zna se da nismo na dnu korekcije, ali pitanje [b]da li je ovo odbijenac i koliko bi mogao trajat[/b]?
Kakav bullshit se ovdje dade pročitati samo. Gdje piše da nismo na dnu korekcije, kako se to zna, kojim metodama se to utvrđuje, koji proces nas može do te informacije dovesti?
Ove vaše tzv. metode su jednako metode kao i metode pogađanja rezultata u tenisu kod Žderića.
@artu
..ali da si malo preciznije povukao donju crtu shvatio bi da nismo niti ispali iz njega.Kad si već vukao samo low.
po ovom grafu smo ispali i mislim da je lažnjak
ali već sam ranije primijetio oscilacije na teletraderu
a inače kod očitavanja kanala, linija trenda i obrazaca moraš dozvoliti odstupanja
ako nisu značajna
zna se da nismo na dnu korekcije, ali pitanje [b]da li je ovo odbijenac i koliko bi mogao trajat[/b]?
Kakav bullshit se ovdje dade pročitati samo. Gdje piše da nismo na dnu korekcije, kako se to zna, kojim metodama se to utvrđuje, koji proces nas može do te informacije dovesti?
Ove vaše tzv. metode su jednako metode kao i metode pogađanja rezultata u tenisu kod Žderića.
[/quote]
ma baš si se našao na mene iskalit!
zadnjih tisuću strana se piše da nismo na dnu korekcije (IMHO i nismo jer još ništa nije bitno promijenjeno na pozitivnu stranu osim rezanja kamata i bla, bla)
pitanje je upućivalo na to da se piše o mogućim odbijencima, koji su svima ustvari najbitniji, a ne da se samo viče: nije to dno!
Evo odnos cijena i zarada dionica iz s&p-a i cijena dionica.
krikman
lako moguće
ali srednjeročno…
sve izvjesniji je h&s
neckline na cca 4250
o tome sam pisao kad smo bili probili famozni trokut
..o.k.vlads,štabse ljutil.ali može 3-3-3.projekcija ista.
ja bi to vukao kao probijeni ED
[proud]
krikman
lako moguće
ali srednjeročno…
sve izvjesniji je h&s
neckline na cca 4250
o tome sam pisao kad smo bili probili famozni trokut
Molim graf, ako može.