomoći). Kad su počele banke propadati došlo je do kontrakcije tih poslova i evo cijene natrag, Profit – nema ga, u zemaljskom obliku.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

@krpa

"mi dva" skroz zaboravili na naftu. Prošlo 50 USD/bbl-u!

Evo jedne brzinske. Prva iduća postaja oko 33 USD/bbl-u. No, s obzirom na snažnu inerciju, mala je vjerojatnost da će to biti i konačno dno (na žalost mešetara, a na radost vozača).

jel moguce da novi energent dolazi na red?
[/quote]

nema veze s tehnikom (sorry), ali ću odgovoriti (pa moderatori mogu izbrisati).

Naprotiv, uz nisku cijenu nafte nema šanse novi energent. Ništa ne može biti konkurentno ovim cijenama nafte.
[/quote]
neodrzivo…mislim ove cjene…..? puno losih stvari povlaci za sobom ,malo dobrih…misljenje?
[/quote]

potpuno suprotno!!

puno dobrih, ozivljenje gospodarstva jeftinijom cijenom enegrenata, manjim deficitam zbog uvoza itd..
a lose su jer se ne ulaze u alternativu i lose je za arape, ali za to me boli racku, sto ce biti manje skijalista u pustinji i slicnih pizdarija..

ajmo nafta na 20 doloresa!

ma i manje, ako moze!
[thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Kako vam nije jasno da na ovom forumu radi dosta tipova za fondove…u namjeri širenja panike i rušenja burze.To je peta kolonijai za vrijeme rata je bila aktivna.Odvratni tipovi ali bude i tome došao kraj.

to je istina.
ali, ja nisam taj.
[/quote]

nista se ne brinite.
policija ce ih sve pohvatati.
svi idu na hladenje usijnih glava….

svi ce tucati kamen na nasem ponovo otvorenom odmoristu za jednom otoku na plavom Jadranu.
[cool]

Samo jedno – dva pitanja:

da li vi koji ljudima otimate dionice,novac,kruh….spavate mirno?
nije li vas strah takvih ljudi,kad nemaju više šta izgubiti?

Da sam ja u vašoj koži dobro bi se zapitao.Nikada ali nikada nisam i ne želim nekome želio zlo.nesreću….
A sad vi koji to mjesecima radite zbog usranog novca….budete u nedelju otišli u vašu crkvu i bili pošteni vjernici.Fuj gadi mi se takva ekipa.

@soniboy

a sta je tu strasno..?
prodavaci nece prodavat jeftino jer ne znaju jel ce gore ili dolje..
kupci isto, samo obrnuto..

kad budu jedni ili drugi sigurni u trend, bit ce i prometa! [smiley]

nadalje, neke cijene su sad na 10% od ATH, pa si izracunajte promet da je Crobex 5000+.

Mig.. sunce ti micikino…. pa pogledaj prodaju na HT-u i sve ce ti biti jasno.
Na kupnji su mirovinci ili interventni fond simboličnim količinama.

dakle, sve ide svojim tijekom..
nista novo, nista strasno.. [yawn]

Scio me nihil scire

Samo jedno – dva pitanja:

da li vi koji ljudima otimate dionice,novac,kruh….spavate mirno?
nije li vas strah takvih ljudi,kad nemaju više šta izgubiti?

Da sam ja u vašoj koži dobro bi se zapitao.Nikada ali nikada nisam i ne želim nekome želio zlo.nesreću….
A sad vi koji to mjesecima radite zbog usranog novca….budete u nedelju otišli u vašu crkvu i bili pošteni vjernici.Fuj gadi mi se takva ekipa.

Evo stotka.

@ mavan

na žalost nema toga profita. Otpuho ga vjetar negdje u prostranstvo svemira (energija samo transformira oblik, ne može nestati).

Banke su usljed kraditnih gubitaka počele se sve više baviti s robnim trgovinama. Spirala se širila (cijene rasla) dok banke nisu počele propadati (nije im bilo od pomoći). Kad su počele banke propadati došlo je do kontrakcije tih poslova i evo cijene natrag, Profit – nema ga, u zemaljskom obliku.

Hmmm, moguće samo postoji i ona teorija (nije moja naravno ali da se pročitati) da svjetskim kapitalom ( i ne samo njim) upravlja nekoliko najvećih naftnih kompanija, MMF, svjetska banka i možda još po koji igrač, svi ostali sitne ribe.
Do prije godnu dana ovo sam smatrao notornom glupošću čak i za ljubitelje teorija urote no više ništa kategorički ne isključujem. Dala bi se 2008. izanalizirati iz više zanimljivih uglova i povezati sa godinama prije. Drži vodu teorija kako je izvor svega slom drugorazrednih hipotekarnih kredita u USA i kako je to "iznenadilo sve" jer su mislili da će cijene nekretnina rasti u beskonačnost "naravno".
Ameri su pokušali prodati i teoriju da je avion pogodio pentagon (ali je valjda bio nevidljiv i to ne samo radarima [lol] ), da Irak ima oružja za masovno uništenje…
Puno je bajki ispričano…
No na nama je da čekamo da se veliki smile da i nama gore krene, valjda će paziti da prate TA da nas bezobrazno ne iznenade [thumbsup]

Vlad za koga radiš

za sebe.
i nekolicinu prijatelja s foruma.

p.s.
provjeri kod moderatora.
[/quote]

kaj ti imaš prijatelja? [lol]

I'LL BE BACK

to je istina.
ali, ja nisam taj.
[/quote]

nista se ne brinite.
policija ce ih sve pohvatati.
svi idu na hladenje usijnih glava….

svi ce tucati kamen na nasem ponovo otvorenom odmoristu za jednom otoku na plavom Jadranu.
[cool]
[/quote]
Neki dan kad su dionice pale na 1400 bodoova sam se našao u jednoj banci(neću imenovati) i vidio hrpu ljudi koji cvile zbog margina.Bilo je strašno za gledati ,a ovdje mračni tipovi se naslađuju nad takvima.

hehehehe..da su bar meni te simbolicne kolicine..
a interventni fond ne kupuje HT sigurno!

a ja se evo na 2 dionice nabidavam vec pola sata, a ne vjerujem da su mirovinci.
[thumbsup]

ima kupnje, ima i prodaje, ali nitko nece udariti po onom drugom, ceka se znak, za gore ili za dolje.

ali kao sto sam vec rekao x-puta, boom-bust u punom sjaju..i kao sto boom nije mogao dugo trajati kad su cijene otisle u extreme, ne moze ni bust kad dinica daje 10% dividendu.
i kad ce dat otprilke istu, i slijedece godine.

ma u biti, svatko zna za sebe najbolje, lako moguce da ja grijesim.

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@mig

kupuje ili ne kupuje nije ni važno

slažem se s tobom, uvaženi kolega, da svatko za sebe zna najbolje.

Pozdrav

Scio me nihil scire

New Report

Close