Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

osim ako roha bankama dodatno ne smanji obveznu pričuvu…što nije baš izgledno…

Kaj ne sjedaju osobođene pare bankama 10. ovog mjeseca?

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

@ klin do 15.04.

bio je klin.
procurio više od 5% ispod razine proboja prema dole i to je donji proboj koji ima donje targete.

zato se nije ostvario gornji target u razini prve točke (ca 5200), iako je bio odbijanac do razine 50% gornjeg targeta (odbijanc je bio iskoristiv: oscilatori!!!).

donji target klina : 5200-3550= ca 1650. ovaj target klasične TA se ostvario tek prije par dana…
dakle, pravo proboj tog klina je bio prema dole, ali se prvo desio "lažnjak", odbijanac prema gore.

Znaci sta da zakljucimo da odbijas mogucnost i laznog odbijanca kao sto je bio lazan sa 3200 na 4200.Pitanje,pravocrtno idemo na tvoje targete?Ispod 1000 crobexa?
[/quote]
ne.
ne odbijam mogućnost odbijanca.
samo ću pričekati da eventualni lažnjak odradi dvije stvari: probije gornju stranicu klina + "navuče" buy signal oscilatora.
ako pravog odbijanca bude, obe stvari bi se mogle desiti simultano.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ali klin vise ne vrijedi,bar si tako napisao.Daj molimte odgovori ili vrijedi ili ne vrijedi?

SAM PROTIV SVIH

Ali klin vise ne vrijedi,bar si tako napisao.Daj molimte odgovori ili vrijedi ili ne vrijedi?

onda nisi razumio.

klin je probijen prema dole.
dakle, definitivno postoje donji targeti (ovisno što uzimaš za klin).
kada ćemo doći do njih- ne znam!

ovo ne isključuje mogućnost odbijanca.

p.s.

dakle,
ako bude odbijanca, imat ćemo situaciju ekvivalentnu onoj nakon 15.04.

osim ako roha bankama dodatno ne smanji obveznu pričuvu…što nije baš izgledno…

Kaj ne sjedaju osobođene pare bankama 10. ovog mjeseca?
[/quote]
daj Bože.

i onaj dvodnevni rast (2100-2800) desio se nakon oslobađanja sredstava bankama.

Klinovi , trokuti , valovi , pravi . lažni …. , MACD je zakon za najveći broj ulagača.

ovo ne isključuje mogućnost odbijanca.

p.s.

dakle,
ako bude odbijanca, imat ćemo situaciju ekvivalentnu onoj nakon 15.04.

zašto onda baš danas pišeš o crobexu na 700?

Klinovi , trokuti , valovi , pravi . lažni …. , MACD je zakon za najveći broj ulagača.

pa odavno sam rekao i sugerirao svima koji ne znaju TA da berem nauče i slijede MACD…

Postujem tvoje targete to nije u pitanju mozda cemo doci i do njih ne kazem da necemo,burza me je naucila da je sve moguce.No medjutim ne vjerujem u pravocrtan pad.Ali ako se vidi mogucnost rasta onda isto tako treba napisati.Osobno vidim mogucnost rasta veliku di bi se moglo dobro zaraditi.

Ovo moje misljenje ima veze sa oscilatorima.

SAM PROTIV SVIH

@ klin do 15.04.

bio je klin.
procurio više od 5% ispod razine proboja prema dole i to je donji proboj koji ima donje targete.

zato se nije ostvario gornji target u razini prve točke (ca 5200), iako je bio odbijanac do razine 50% gornjeg targeta (odbijanc je bio iskoristiv: oscilatori!!!).

donji target klina : 5200-3550= ca 1650. ovaj target klasične TA se ostvario tek prije par dana…
dakle, pravo proboj tog klina je bio prema dole, ali se prvo desio "lažnjak", odbijanac prema gore.

Znaci sta da zakljucimo da odbijas mogucnost i laznog odbijanca kao sto je bio lazan sa 3200 na 4200.Pitanje,pravocrtno idemo na tvoje targete?Ispod 1000 crobexa?
[/quote]

@Geronimo

Može Cro 10min intraday please…
BTW Đe Ronimo izgleda treba promjenit u Đe Letimo.

Hvala.

@ković
zato jer je tek danas linija indeksa probila donju liniju SVIH klinova i za više od 20%.
ovo proboju daje dodatnu težinu.

p.s.
klin 15.04. imao je proboj prema dole od svega 10% i trebalo mu je ca 7 mjeseci za dohvatiti donji target.

Postujem tvoje targete to nije u pitanju mozda cemo doci i do njih ne kazem da necemo,burza me je naucila da je sve moguce.No medjutim ne vjerujem u pravocrtan pad.Ali ako se vidi mogucnost rasta onda isto tako treba napisati.Osobno vidim mogucnost rasta veliku di bi se moglo dobro zaraditi.

u završnoj fazi ispuhavanja smo, ovo će biti prilično prvocrtno, sa odbijancima od dan-dva… inače se slažem da U PRINCIPU pad nije pravocrtan, ali ovo je poseban slučaj.

eto nam mali odbijanac danas, pa ko voli nek izvoli… još malo pa nestalo… [thumbsup]

Pametan, ako to želiš.

New Report

Close