Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mrcha,

Ne bi trebali izici iz padajuceg kanala omedjenog najvisim padajucim otporom, sorry nemam graf pri ruci

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

ŠTA JE MEDVJEDI DI VAM JE PRODAJA??? NESTALO, HA??? A DI SU VAM DIONICE? KOD NEKOG DRUGOG…

PRODAJTE SVE, VLADOVI TARGETI SU DUPLO NIŽI !!!

Tako je ako ste vrhunski naivci prodajte za kikiriki , ako niste nemojte prodavati dionice jedino ako vam baš treba za kruh strpite se oporavak dolazi sigurno.Kao što je sigurno da poslije kiše uvijek dolazi sunce.Vidite i sami da dioničari polako dolaze pameti prometi su slabi , a i to veliki trguju samo fiktivno to nije stvarni promet on je još puno manji.Toliko je velik koliko se naivaca upeca u mrežu.
I zato NEMA PRODAJE- NEMA PREDAJE.

nagradno pitanje: ako neće dole, di će onda???

Na 1400, Crobex je na razini iz 1997. samo da podsjetim… pa vi fino prodajte…

hihihihihi

p.s ja ne dijelim ocjene
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Razmisljam ovako i ne odvajam oci od prometa Crobexa, sve zamrlo, niti tko kupuje niti tko prodaje. Bilo bi lijepo da pocnete malo govoriti i istinu a ne samo IDEMO DOLE na 1000, 500, mozda i na NULU. Dajte malo ljudima vjere. Kazite slobodno "Ljudi od danas poslije podne idemo na 2200" vidjet cete trgovanja. Vlad nacrtaj jedan graf naopako !!
Pozdrav forumasima !!

I very much love INGRA !!

Hvala Abu. Ak si napravio graf postaj ga kad ti bude pri ruci.

@Governor,
evo ja ne vjerujem da si ti napisao ovaj dio u sredini Šefovog posta gdje te citira; o kiši, suncu, kikirikiju, pecanju, mrežama… [shocked]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Mene sad već zaista brine ovako skroman pad crobexa, čak manji nego većina indexa vani!?
TA znalci pišu mora bar na 1400, po dijelu ekipe što prati ameriku na drugom forumu da i ne pričam (skup apokaliptičara svih dimenzija), a on se bezobzirno drži iznad 1500. Možda mi je promaklo ali u glavnom se pisalo o razini 1400, šta je sad ovaj zastoj na 1500?
Nisu valjda vijesti na dnevniku, iz usta bankara i izjave Vidoševića predsjednika HGK kako nismo baš u takvoj banani kako pričaju političari i njihovi mediji, zbrčkale TA?

Crobex je srusio s 2000 ispod 1500 Švedski E.Capital, koji se iskrcavao, naravno da su se veliki izmaknuli dolje. E sad da li je to zadnji mohikanac ne znam, ali nisu ga srušili mali dioničari.

Uključim se i ne vjerujem. Dosad samo 4 milje prometa.
Ovo je strašno. Ma nek cijene skaču gore dolje… samo da se trži. A ne ovak.
Ova burza je u anesteziji.
Jel se neko sječa? Jel ikad u prva dva sata bilo tak malo prometa?

Scio me nihil scire

ŠTA JE MEDVJEDI DI VAM JE PRODAJA??? NESTALO, HA??? A DI SU VAM DIONICE? KOD NEKOG DRUGOG…

PRODAJTE SVE, VLADOVI TARGETI SU DUPLO NIŽI !!!

nagradno pitanje: ako neće dole, di će onda???

Na 1400, Crobex je na razini iz 1997. samo da podsjetim… pa vi fino prodajte…

hihihihihi

p.s ja ne dijelim ocjene

ne bih, burazer, da prejudikujem, ali ako se bre mene pita, ako neće dole, lebac da mu marišem, moglo bi to dole od dole.
msilim, to ti ga je simplifikovana verzija onog taergetisanja.
ajde, živeo ti meni!

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@krpa

"mi dva" skroz zaboravili na naftu. Prošlo 50 USD/bbl-u!

Evo jedne brzinske. Prva iduća postaja oko 33 USD/bbl-u. No, s obzirom na snažnu inerciju, mala je vjerojatnost da će to biti i konačno dno (na žalost mešetara, a na radost vozača).

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Mene sad već zaista brine ovako skroman pad crobexa, čak manji nego većina indexa vani!?
TA znalci pišu mora bar na 1400, po dijelu ekipe što prati ameriku na drugom forumu da i ne pričam (skup apokaliptičara svih dimenzija), a on se bezobzirno drži iznad 1500. Možda mi je promaklo ali u glavnom se pisalo o razini 1400, šta je sad ovaj zastoj na 1500?
Nisu valjda vijesti na dnevniku, iz usta bankara i izjave Vidoševića predsjednika HGK kako nismo baš u takvoj banani kako pričaju političari i njihovi mediji, zbrčkale TA?

a slušaj…
ako misliš da je dno 1400, onda promijeni niku…
umjesto mavan, neka bude maunutra.
i to je to.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@soniboy

a sta je tu strasno..?
prodavaci nece prodavat jeftino jer ne znaju jel ce gore ili dolje..
kupci isto, samo obrnuto..

kad budu jedni ili drugi sigurni u trend, bit ce i prometa! [smiley]

nadalje, neke cijene su sad na 10% od ATH, pa si izracunajte promet da je Crobex 5000+.

dakle, sve ide svojim tijekom..
nista novo, nista strasno.. [yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

New Report

Close