Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@soniboy

a sta je tu strasno..?
prodavaci nece prodavat jeftino jer ne znaju jel ce gore ili dolje..
kupci isto, samo obrnuto..

kad budu jedni ili drugi sigurni u trend, bit ce i prometa! [smiley]

nadalje, neke cijene su sad na 10% od ATH, pa si izracunajte promet da je Crobex 5000+.

dakle, sve ide svojim tijekom..
nista novo, nista strasno.. [yawn]

ne bih se baš sasvim složio miže.

Na burzi se odvija igra. A za igru treba igračka, A igračku (volatilnu cijenu) je netko uzeo i sakrio!

Vratite nam igračku !!! Hoćemo se igrati !!!!

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

@krpa

"mi dva" skroz zaboravili na naftu. Prošlo 50 USD/bbl-u!

Evo jedne brzinske. Prva iduća postaja oko 33 USD/bbl-u. No, s obzirom na snažnu inerciju, mala je vjerojatnost da će to biti i konačno dno (na žalost mešetara, a na radost vozača).

jel moguce da novi energent dolazi na red?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Uključim se i ne vjerujem. Dosad samo 4 milje prometa.
Ovo je strašno. Ma nek cijene skaču gore dolje… samo da se trži. A ne ovak.
Ova burza je u anesteziji.
Jel se neko sječa? Jel ikad u prva dva sata bilo tak malo prometa?

Mene uvijek netko demantira kada napišem da na zse mali gotovo da više i ne trguju i to traje već duže vrijeme. Par većih fondova se dobacuje dionicama, ja tebi danas ti sutra meni, već tjednima pa od malih tko u mrežu uleti uleti. Eto IGH odgodio plaćanje zemljišta zagrebčanke i to je bio zvanični "razlog" da svi građevinari padnu cca 40% u 3 tjedna (a vani se ništa bitno nije događalo čak se i povremeno raslo), čisti smjeh. Eto kad fond menageri uzmu produženi vikend ili samo dužu pauzu za kavu promet ostane na simboličnoj razini.
Možda nisam u pravu.
Pitanje za sve: Koliko znate ljudi da su zadnjih tjedana protrgovali na zse s nekim većim novcima, a koliko da su do daljnjeg na čekanju?

@krpa

Evo jedne brzinske. Prva iduća postaja oko 33 USD/bbl-u. No, s obzirom na snažnu inerciju, mala je vjerojatnost da će to biti i konačno dno (na žalost mešetara, a na radost vozača).

[/quote]

nema veze s tehnikom (sorry), ali ću odgovoriti (pa moderatori mogu izbrisati).

Naprotiv, uz nisku cijenu nafte nema šanse novi energent. Ništa ne može biti konkurentno ovim cijenama nafte.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

@krpa

[/quote]

nema veze s tehnikom (sorry), ali ću odgovoriti (pa moderatori mogu izbrisati).

Naprotiv, uz nisku cijenu nafte nema šanse novi energent. Ništa ne može biti konkurentno ovim cijenama nafte.
[/quote]
neodrzivo…mislim ove cjene…..? puno losih stvari povlaci za sobom ,malo dobrih…misljenje?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Štoviše, ekipa se krca naftom masovno jer očekuje da će ju dogodine skuplje prodavati.
Rentaju tankere kao skladište.

Vlad za koga radiš

Uključim se i ne vjerujem. Dosad samo 4 milje prometa.
Ovo je strašno. Ma nek cijene skaču gore dolje… samo da se trži. A ne ovak.
Ova burza je u anesteziji.
Jel se neko sječa? Jel ikad u prva dva sata bilo tak malo prometa?

Mene uvijek netko demantira kada napišem da na zse mali gotovo da više i ne trguju i to traje već duže vrijeme. Par većih fondova se dobacuje dionicama, ja tebi danas ti sutra meni, već tjednima pa od malih tko u mrežu uleti uleti. Eto IGH odgodio plaćanje zemljišta zagrebčanke i to je bio zvanični "razlog" da svi građevinari padnu cca 40% u 3 tjedna (a vani se ništa bitno nije događalo čak se i povremeno raslo), čisti smjeh. Eto kad fond menageri uzmu produženi vikend ili samo dužu pauzu za kavu promet ostane na simboličnoj razini.
Možda nisam u pravu.
Pitanje za sve: Koliko znate ljudi da su zadnjih tjedana protrgovali na zse s nekim većim novcima, a koliko da su do daljnjeg na čekanju?
[/quote]
na ceki…..

@soniboy

a sta je tu strasno..?
prodavaci nece prodavat jeftino jer ne znaju jel ce gore ili dolje..
kupci isto, samo obrnuto..

kad budu jedni ili drugi sigurni u trend, bit ce i prometa! [smiley]

nadalje, neke cijene su sad na 10% od ATH, pa si izracunajte promet da je Crobex 5000+.

dakle, sve ide svojim tijekom..
nista novo, nista strasno.. [yawn]

ne bih se baš sasvim složio miže.

Na burzi se odvija igra. A za igru treba igračka, A igračku (volatilnu cijenu) je netko uzeo i sakrio!

Vratite nam igračku !!! Hoćemo se igrati !!!!
[/quote]

nije nitko, to je normalan slijed dogadjaja.

a ono sto je tebi i meni igra, drugom nije.
da budem iskren i meni je pun qurac te igre [tongue]

hocu dobri star kupi&drzi

[angry]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Kako vam nije jasno da na ovom forumu radi dosta tipova za fondove…u namjeri širenja panike i rušenja burze.To je peta kolonijai za vrijeme rata je bila aktivna.Odvratni tipovi ali bude i tome došao kraj.

Štoviše, ekipa se krca naftom masovno jer očekuje da će ju dogodine skuplje prodavati.
Rentaju tankere kao skladište.

Tko ju je dizao sada je spušta onda će opet…. Pa gdje će ti ljudi sa tim silnim profitom u tako kratkom vremenu?
Nema druge nego na zse [lol] [lol]
Sve druge opcije su predvidljivije za konkurenciju [lol]

Vlad za koga radiš

za sebe.
i nekolicinu prijatelja s foruma.

p.s.
provjeri kod moderatora.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close