Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim kvaliteta ove teme se jako podigla od kada ste otjerali Cromana, sve samo stručni komentari o tehničkoj analizi, ne znaš koji je veći stručnjak od kojega. Pitam se tko tu ima kakav interes, niste vjerovali Cromanu… a prije bi se dalo zaključiti da vama nije odgovaralo da se ljudi previše informiraju.

Mislim da su se tehničari predvođeni fazanom urotili protiv malih dioničara. [lol] [lol] [lol]
Po meni se ništa pametnog sad ne može reći, tržište samo mora odlučiti kuda će krenuti, a samo su dva izlaza iz kanala.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Samo ewt je nagađanje tipa pismo-glava iz teorije igara.

POTPUNO, ALI POTPUNO SI U KRIVU!!!!

I love the Smell of Profits in the Morning

Jel se ta EWT metoda moze matematicko-algoritamski formulirat? Mogu li je radit racunala? Ako mogu, onda je trivijalno dokazat da li radi ili ne.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Jel se ta EWT metoda moze matematicko-algoritamski formulirat? Mogu li je radit racunala? Ako mogu, onda je trivijalno dokazat da li radi ili ne.

Tu negdje i postoji problem. Sve se bazira na subjektivnosti promatrača i na prepoznavanju.
A rezultat je tu tek kad se on dogodi.
Ne kažem da ništa ne vrijedi, jedino mi ne pije vodu ako se sama koristi.
Puno se toga promijenilo u zadnjih 50 godina, kad je ova metoda bila popularna.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

deimos: ” Jel se ta EWT metoda moze matematicko-algoritamski formulirat? Mogu li je radit racunala? Ako mogu, onda je trivijalno dokazat da li radi ili ne. ” Tu negdje i postoji problem. Sve se bazira na subjektivnosti promatrača i na prepoznavanju. A rezultat je tu tek kad se on dogodi. Ne kažem da ništa ne vrijedi, jedino mi ne pije vodu ako se sama koristi. Puno se toga promijenilo u zadnjih 50 godina, kad je ova metoda bila popularna.

Opet ti …

evo ovako … pogledaj malo cijenu nafte tj. graf … i što ćeš vidjeti … vidjet ćeš evening star … e sad lijepo http://www.google.com … pa vidi što će ti reći …

pogledaj malo graf. npr. TNSA … pa češ na vrhu vidjeti što: MEĐEĐI ENGULFING …. jope utipkaj to u gugle, pa vidi što ćeš dobiti …

da bi shvatili TA morate skužiti njenu bit … jednostavno TA pokazuje sentiment na tržištu … nije 100% točna, ali bez nje ste kao slijepac na tržištu …

Vrati se dosta starnica unazad i vidjet ćeš što je di_su_pare napisao da je po EWT i fibi gdje je vrh ATPL i INGR … i kako se to razvijalo kasnije … a čovjek nema pojma o tim dionicama i firmama …

Fazan, sve 5…a možda i više.
Nije mi cilj umanjiti važnost ewt, a posebno TA ukupno.
Cilj je lupiti po glavi ove koji su počeli slijepo vjerovati da je TA rješenje…

Na ove papke nepristojne kao XMANA i Grangersa se neću niti osvrnuti, ti ne kuže bit napisanog.
Sretan Uskrs.

Možemo nastavit na PM.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Fazan, sve 5…a možda i više. Nije mi cilj umanjiti važnost ewt, a posebno TA ukupno. Cilj je lupiti po glavi ove koji su počeli slijepo vjerovati da je TA rješenje… Na ove papke nepristojne kao XMANA i Grangersa se neću niti osvrnuti, ti ne kuže bit napisanog. Sretan Uskrs. Možemo nastavit na PM.

ne ćemo na PM …

znam ljude koji trguju na našoj burzi po TA … ide im moram priznati …

s druge strane, da bi trgovao po TA, moraš imati jako puno iskustva i znanja … po mogućnosti vani … a da bi trgovao po EWT ili fibi treba ti min 5 godina svakodnevnog proučavanja … nije to lako …

ja osobno nisam niti približno svladao TA … ali se trudim …

na našem tržištu je najbolje koristiti kobinaciju FATA + instinkt …

Još jedna stvar: krivo se tumači TA … ne možeš ti raditi TA za svaki dan i govoriti sutra idemo na 3.900 pa na 4.100 … bit TA je da uočiš signal i kažeš to je to: ili buy ili sell …

tko to skuži, lijepo može zaraditi …

tko nešto i zna o TA nije to spreman ovdje podijeliti -Čast pojedincima Geronimo, Croman,…nhf ako nekog izostavim
a ostali uveseljavaju sami sebe
javascript:void(0);

tko nešto i zna o TA nije to spreman ovdje podijeliti -Čast pojedincima Geronimo, Croman,…nhf ako nekog izostavim
a ostali uveseljavaju sami sebe

Tako se i meni čini [lol]

darkus: ” tko nešto i zna o TA nije to spreman ovdje podijeliti -Čast pojedincima Geronimo, Croman,…nhf ako nekog izostavim a ostali uveseljavaju sami sebe ” Tako se i meni čini [lol]

Pa već je poznato da forum služi za dezinformiranje, čast izuzecima.

Vaš link

…da nakon par stranica OTa vratimo temu na kolosnijek, mada nije naše tržište.

New Report

Close