Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a jel netko zna kako stoji MACD?
možda pinocchio?

možda pinocchio?

odlicno stoji MACD, promet isto stoji solidno, to sto smo otisli u dobok minus, a mozda zavrsimo u plusu isto stoji super, to sto su futuresi u zelenom je prekrasno, cijene su batela, sto je sjajno
[smiley] [smiley] [smiley]

..so far, so good, [huh]

je li to dovoljno, vidjet cemo vec sutra-prekosutra! [proud]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

vlad ajd nam baci target za GM, poslo sam na pm, pliz.
hvala.

[Čuj…prenosim iz večernji.online…
"Poznato je da je HNB smanjio stopu obvezne pričuve, na osnovi čega će banke 10. prosinca dobiti 8,4 milijarde kuna."

[/quote]
e, ovo je super vijest!
[/quote]

Koliko sam skužio, a neki su ovdje već rekli…ta lovica bi trebala poslužiti za povećanje likvidnosti na HR tržištu.

Nego…kako vijesti sa sastanka sa sindikatima.:)

Bilo bi fora da iz toga izroni pozitiva neka pa onda da legne već pomenuta lovica pa da onda proračun kaže da će biti para za ifrastrukturalne radove koji za sobom povlače svašta nešto i onda da još tehničari sve to dobro zbroje i oduzmu.:D

Sretno svima…
Očekujem u popodnevnim i večernjim satima čuti nove tehničarske izračune…;)

Pozdrav…

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

možda pinocchio?

odlicno stoji MACD, promet isto stoji solidno, to sto smo otisli u dobok minus, a mozda zavrsimo u plusu isto stoji super, to sto su futuresi u zelenom je prekrasno, cijene su batela, sto je sjajno
[smiley] [smiley] [smiley]

..so far, so good, [huh]

je li to dovoljno, vidjet cemo vec sutra-prekosutra! [proud]
[/quote]
ide to AP AP frende, a jucer nas opet svi pljuvali kad je knele rekao da danas ulazi..

AP AP AP [thumbsup]

na 1513 smo se odbili
vrlo jaka točka podrške
križanje dugoročne linije bull trenda i linije trenda bear marketa
ako se ovdje ne odbijemo, ne znam gdje bi to moglo opet biti

Futra….sad ima logike u BOJKOTU BURZE…od strane banaka/fondova/ .Prepustili su nas na milost
i nemilost- za inat ROHATINSKOM ….čim su dobili danas zeleno svjetlo…podigli su index…
Bože…cijeli svijet je jedna hebena trgovina…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ameri sjeku prema gore, danas tko je ušao uzima ziher dobru zaradu.
Hvala svima koji su mi dali jedinice, nek mi rastemo a ja dobijam kolčeve [bye]

zadnji EWT count…

Pametan, ako to želiš.

[Čuj…prenosim iz večernji.online…
"Poznato je da je HNB smanjio stopu obvezne pričuve, na osnovi čega će banke 10. prosinca dobiti 8,4 milijarde kuna."

e, ovo je super vijest!
[/quote]

Koliko sam skužio, a neki su ovdje već rekli…ta lovica bi trebala poslužiti za povećanje likvidnosti na HR tržištu.

Nego…kako vijesti sa sastanka sa sindikatima.:)

Bilo bi fora da iz toga izroni pozitiva neka pa onda da legne već pomenuta lovica pa da onda proračun kaže da će biti para za ifrastrukturalne radove koji za sobom povlače svašta nešto i onda da još tehničari sve to dobro zbroje i oduzmu.:D

Sretno svima…
Očekujem u popodnevnim i večernjim satima čuti nove tehničarske izračune…;)

Pozdrav…
[/quote]

I onda ćeš se probuditi!

Moguća intraday varijanta…

1. daj bože da potraje odbijanac i da američani danas završe u plusu

2. ne mogu se oteti dojmu "umjetnog" podizanja crobexa danas ujutro .. sa cca. 5 – 6 mil (i nekolicinom većih naloga na bidu) se polupalo po likvidnijim askovima i pokrenula se masa koja jedva čeka priliku da opet uđe i nastavila niz

e sad da li ćemo i sutra u revijskom tonu vidjet ćemo

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close